Kanthal
Council
Bugün iyiydi FT! %15 ve $6.80 hediye kartı...???? SB biletimi aldım bugün FT’den.????FT ile kavgalıyım![]()
Bugün iyiydi FT! %15 ve $6.80 hediye kartı...???? SB biletimi aldım bugün FT’den.????FT ile kavgalıyım![]()
Bugün iyiydi FT! %15 ve $6.80 hediye kartı...???? SB biletimi aldım bugün FT’den.????
niye oyle diyon abi ne guzel geziyor siparisin ???? bizim gumrukcu dayi orayi da fisfiklemis belli kibizim gümrük zaten malumdu şimdi de çinçon gümrüğü sıkıntı yarattı benim siparişe. 14 ünde kargoya verilen hala çinden çıkamadı
güzel almışsın. şimdiden güle güle kullan diyeyim![]()
@CnrSngl ü geçtim şanssızlıkta ???? ???? ????niye oyle diyon abi ne guzel geziyor siparisin ???? bizim gumrukcu dayi orayi da fisfiklemis belli ki
yalniz cok komik durum gercekten. habire gumruge giriyor geri postaneye donuyor. postane tekrar gonderiyor yine gumrukten donuyor. en son ucaga bilmisti ama indirmisler ucaktan da, yine geri donmekle mesgul![]()
Hadi gule gule kullan. ????????????
Teşekkürler! ????????güzel almışsın. şimdiden güle güle kullan diyeyim![]()
Ben pas gectim. cok kararsizdim, olsun bir tane diyordum ama ugrasamam simdi gift al siparis ver vs. zaten 3 tane 3-5-8 dolarlik giftler var parca parca. ustune yine al vs. bosverdimTeşekkürler! ????????
Paypal ile aldım bugün. ????Ben pas gectim. cok kararsizdim, olsun bir tane diyordum ama ugrasamam simdi gift al siparis ver vs. zaten 3 tane 3-5-8 dolarlik giftler var parca parca. ustune yine al vs. bosverdim
kutun kapalı diye çinçonlar korkmuştur ???? ????Benim aklımdan çıkmış PP olayı. Aceleyle alıp çıkayım demiştim. Aldıktan sonra ‘nasıl oldu bu şimdi?!?’ dedim. ????![]()
Gırgır çevirin bakalım siz öm’le. ????kutun kapalı diye çinçonlar korkmuştur ???? ????
Balance kaçmaz!Neyse bosver vazgectim zaten balance icin (simdilik diyeyim yine de).![]()
Klaus'un ilk gösterimini izledim şimdi. Hoşuma gitti ama çok da iyi değil yani favorim olmadı dedi, biraz geç oldu gelmesi, daha iyi olmasını beklerdim, yanlış anlamayın kötü değil iyi, bildiğiniz kayfun ama biraz daha iyi olmasını beklerdim dedi. 0.8mm - 1.0mm arası sıkı içim sevenlerin değil de 1,2mm ve üstü sevenlerin daha çok hoşuna gidecek bir atomizer dedi ve son olarak da atomizeri tahmin ettiğinden daha sesli bulmuş.