• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende uta v2 vidalı mtl kitli olan klonu var copervape bir ara sanırım 2 ay kadar tek ato olarak kullanmıştım, başka bişi aratmayan türden , pamuklama da 15 dk alıyrdu. elim alışmıştı. nerdeyse bir yıldır sarmıyorum. uğraşasım gelmiyor… farklı kolay pamuklama yapanlar vardı daha kolay ama hiç denemedim , çünki hep 2mm sarıyordum . akıtır diye korkumdan :) pamuklamayı değştirmiyordum
2 mmde cok fantaziye gelmiyor dediğiniz gibi bu ato
bende her atoda 2mm sarıyorum
pamuk yerleri cok büyük oldugu için 2mm zor
bi 2.5 mm sarıp canavarları ayaklandırmayı deneyelim hocam

+1. Normalde mtl ve aromayı yan yana getirmek, en azından benim için, zor olsa da bunda geliyordu bir şekilde. Şu bölgeyi dokuyu bozmadan veriyordu,
Ekli dosyayı görüntüle 34856
Aynı ya da benzer profilleri başarılı verenler olduğunu hatırlıyorum, fakat mtl kısmında, yani doğru nikotin iletiminde, biraz problem oluyordu galiba. Bir ikinci, aklıma yarım yamalak gelen, sorun da koyu, ağır ve zengin bölgeye (aşağı yöne) indikçe doku bozulabiliyordu —pudralaştırabiliyordu cihazlar.

Neyse... İlginç parça ????‍♂️
bir ara çok aranıyordu revactaydı
cogu kullanıcı tekrar üretilse falan diyolardı
bir mdtl gibi iyi aromayı hem sıkılık hemde bogaz vurumuyla birlikte güzel veriyor kerata
tabi bu gülünde dikeni zor şakaya gelmez
çok basınc sevmez buradan yaylaya doğru gitsem basınc farkıyla direk akıtır
ben sizin kadar nota olarak ayıramıyorum aromayı
net veriyorsa içim olarakda bogaza yumruk atma olarak değil buhar olarak doygunluk veriyorsa o ato iyi klasmanına alıyorum

Son düzenleme:
@#ff0000

Era için inceleme çıkmış ama gözden kaçırmışım.

Likit besleme tahmin ettiğimiz gibi vidalı ve ayrıca satılan vidalara bakılırsa 2mm çapında. Aşırı besleme sorunu çıkar mı? Göreceğiz.

Benim gözden kaçırdığım bir nokta varmış, o da hem yanlardan hem de alttan hava girişi var. Yine ayrıca satılan 0.8 lik alt hava pini ve yanlarda iki adet 0.8 lik vida ile şeytan üçgeni kurtulup güzel aroma alınır gibi geldi ???? aksesuar poşetinde deliksiz pin var. Yanlar için de var. Üstündeki de 1.2mm pin. Böylece hem sadece alttan hava akışı yada sadece yanlardan hava akışı ile kullanılabilir. Bu yönü de güzel olmuş.

Deck guzel ve kolay görünüyor zaten. Aşırı besleme olursa önlemek için Fev gibi pamuğu uzun kesip iki kat kullanırız. Ben bayağı beğendim.

Sürü sepet aksesuarı da satılması da hoş.

Umarım seninkine kavuşursun.

Beğendim. Singapur post insafa gelse de ya kavuşsak ya da iade sürecine başlasak :) ne brunhilde den ne era dan ne de yddz den haber var

Ali'den yine bir sürü klon sipariş ettim geçen hafta. Teslimat süresini 90 gün tutmuşlar. Maksimum 60 gün görmüştüm şimdiye kadar. Ayrıca satıcı nakliyenin pahalı olmasından şikayet edip durdu.

@Nacruno kardeşim nihayet aldım malumu ???? hemde yavrusuyla birlikte. Yeni versiyon da (FL) 15-20 güne stoklarında olacakmış.

Ali'den yine bir sürü klon sipariş ettim geçen hafta. Teslimat süresini 90 gün tutmuşlar. Maksimum 60 gün görmüştüm şimdiye kadar. Ayrıca satıcı nakliyenin pahalı olmasından şikayet edip durdu.

@Nacruno kardeşim nihayet aldım malumu ???? hemde yavrusuyla birlikte. Yeni versiyon da (FL) 15-20 güne stoklarında olacakmış.
Hayırlı olsun abi sevmezsen kızmak yok :D malum candır yahu çok severim, 16 olsa gerek yavrusu da :D daha deneyemedim 16yı ama mutlaka aroma iyidir. FL ler benim pek ilgimi çekmedi peek chimney düşündürüyor.. 22mm fl ler normal versiyonunun bellcapleriyle uyumluysa düşünülür ama :D allahın aksesuarı var FL alırsam çöp olsun istemem.. hele bir çıksın bakalım görelim :D abisi DL çok başarılı bu arada hazır gelmişken zehri bırakayım. Taifun gt4s geldi ama hala aklım dvarw dl de. Bir klona girişirim gibi duruyor...

