• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aroması iyi ama beklediğim kadar da iyi değil dedi ???? O lafına şaşırdım diyorsan hocam katılıyorum, ben de şaşırdım öyle demesine.
Bu yeni çıkan rulet olayı beklentilerin altında kaldı sanki.
Aroma konusuna şaşırdım cidden???? Biraz daha detay beklerdim aroma profili kısmında????‍♂️ Rulet fikri konusunda hemfikirim, rafa kalkar gibi dedim içimden????‍♂️

Bu yeni çıkan rulet olayı beklentilerin altında kaldı sanki.
Pandora için tüm incelemelerde ve bir İngiliz forumunda aroma için çok iyi deniliyor. Hatta forumda True ve precisio ile kıyaslamalara girmişler. Fakat 1-2 kişi sıkı kullanımda hava kanalının öttüğünü söylemiş. Bazılarının sonra sonra düzeldiği belirtilmiş. Ayrıca 1 şikayette uzatma kitinin tam uyumlu olmadığını söylemişti ama diğerleri sorun yok demişler.

Son dönemdeki ruletlerin en düzgün olanı yine Pandora sanki. Sürekli sepete atıp duruyorum, sonunda dayanamayıp alacağım galiba ???? lakin aynı sitede £8 farkla reload MTL rta göz kırpıyor. Kararsızlık diz boyu yani ????

Pandora için tüm incelemelerde ve bir İngiliz forumunda aroma için çok iyi deniliyor. Hatta forumda True ve precisio ile kıyaslamalara girmişler. Fakat 1-2 kişi sıkı kullanımda hava kanalının öttüğünü söylemiş. Bazılarının sonra sonra düzeldiği belirtilmiş. Ayrıca 1 şikayette uzatma kitinin tam uyumlu olmadığını söylemişti ama diğerleri sorun yok demişler.
Pandora için aroma iyi diyorlar ama ecnebiler 'nice warm vape' sözünü kullandıklarında heeh işte sıcak buhar diyorum ki bu atomizer için de aynı şeyi söylediler. Ayrıca bir youtuber da uzatma kiti uygun değil hatalı demişti ve göstermişti, harbiden de uymuyordu, kalite kontrol sürecinde sınıfta kalmışlar ki bu durumda atomizerde başka sorunların da olabilmesi ihtimali var. Ben alıp da kullanırsam buhar bir nebze soğur diye uzatma kiti ile kullanmak isterim ama ya uymaz ise diye de düşünüyorum. Bilemiyorum :unsure:

O konuda ben de çekiniyorum zira orijinal bir ato böyle problemler taşımamalı. O da gelir bizi bulur.

Sıcak buhar konusu çoğu zaman çözülüyor, fakat adamlar clapton takıp kullanıyor bir de. Bacalar epey uzun ve yanma odası çok dar, lezzetin yanı sıra biraz sıcaklık muhtemel.

Tipi de güzel keratanın yaw.

Neyse tutayım kendimi. Yakın zamanda epey ato geçecek elime. Beni oyalayacak bir şey çıkmazsa içlerinden, o zaman ilk bunu alırım. Ayrıca forumlarda epey bilgi birikir, fikrimiz pekişir.

Klaus sağlam bir argüman sunmadı aslında????‍♂️ Okuduklarım ve gördüklerimden yola çıkarak, parlak, açık, ve hafif (yani, aroma piramidinin üst katmanı) tipindeki aroma ve likitler popüler Almanya taraflarında. Imperia gövde (denge) bölgesinde veya aşağı katmanlara (koyu ve zengin katmanlara) hitap eden bir şey mi acaba dedim???? Neyse... Orijinalini alamıyoruz zaten, klon 1:1 çıkarsa alıp bakmak lazım.

Değişik adam Sasha ingilizçe olarak da Pioneer Rta'in tanıtımını yapmış. Özet; meyveli tarzı likitlerde daha başarılı demiş.
Bir yukarıdaki mesajda bahsettiğim meselenin güzel örneği olmuş bu video. Sıralamış kullandığı aromaları ve görüşünü aktarmış. Bu şekilde hem keyifli oluyor izlemesi hem de bir şeyler öğreniyoruz????

Singapur post magdurlarina adimi yazdirayim bari :)
O kadar konustuk yavasligini ama siparis verirken secmemisim digerlerinden, stndart singapur isaretli kalmis. . ben de diyorum niye 15 gundur hic bildirim gelmiyor. :)
2F Paypal’a cevap verip, iadeyi hafiften geciktirdi???? Cevap vermezler diye düşünmüştüm. Uğraşmayın fazla sırada chargeback var diye email atayım akşama????,
EBF6EB14-759A-447B-9068-5F9E566F6E5C.gif

2F'de kargo secme olayi yok dimi?

benim fasttech siparisim PostNL ile hollandaya gitmis, sanirim bu hafta bana gelir, fev icin vidalar aksesuar vs vardi.

2F'de kargo secme olayi yok dimi?

benim fasttech siparisim PostNL ile hollandaya gitmis, sanirim bu hafta bana gelir, fev icin vidalar aksesuar vs vardi.
Var kargo seçimi, fakat saçma sapan bir şeydi diye hatırlıyorum????‍♂️

Hollanda’ya geldiyse gelir kısa zamanda bence. FeV parçaları? .8, 2x0.8? Merak ediyordum performanslarını bu hava vidalarının.

Dun Era icin 2-3 inceleme videosu daha izledim. yan hava vidalarinin duduk gibi ottugunu soyleyenlerde olmus. alt pimde sikinti yokmus ama yanlarin otme ihtimali var gibi gorunuyor, bu acidan bakilirsa sonuc fev'de de ayni olabilir. halihazirda kullandigim Ulton klonu 1.2mm tek vida ile de cogu zaman otuyor. pecete sokunca yada sert sekilde iceri ufleyince geciyor ama kesin bir cozum bulamadim cunku yine tekrarliyor.

era vidalarindan 0.8lik vidalar 2f ve 3f de var sadece, vape daily store da satmaya baslamis ama 0.8 yok yada ben gormedim. o nedenle bu ikisinden birinden siparis edecegim.

Edit: 0.8 pin

@murcix YDDZ’nin en küçük vidasında da var ciddi bir ses sorunu. İyi bir işçilik gerekiyor galiba ????‍♂️ Bir ikinci bir sorun, ki ses kadar önemli belki, şeker tadı. Yandan hava olayında belli bir seviyeden sonra böyle bir yan-etki oluyor diye okumuştum zamanında. Benzer bir şeyi daha önce de yazdım galiba. Oda hacmi, baca boyu ve/veya baca genişliği ile aşmaya çalışıyorlar bunu ama... işte... kağıt üzerinde böyle deniyor. Merak ediyorum kullanımda nasıl sonuç vereceklerini.

Geri