Şaşırdım şimdi son değerlendirme kısmında
Aroması iyi ama beklediğim kadar da iyi değil dedi ???? O lafına şaşırdım diyorsan hocam katılıyorum, ben de şaşırdım öyle demesine.Şaşırdım şimdi son değerlendirme kısmındaTekrar seyredeyim daha sonra????
Aroma konusuna şaşırdım cidden???? Biraz daha detay beklerdim aroma profili kısmında????Aroması iyi ama beklediğim kadar da iyi değil dedi ???? O lafına şaşırdım diyorsan hocam katılıyorum, ben de şaşırdım öyle demesine.
Bu yeni çıkan rulet olayı beklentilerin altında kaldı sanki.
Pandora için tüm incelemelerde ve bir İngiliz forumunda aroma için çok iyi deniliyor. Hatta forumda True ve precisio ile kıyaslamalara girmişler. Fakat 1-2 kişi sıkı kullanımda hava kanalının öttüğünü söylemiş. Bazılarının sonra sonra düzeldiği belirtilmiş. Ayrıca 1 şikayette uzatma kitinin tam uyumlu olmadığını söylemişti ama diğerleri sorun yok demişler.Bu yeni çıkan rulet olayı beklentilerin altında kaldı sanki.
Pandora için aroma iyi diyorlar ama ecnebiler 'nice warm vape' sözünü kullandıklarında heeh işte sıcak buhar diyorum ki bu atomizer için de aynı şeyi söylediler. Ayrıca bir youtuber da uzatma kiti uygun değil hatalı demişti ve göstermişti, harbiden de uymuyordu, kalite kontrol sürecinde sınıfta kalmışlar ki bu durumda atomizerde başka sorunların da olabilmesi ihtimali var. Ben alıp da kullanırsam buhar bir nebze soğur diye uzatma kiti ile kullanmak isterim ama ya uymaz ise diye de düşünüyorum. BilemiyorumPandora için tüm incelemelerde ve bir İngiliz forumunda aroma için çok iyi deniliyor. Hatta forumda True ve precisio ile kıyaslamalara girmişler. Fakat 1-2 kişi sıkı kullanımda hava kanalının öttüğünü söylemiş. Bazılarının sonra sonra düzeldiği belirtilmiş. Ayrıca 1 şikayette uzatma kitinin tam uyumlu olmadığını söylemişti ama diğerleri sorun yok demişler.
Bir yukarıdaki mesajda bahsettiğim meselenin güzel örneği olmuş bu video. Sıralamış kullandığı aromaları ve görüşünü aktarmış. Bu şekilde hem keyifli oluyor izlemesi hem de bir şeyler öğreniyoruz????Değişik adam Sasha ingilizçe olarak da Pioneer Rta'in tanıtımını yapmış. Özet; meyveli tarzı likitlerde daha başarılı demiş.
Kuruduk kuruduk, neyse...
????
2F Paypal’a cevap verip, iadeyi hafiften geciktirdi???? Cevap vermezler diye düşünmüştüm. Uğraşmayın fazla sırada chargeback var diye email atayım akşama????,Singapur post magdurlarina adimi yazdirayim bari
O kadar konustuk yavasligini ama siparis verirken secmemisim digerlerinden, stndart singapur isaretli kalmis. . ben de diyorum niye 15 gundur hic bildirim gelmiyor.![]()
Var kargo seçimi, fakat saçma sapan bir şeydi diye hatırlıyorum????2F'de kargo secme olayi yok dimi?
benim fasttech siparisim PostNL ile hollandaya gitmis, sanirim bu hafta bana gelir, fev icin vidalar aksesuar vs vardi.
Ekli dosyayı görüntüle 35159
Fiyat $ 21
Ekli dosyayı görüntüle 35160
Resmi web sitesi www.yddztech.com/
Bırakır ve Kaçar...............