• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Phevanda Memory MTL RTA
Decki Pioneer Rta'den araklamışlar, dolayısıyla hem yüzükten hemde 510 vidalarından hava ayarı yapılabiliyor, 510 vidalarının ölçüleri 1.0mm - 1.3mm - 1.6mm, yüzükteki çapları söylememişler ama vidalar ile eş değer olmalı, buna ek olarak yüzükte bir de 0.8mm var gibi, likit kontrolü de var. Taç Mahal topcap pek hoşuma gitmedi ama tamam tamam Radar ????
Hoşmuş bu! Astım bayrağı????
A229C14D-E939-4E4C-B330-73BBC317798A.png
AFC kısmında işçilikle ilgili bir sorun çıkmazsa, iş yapma ihtimali yüksek gibi geldi bana????

Phevanda Memory MTL RTA
Decki Pioneer Rta'den araklamışlar, dolayısıyla hem yüzükten hemde 510 vidalarından hava ayarı yapılabiliyor, 510 vidalarının ölçüleri 1.0mm - 1.3mm - 1.6mm, yüzükteki çapları söylememişler ama vidalar ile eş değer olmalı, buna ek olarak yüzükte bir de 0.8mm var gibi, likit kontrolü de var. Taç Mahal topcap pek hoşuma gitmedi ama tamam tamam Radar ????
Edit: Siyahı da varmış :love: ama resmi şimdilik yok :confused:
Likit dolum olayi bozar beni. yuzugu cikart, ustunu cek.... bir de belki oring siser, sikisir, ugras dur :)
Tac mahal hali ile daha kolay gibi gorunuyor dolum. kutuya alternatifli koymalari guzel olmus.
buna da hallenelim tamam :)

Gelmeyince daha çok almak istiyor insan ????????

Ekliyordum sepete yavaştan???????? Acaba @qersnc gibi sessizce bi’ Nduro alsam mı da dedim????
Alamadım nduro. Bahtsız bedevi gibiyim. Bütün olumsuzluklar üst üste 1 hafta içinde olurmu yaw.
Çamaşır makinesi bozuldu, televizyon bozuldu, süpürge makinesi bozuldu ve bunların hepsi arda arda bir kaç gün içinde oldu. Aha bu ???? oldu????

Eve gelince denedim astimimi tetikledi. Bi daraldim falan. Sizde saglam ciger varmis [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
50 b salt likit 28 mg a denk geliyor ilke nin salt base i ise. Siz 50 mg salt likit denerseniz zorlar. Birde orada 1.8 anahtar cümle. 35 mg ı bile denedim 1.8 ile içiliyor. O kadar zorlamaya da gerek yok 20-25 mg yağ gibi gidiyor

Sizleri keyifle okuyup, takip ediyor ve sadece takipte kalmaktan mutluluk duyuyorum. @murcix Üstadımın pamuklama önerisiyle Fev 4.5 ile barıştık.
Majörler ve Fev hali hazırda fazlasıyla yetiyor.
Hatta Fev sayesinde nikotin 3 yılın sonunda 12 den 9 a düştü.
Majörün her yola gelme performansı, Fev 4.5 un vurum performansı beni tatmin ediyor.
Tel de ne yaparsam yapayım kanthalın ötesine geçemedim. Ne titanyum ne Ss ne de nife30.
Pamuk da CB Prime, Muji ve Rayona fark attı.
Böyle klasik bir şekilde gidiyorum...

Eve gelince denedim astimimi tetikledi. Bi daraldim falan. Sizde saglam ciger varmis [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Hocam güzeldir ama abanmadan, major ile iki günde bir tank biter gibi oldu. İnce tel yüksek omaj ile aman dikkat.. Zaten iki fırt alınca daralmadan bırakmak gerekiyor. Yoksa sıkışırsın.. Acil yoğun hallerde iyi oluyor az kullanım az meşguliyet..

Hocam güzeldir ama abanmadan, major ile iki günde bir tank biter gibi oldu. İnce tel yüksek omaj ile aman dikkat.. Zaten iki fırt alınca daralmadan bırakmak gerekiyor. Yoksa sıkışırsın.. Acil yoğun hallerde iyi oluyor az kullanım az meşguliyet..

Mtl beni doyurmuyor sanirim hocam. Buhar eksikligi mi aroma eksikligi mi bilemiyorum ama olmuyor. Arada ozenip deniyorum olmuyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787].
Milletin pis sigara dumani gelen yerde benim dl cennet bahcesi deyip buharliyorum. [emoji1787][emoji1787]

Geri