• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim gümrük zaten malumdu şimdi de çinçon gümrüğü sıkıntı yarattı benim siparişe. 14 ünde kargoya verilen hala çinden çıkamadı :(
güzel almışsın. şimdiden güle güle kullan diyeyim :love:
niye oyle diyon abi ne guzel geziyor siparisin ???? bizim gumrukcu dayi orayi da fisfiklemis belli ki :)
yalniz cok komik durum gercekten. habire gumruge giriyor geri postaneye donuyor. postane tekrar gonderiyor yine gumrukten donuyor. en son ucaga binmisti ama indirmisler ucaktan da, yine geri donmekle mesgul :)

Klaus'un ilk gösterimini izledim şimdi. Hoşuma gitti ama çok da iyi değil yani favorim olmadı dedi, biraz geç oldu gelmesi, daha iyi olmasını beklerdim, yanlış anlamayın kötü değil iyi, bildiğiniz kayfun ama biraz daha iyi olmasını beklerdim dedi. 0.8mm - 1.0mm arası sıkı içim sevenlerin değil de 1,2mm ve üstü sevenlerin daha çok hoşuna gidecek bir atomizer dedi ve son olarak da atomizeri tahmin ettiğinden daha sesli bulmuş.

Benim de Kayfun'lar ile yıldızım hiç barışmadığı için, Lite19 olanı sevmediğim için buna pas diyorum ????‍♂️

@CnrSngl Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben: Aerokon olayı ilgimi çekti, fakat KFL19’da beklerdim böyle bir şeyi. ????‍♂️ Yüksek ihtimal, sırf o vidayı nasıl yapmışlar diye —dayanamayıp— alırım bunu.????‍♂️

Geri