Sağolasın ????
Ne kızması yaw, olur mu öyle şey.

Evet 16'dan aldım. Yalnız v2'yi çoklu set yerine tek 5ml aldım, yanında da 2 ve 3.5ml bellcap. Fl peek chimney ve üstelik klon olunca kaliteli malzeme kullanıldığından şüpheyle tercih edilmeyebilir tabi ki. Ve ayrıca sevilen versiyonunun çok ötesine ne kadar geçebilir ki?

Bu arada 4s ile yıldızın barışmamış gibi görünüyor, aklın dvarw DL'de kaldığına göre.

Sağolasın ????
Ne kızması yaw, olur mu öyle şey.

Evet 16'dan aldım. Yalnız v2'yi çoklu set yerine tek 5ml aldım, yanında da 2 ve 3.5ml bellcap. Fl peek chimney ve üstelik klon olunca kaliteli malzeme kullanıldığından şüpheyle tercih edilmeyebilir tabi ki. Ve ayrıca sevilen versiyonunun çok ötesine ne kadar geçebilir ki?

Bu arada 4s ile yıldızın barışmamış gibi görünüyor, aklın dvarw DL'de kaldığına göre.
Dvarw gönlümüzde yeri ayrı ondan :) 4s de beklediğimden iyi çıktı valla :D benimkisi tamamen duygusal :)

Dvarw da mantıklı yapmışın abi bellcapler ile daha şık oluyor:)

Kolay gelsin herkese acemi olarak sizlerden yardim.istiyorum arkadaslar mtl atomizer hakkinda tr den yada aliexpresten tavsiye edeceginiz bir mtl almak istiyorum kendi sarimimi yapacagim simdiden trsekkur ederim.dl icim le idare ediyorum simdilik

Kolay gelsin herkese acemi olarak sizlerden yardim.istiyorum arkadaslar mtl atomizer hakkinda tr den yada aliexpresten tavsiye edeceginiz bir mtl almak istiyorum kendi sarimimi yapacagim simdiden trsekkur ederim.dl icim le idare ediyorum simdilik
Çıkmaza hoş geldin hocam. Tavsiye ile hareket etmek hüsranla sonuçlanabilir çünkü herkesin sevdiği tarz farklıdır. Bu durum mtl'de dl'den çok daha fazladır. Atomizerin sıkılığı, aroma yorumu, buhar sıcaklığı, kullanım kolaylığı vb. bir çok etken vardır. Siz sadece deneye deneye kendinize göre bir şeyler bulabilirsiniz ama bu ara fazla şeyler denemeniz ya çok maliyetli olur yada çok uğraş gerektirir. Maliyetli'den kastım TR'den almaya kalkarsanız muhtemel fahiş fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yada yurt dışından almaya kalkarsanız gümrük sorunları ve şu anki nakliye sorunları ile karşılaşırsınız, iade konusuna girmiyorum bile, yani uğraşırsınız.
Yine de tavsiye istediğiniz için bir kaç atomizer önereyim. Büyüklük yada aroma çok da önemli değil soğuk buhar olsun yeter derseniz flash e-vapor (fev) v4.5 23mm serisi çok övülüyor, fev vs ise 17mm ve buharı birazcık daha sıcak ve aroması birazcık daha iyi. Fev serilerinin Shenray klonları en fazla piyasada olanlarıdır. Aroma benim için önemli derseniz bir çok klonu olan meşhur Dvarw serisi vardır. Dvarw V2 22mm çoklu tank modeli de en çok tercih edilenidir. Dvarw 16mm olan versiyonu da benim favorimdir.
Çok çok fazla çeşit var ama dediğim gibi, size en uygun olanı yanlızca siz deneye deneye bulabilirsiniz. Ne tarz bir şey istiyorsunuz onu düşünün ve ona göre hareket edin derim.

MTL enflasyonu var desem yeridir:) Acemilik gibi kavramları aklınızdan çıkarıp, soru sormaktan çekinmeden rahatça, isteyebileceğiniz profili belirlemeye çalışmanızı önerirdim. Filtreleyerek hata payı azalmış olur belki bu şekilde.

Profil derken? Estetik kaygısı, sarım kolaylığı, (sık) kullandığınız likit tipi, hava akışı (geleneseksel/sıkı & modern/çok-yönlü), nikotin iletimi, nikotin tahrişi, buhar sıcaklığı, vs., vs., gibi şeyler.

Aklıma hızlıca gelen, forumlarda dolaşırken en sık gördüklerimi, bahsi geçenleri de ekleyeyim: FeV (YFTK/SXK FeV V4.5s+ en son sürülen) , Penodat ve Dvarw.

Yazarken @CnrSngl ‘nin yazdığını okuma fırsatı da buldum. Dediğine katılıyorum: Dipsiz kuyu gibi, çok fazla öznel durum var mtl’de????

Geri