comandante
Council
Birincisi ben sizin kardeşiniz olmuyorum(üslupunuzdan dolayı), ikincisi ben şimdiye kadar tütünlü aromalar için sordum şimdi meyveli aromalar için soruyorum. Üçüncüsü böyle taşlamak yerine cevap vermezsiniz olur biter. Dördüncüsü sizin saydıklarınızın kimisi tütünde kimisi meyvelide iyidaha önce sordun cevap verdik. hala aynı soruyu tekrar tekrar soruyorsun kardeşim ya
yazılanlardan başka ato yok
majör fev penodat spica true
@Anton hocamada @Servet33 hocamada son derece saygılıyım hele hele anton hocamın sözünden şimdiye kadar hiç çıkmadım e sigaraya başlayalı 3 ay falan oldu anton hocam ne dediyse onu aldım. Fev al dedi aldım intake dual al dedi aldım kanthal tel kullan dedi kullandım cb prime kullan dedi kullandım şimdi kendim için değil arkadaşım için araştırdığım için daha kılı kırk yarıyorum çünkü mahçup olmak istemiyorum. Ayrıca @Servet33 hocam fevi satma dedi satmadım ve bana pamuklamada çokca sabır gösterip yardımcı olmuştur. İkisindende Allah razı olsun
Aynı arkadaş byka için not etmiş,Aşağıdakileri, İtalyan esigara forumunda, Dış Bağlantı, Rici adlı kullanıcı paylaşmış.
Taifun GTR (YFTK (Y), Orijinal (O), Shenray (S))
Ekli dosyayı görüntüle 31932
Drip tip
YFTK: 4mm
Orijinal: 4mm
Shenray: 4mm
Tank
Ekli dosyayı görüntüle 31941
YFTK: Dış Çap 22.97mm, İç Çap 20.14mm, Yükseklik 24mm
Orijinal: Dış Çap 23.03mm, İç Çap 20.14mm, Yükseklik 24.03mm
Shenray: Dış Çap 22.95mm, İç Çap 20.18mm, Yükseklik 24mm
Hava Akış Yüzüğü İç Çapı
Ekli dosyayı görüntüle 31935
YFTK: 21.14mm
Orijinal: 21.07mm
Shenray: 21.14mm
(Fotoğrafta görülen, orijinal ürünün, oyukları biraz daha derin ve uzun)
Deck üzerindeki hava boşluğu
Ekli dosyayı görüntüle 31936
YFTK: 0.90mm-1.20mm
Orijinal: 0.85mm-1.07mm
Shenray: 0.85mm-1.15mm
Hava Kontrol Boşluğu
Ekli dosyayı görüntüle 31937
YFTK: 1.5mm-1.98mm
Orijinal: 1.4mm-1.95mm
Shenray: 1.47mm-1.98mm
Baca Boşluğu
Ekli dosyayı görüntüle 31939
YFTK: 3.52mm
Orijinal: 3.50mm
Shenray: 3.55mm
(Baca başlangıcından oda bitimine kadar olan mesafe 11.25mm, ve üçünde de aynı)
Bu cana yakın tavsiyeniz teşekkür ederim dediğiniz gibi bu işi kurcaladıkça kafa karışıyor. İki üstadımın fikirleri doğrultusunda ilerleyeceğim ben @comandante hocamızıda severim sayarım, ondan hiç beklemediğim bir şekilde kardeşim bizi ne oyalıyorsun tarzında bir çıkış beklemediğim için gücüme gitti açıkcası. Bir saygısızlık yapmak istemem, yapmadımda kendisine@comefast
Siz zaten çok tecrübeli ve güzide iki Usta'dan özel mesaj ile önerileri almışsınız. Madem ki fikirlere ve önerilere değer verdiğinizi söylüyorsunuz o doğrultuda ilerleyin ki sevilen iki abimizin sözleri ve değerli vakitleri havada kalmasın. Ayrıca doğru yönlendirme yaptıklarından da kimsenin şüphesi olamaz. Buna @comandante de abimiz de dahil.
