• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dvarw 16mm geldi aklıma :cool:????
benimki kaşıntıdan değil didik ya. ihtiyaçtan. bana dvarw 16 camı bul, almayayım :D :D :D
Benim Dvarw16 için yedek pei tankım var ben bile korkuyorum bir şey olur da yedeksiz kalırım diye, Minnak Dvarw'ımı da yedekleyip, sonra ona da yedek cam almam lazım, ft'de yftk'nın full tank versiyonları var bayılıyorum onlara ama bir alamadım,
örnek:9686689-4.jpg
pei olanı bitmiş çok üzüldüm, ft'yi aylardır sıkıştırıyorum ya pei olanı getirin yada pc olanını alayım ama 2 tane yollayın diye, 7$ pc tank mı olur insafsız yftk, şu kredi kartı alışverişini de bir açmadılar, likiti kuruyasıcalar, aroma alamasınlar inşallah hep dryhit yerler.
Dvarw16 candır. 'I have spoken'.

Benim Dvarw16 için yedek pei tankım var ben bile korkuyorum bir şey olur da yedeksiz kalırım diye, Minnak Dvarw'ımı da yedekleyip, sonra ona da yedek cam almam lazım, ft'de yftk'nın full tank versiyonları var bayılıyorum onlara ama bir alamadım,
örnek:Ekli dosyayı görüntüle 34736
pei olanı bitmiş çok üzüldüm, ft'yi aylardır sıkıştırıyorum ya pei olanı getirin yada pc olanını alayım ama 2 tane yollayın diye, 7$ pc tank mı olur insafsız yftk, şu kredi kartı alışverişini de bir açmadılar, likiti kuruyasıcalar, aroma alamasınlar inşallah hep dryhit yerler.
Dvarw16 candır. 'I have spoken'.
bende pei yi çatlattım ve bulamadım. onun yerine yeni bir tane almak zorunda kaldım. cam da yok piyasada
yoksa yeni almak gibi bi ihtiyacım yoktu.

bende pei yi çatlattım ve bulamadım. onun yerine yeni bir tane almak zorunda kaldım. cam da yok piyasada
yoksa yeni almak gibi bi ihtiyacım yoktu.
Cam bulabilirseniz bana da haber verin hocam.
Ah be keşke şu aklımdaki kiti yapabilsem. Justfog Compact 16 mod ve siyah Dvarw16 (üstüne de full pei tank), bir de Compact 16 mod üstündeki stickerı çıkartıp kendi istediğimi taktım mı tamamdır.. aşk aşk aşk ????
İki de ecnebilerin paylaştığı ve kıskandığım fotoları atayım:
d30fd8edb3c31e36d71a8250cd8c7249.pngc5ae242902d3.jpg

Sonunda buldum abi

#Aliexpress TRY 19.86 | 3 adet Dvarw 16 RTA cam tüp değiştirme yüksek kalite
ahanına ????
fiyat uygun da kargo ve vergi derken ato fiyatına cam alırız ???? hadi yaktık gemileri aldık ama gelmez zaten ya :confused:
Türkiye'den cam tank satanlara yaptırmak lazım da zor ihtimal.
Ben de Eleaf Amnis ile takılıyorum. Keşke ayarı olsa, direkt bombardıman yapıyor buhar sıcak oluyor ????
thumbnail.jpg
Arada da fantezi olsun diye Kodo ile takılıyorum ????
thumbnail (2).jpg

ahanına ????
fiyat uygun da kargo ve vergi derken ato fiyatına cam alırız ???? hadi yaktık gemileri aldık ama gelmez zaten ya :confused:
Türkiye'den cam tank satanlara yaptırmak lazım da zor ihtimal.

Ben de Eleaf Amnis ile takılıyorum. Keşke ayarı olsa, direkt bombardıman yapıyor buhar sıcak oluyor ????
Ekli dosyayı görüntüle 34741
Arada da fantezi olsun diye Kodo ile takılıyorum ????
Ekli dosyayı görüntüle 34742
ben 6 cam siparişi yapıyorum. arzu edersen 3 3 paylaşırız

haydaa ben de az önce daha uygun kargo seçeneğini görünce 'amaan vereyim sipariş alt tarafı cam geçer herhalde' deyip 3lü seçenekten sipariş vermiştim. o zaman size ö.m. atıyorum da kararlaştıralım hocam.

benim siparişte 6 lı olandan verildi ???? ???? ????
fazla cam göz çıkarmaz ???? ????

Yahu bu mtl de hıçkırık tutuyor beni bu nefen oluyor likit ise skyvape captan black 0.9 mg arada hıçkırık tutuyor hiç gitmiyor neden acaba alışkın olmağıma mı acaba

Yahu bu mtl de hıçkırık tutuyor beni bu nefen oluyor likit ise skyvape captan black 0.9 mg arada hıçkırık tutuyor hiç gitmiyor neden acaba alışkın olmağıma mı acaba
Yüksek ihtimal alışkın olmadığınız içindir hocam...
Ve birde Zeus x te mtl içmeye çalıştım hava ayar yüzüğü kapalı biçimde 24 awg tek var içinde de çok öksürtüyor mtl Atomizer illaki şart mı
Not: likit bitti ????????????????????????????
...diyecektim ki bu mesajınızı görünce sorun anlaşıldı :oops:
Acaba dedim şaka mı ama değilse aman hocam, full dl bir tankta, 24ga tel ile mtl içmek... :rolleyes: ne desem bilemedim ???? Göle maya çalmak gibi ???? olmaz yani hocam öyle mtl ☺

Geri