• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 34553
Ekli dosyayı görüntüle 34554
Ekli dosyayı görüntüle 34555
Üçüncü fotodan pek bir şey anlayamadım ????‍♂️ İlgi yaratmak için parça parça veriyorlar şunları, biraz sinir bozucu.
Hocam 3. fotoğrafın birincisi tam besleme kanalının dışından çekilmiş hali, ikincisi pamuk kanalı ve besleme kanalını gösteriyor, üçüncüsü deckin tamamının tam üstten çekilmiş hali, dördüncüsü hava kanalına biraz daha yakından bakış, beşincisi de yandan vida kısmını gösteriyor. Bir de bu atomizer dl galiba. O ne tam alttan ne de tam yandan olmayan normal mtl kanallarından oldukça hallice çapraz hava kanalının eğer mtl parçası yoksa kesin dl. likit kanalları da mtl için oldukça geniş gibi. rdl bir atomizer olacak gibi.

Son düzenleme:
Hocam 3. fotoğraf deckin üstten çekilmiş hali gibi geldi bana. Bir de bu atomizer dl galiba. O ne tam alttan ne de tam yandan olmayan normal mtl kanallarından oldukça hallice çapraz hava kanalının eğer mtl parçası yoksa kesin dl. likit kanalları da mtl için oldukça geniş gibi. rdl bir atomizer olacak gibi.
0.8-1.8mm demişler?????‍♂️ Yine mi pas geç’cez????‍♂️

hava kanalını tam çözemedim, daha detaylı fotoğraf yada bir inceleme videosu izlemek lazım ama o besleme kanalları ile 0.8mm mtl yapmak.. bilemedim. Dvarw'ın geniş besleme kanalını S şeklinde ???? anca kapatıyorum bu ondan 2 kat daha büyük, 1 metre pambık lazım ????
Bekleyelim bakalım o zaman :coffee:
Video gelsin de homurdanıp buna da bi’ kulp bulurum ben????
9CE66D64-8610-447C-97BA-613FF7A7BC3C.gif

Güzel cihaz bu. Uzun bir süre kullanmıştım. Şarj aleti de süper kullanışlı bi’ şeydi :) Yoğuşma sonucu kendiliğinden ateşleme yapıp korkutmuştu bi’ kere.
Valla hocam haklısınız ilk bunu aldım ben bilmiyorum tabi neyin ne olduğunu DL kullandım 1 ay sonra öğrendim ki mtl içinmiş salt likit aldım fakat salt likit hıçkırık yapıyordu ve ciğerlerimi tıkıyordu ppc yı kırdım çöp oldu attım ama cihaz hala çalışıyor çok da iyi valla eleaftan vazgeçilmez hani picoyu herkes kullanmıştır ya

Son düzenleme:
Geri