Önceki tavsiyeler yeterli gelmediyse son nokta olaraka orijinal integra yada nduro sizin tam aradığız atolar olabilirBu cana yakın tavsiyeniz teşekkür ederim dediğiniz gibi bu işi kurcaladıkça kafa karışıyor. İki üstadımın fikirleri doğrultusunda ilerleyeceğim ben @comandante hocamızıda severim sayarım, ondan hiç beklemediğim bir şekilde kardeşim bizi ne oyalıyorsun tarzında bir çıkış beklemediğim için gücüme gitti açıkcası. Bir saygısızlık yapmak istemem, yapmadımda kendisine
Hocam benim hitaptan yana sıkıntım yok elbet samimiyete dayalı farklı seslenişler olabilir. Ben bu işte yeniyim tek istediğim biraz tolerans. Tamam bazen fazla bunaltıyor olabilirim ama buda mükemmeliyetçi yapımdan kaynaklanıyor. Yoksa bu ortamın samimiyetinden de sizin bilgilerinizdende şüphem yokÖnceki tavsiyeler yeterli gelmediyse son nokta olaraka orijinal integra yada nduro sizin tam aradığız atolar olabilir
Buradaki samimi ortamı anlayamadığınızı görerek şunu da söylemesem olmaz, biz burada hepimiz abiyiz, kardeşiz hatta özelde de görüşenler birbirlerine daha farklı şekillerde bile hitap edebiliyor, biz böyle şeylere takılmayız
Takılacak olsak üstad, hoca vs. gibi pekçok samimi ifadeye de farklı bakardık ama neyse
YÇ bölümüne eklemeye üşendim II. ???? Trio,
Ekli dosyayı görüntüle 49323
“13 airflow holes to provide 143 airflow combinations to choose”
Alan olur onu, sırf merakımdan takip ederim sonuçları. ???? Şunu paylaşmışlar,cok hava kombinasyonu olan atolara artik temkinli yaklassam da yeni verileri merakla bekliyorum ustat.
senin fiskiyeli ato da dusmus piyasaya ama cok cirkin yaw ????
Hem aromayi en iyi veren hem boğaz vurumunu iyi yapan bir atomizer kişiden kişiye değişen bir seçimdir. Şöyle ki siz sanıyorum DL içimden MTL'e geçeceksiniz, DL'de 3mg kullandığınızı varsayarak 9-10mg ile MTL likit tuketseniz zaten boğaz vurumunu alırsınız, tabi uzun süreli aynı mg'da nikotin tüketmek ilerleyen süreçte boğaz vurumunu düşüreceğinden daha yüksek mg'li nikotine yönelmenize yada yapay boğaz vurumu dediğim (deck'i karbüratör gibi düşünün yanma odası ve baca coilin hava deliğine uzaklığı-yanma odasının büyüklüğü-bacanin genişliği gibi etkenlerle hava/buhar karışımını ayarlıyor bu karışımdan kaynaklı boğazda hissedilen gerilme ve tokluk) normalde boğaz vurumu dediğimizde buharlasan nikotinin nefes borusu ve akciğerlerde yaptığı tahriş nedeniyle oluşturduğu hissiyat.Merhaba, MTL içime geçiş için atomizer tavsiyesine ihtiyacım var. Aroma kesinlikle benim için ön planda, aromayı en iyi şekilde veren bir atomizer istiyorum. Tabiki boğaz vurumununda iyi olması lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
DVARW v2/ FLMerhaba, MTL içime geçiş için atomizer tavsiyesine ihtiyacım var. Aroma kesinlikle benim için ön planda, aromayı en iyi şekilde veren bir atomizer istiyorum. Tabiki boğaz vurumununda iyi olması lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
DVARW v2/ FL
EXPROMIZER V2.1
EXPROMIZER V4
TILEMAHOS ARMED
TILEMAHOS EAGLE 25
TROY ION V2
TROY 1XV3 RBA
TROY 1XV3 RDA
TROYA MV2 LV2
FLASH 23
MAJOR v1 v1.1 v2
PENODAT v1 v2
SPICA PRO
TAIFUN GTR
İNNOKİN ARES2
By KA V6-7-8-9
HELLVAPE MD MTL
@roadless ustadin verdigi bilgiler doğrultusunda bu liste sizi üzmez
Bulunabilirlik ve yapisal anlamda kendinize uyacagini düşündüğünüz birini alip ardiniza bakmadan devam edebilirsiniz
Edit: listeye ek
Bu tercihle alakalı kullanan da var kullanmayan daHocam MTL atomizerde DL kullanımdaki gibi performans için clapton tel mi kullanılıyor hazır sarılmış?