• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Era gelmedi...FeV-vs’nin iki hava kanallı klon versiyonu gelmedi... Imperia alabilmek zaten bi’ başarı, otomatik-pas????...Nibiru merak konusu, ama ortalıkta yok???? Chemnovatic aromalarını çalışayım bari dedim, o da yok???? Durum bu????‍♂️

Era gelmedi...FeV-vs’nin iki hava kanallı klon versiyonu gelmedi... Imperia alabilmek zaten bi’ başarı, otomatik-pas????...Nibiru merak konusu, ama ortalıkta yok???? Chemnovatic aromalarını çalışayım bari dedim, o da yok???? Durum bu????‍♂️
Era niye gelmedi? Takıldı mı? Benimki de güya Singapur post ta gittikçe umudum azalıyor onlarda olan kargolarda. Yddz yi vereydiler iyiydi :)

Malaysia Post, K. Lumpur’da gözüküyordu en son. Uçak bekliyor dediler, ardından dağıtımcımızla görüşeceğiz, vs. Sistemde gözükmüyor şu an????‍♂️

Benim era, yddz, brunhilde mtl Singapur post ta. En son posta tesisine giden eşya yazdılar. Gidiş o gidiş 1 ay olacak yaprak kımıldamıyor ????. Klonlardan öyle böyle haber aldık dönen döndü, geçen geçti. Bunlar sıkıntı artık yanwen mi diye bakıyorum bir ürün ilgimi çekerse gönderim yeri.

Mayalasia 90 gün oldu gelmedi

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:oops: Fenaymış.
Benim era, yddz, brunhilde mtl Singapur post ta. En son posta tesisine giden eşya yazdılar. Gidiş o gidiş 1 ay olacak yaprak kımıldamıyor ????. Klonlardan öyle böyle haber aldık dönen döndü, geçen geçti. Bunlar sıkıntı artık yanwen mi diye bakıyorum bir ürün ilgimi çekerse gönderim yeri.
Sistemleri garip. FT forumunda biri bunu yazmıştı. Aracılar, çıkış barkodunu önceden eklemeler, vs. Paypal’a havale ettim, uğraşılacak bir şey değil diye????

Eoacket, aliexpress stabdart shipping, yanwen special sorunsuz lar arasında ama yine de tek tük sorun çıkabiliyor

Önceden aliexpress stabdart ile yollayana tekrar yolla diyorum, kargo ücreti yüksek diyor simdi

cesaretinize hayranım @#ff0000 @Caganizm :)
mart ayından beri iş yerine şahsi kargolar engellendi , sonra evden çalışır olduk şimdi gel gelelim eve sipariş versem işte olursam düşüncesi , işe sipariş versem acaba daha ne kadar evde çalışmak zorundayım sorusu ikileminde sadece sizin hareketlerinizi okumakla kalıyorum. Neyse bende tedarikçileri kovalıyım biraz bakalım neler var TR de …

Geri