comandante
Council
Ve birde Zeus x te mtl içmeye çalıştım hava ayar yüzüğü kapalı biçimde 24 awg tek var içinde de çok öksürtüyor mtl Atomizer illaki şart mı
Not: likit bitti ????????????????????????????
senin kaşıntının nedenini buldum. kermite reklam alıp parayı götürmüşsün. ???? ????
Şu an çay eşliğinde sepet dolduruyor ????senin kaşıntının nedenini buldum. kermite reklam alıp parayı götürmüşsün. ???? ????
Era niye gelmedi? Takıldı mı? Benimki de güya Singapur post ta gittikçe umudum azalıyor onlarda olan kargolarda. Yddz yi vereydiler iyiydiEra gelmedi...FeV-vs’nin iki hava kanallı klon versiyonu gelmedi... Imperia alabilmek zaten bi’ başarı, otomatik-pas????...Nibiru merak konusu, ama ortalıkta yok???? Chemnovatic aromalarını çalışayım bari dedim, o da yok???? Durum bu????
Malaysia Post, K. Lumpur’da gözüküyordu en son. Uçak bekliyor dediler, ardından dağıtımcımızla görüşeceğiz, vs. Sistemde gözükmüyor şu an????Era niye gelmedi? Takıldı mı? Benimki de güya Singapur post ta gittikçe umudum azalıyor onlarda olan kargolarda. Yddz yi vereydiler iyiydi
Mayalasia 90 gün oldu gelmediMalaysia Post, K. Lumpur’da gözüküyordu en son. Uçak bekliyor dediler, ardından dağıtımcımızla görüşeceğiz, vs. Sistemde gözükmüyor şu an[emoji2369]
Malaysia Post, K. Lumpur’da gözüküyordu en son. Uçak bekliyor dediler, ardından dağıtımcımızla görüşeceğiz, vs. Sistemde gözükmüyor şu an????
Fenaymış.Mayalasia 90 gün oldu gelmedi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sistemleri garip. FT forumunda biri bunu yazmıştı. Aracılar, çıkış barkodunu önceden eklemeler, vs. Paypal’a havale ettim, uğraşılacak bir şey değil diye????Benim era, yddz, brunhilde mtl Singapur post ta. En son posta tesisine giden eşya yazdılar. Gidiş o gidiş 1 ay olacak yaprak kımıldamıyor ????. Klonlardan öyle böyle haber aldık dönen döndü, geçen geçti. Bunlar sıkıntı artık yanwen mi diye bakıyorum bir ürün ilgimi çekerse gönderim yeri.
Genesis deck tarzı olacak gibi sanki, bana deck çok yukarıda gibi geldi, bir de içinden ni80 clapton çıkar, 0.8mm ve o tel ile ağızda aromayla karışık lav nüansları ????
V1’den sonra Berserker defterini kapattım. Onu da bir kere sarmıştım???? Deck epey yukarıda dediğiniz gibi, ilginç bir şey çıkacak gibi.Genesis deck tarzı olacak gibi sanki, bana deck çok yukarıda gibi geldi, bir de içinden ni80 clapton çıkar, 0.8mm ve o tel ile ağızda aromayla karışık lav nüansları ????