• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@murcix keyifle okudum değerlendirmenizi, vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ettim:):coffee: Param cepte kaldı????????

Buhar sıcaklığı... Bu durumu market neredeyse pozitif gördüğü için pek eğilmiyorlar o olaya galiba. Yabancıların “nice warm vape” ya da “not enough warmth” yorumları aklıma geliyor. Bir de, tasarlayanlar için sanırım ek bir kolaylık: aroma piramidinin alt kısmındaki ağır ve zengin aromalara inmenin en kestirme yollarından biri gibi.

Neredeyse tamamına yakını Clapton türevleri kullanıyor ve sıcaklıktan şikayetleri yok gibi görünüyor. Aslında gerçekten çok iyi aroma veriyor o teller. Hangi atoya taksan fark yaratıyor. Ama sıcak oluyor küçük tanklarda.

Aslında tam olarak memnun kalsaydım konusunda daha detaylı bir inceleme gibi yazacaktım. Neyse belki ileride. Teşekkürler.

Bu arada merak ediyorum sizin kullandığınız parçaları. Hiç söz etmiyorsunuz ve anliklarda görmüyoruz :giggle:

LPV2'yi herkes tutun icin oneriyor. yakin zamanda ceviz tutun ve findik tutun karisim denedim. olur da tutturursam (bence guzel olacak, diger tarif cevizi krema ile falan guzel hupletiyorum :)) tarifi paylasirim, siz de denemek istersiniz belki.

Tutunleri fev ile arasira da true ile kullaniyorum. burada nasil olduysa denk geldi spica pro aldim ama icim keyfi Fev gibi degil. sanirim Sxk nin siyah olan 4.5s ini alip oyle devam edecegim.

Spica Pro rafa kalkmazsa, ve elde (solo ve koyu) fired-cured (latakia veya kentucky) varsa, belki, iş görür. Cerrahi parçalama işlemi ???? gerektiriyor o tarz aromalar: motor yağından tütsüye çevirmek gibi????????
Daha once Latakia dan 3 cesit denedim ama hic hosuma gitmedi, icemedim. Sanirim artik sigaranin herseyinden nefret eder oldum. gerci kul tablasi gibi degil, yanik lastik gibi gelmisti tadi.

Su an demlenmesini bekledigim virginia fired cured var. 3 hafta oldu sanirim. gecen aksam tekil olarak denedim ama hosuma gitmedi fakat baska bir tutun ile karistirinca epey keyifli oldu. Fakat ilk kez esim sikayet etti bir likitin kokusundan dolayi. hatta bir balkon kapisi acikti "disardan kotu bir koku geliyor, aliyormusun" dedi. yok almiyorum diyince de "iyi ki almiyorsun tezek gibi" dedi :) sonra anladik tabi kaynagini :ROFLMAO:

spica ile tek begendigim icim turkiyeden gelen naughty nuts ile oldu. Elimdeki diger tutun grubuna uyum saglamadi ya da ben henuz optimum kurulumu yapamadim.

Daha once Latakia dan 3 cesit denedim ama hic hosuma gitmedi, icemedim. Sanirim artik sigaranin herseyinden nefret eder oldum. gerci kul tablasi gibi degil, yanik lastik gibi gelmisti tadi.
Ağır aroma grubu biraz. Krema grubunun ağırlığının, yoğunluğunun ve zenginliğinin tütün versiyonu gibi. Tadımlık, eşlik, değişiklik, vs., şeklinde kullanıyorum. Kül tablası tadından ziyade tadını tam tarif edemediğim hoş bir tütsü gibi geliyor bana. Yanık lastik? Fenaymış ???? Tezek kokusu muhabbeti daha da fena????

abiler birşey soracağım,likit doldurmak için lite'nin alt kapağını açınca deck kısmı tanka yapışık kalıyor,sonra elimle çekince geliyor,normal bir durum mu?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-05-29 at 13.35.00.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-29 at 13.35.00.jpeg
    11.8 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2020-05-29 at 13.35.44.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-29 at 13.35.44.jpeg
    10.5 KB · Görüntüleme: 13

Su an demlenmesini bekledigim virginia fired cured var. 3 hafta oldu sanirim. gecen aksam tekil olarak denedim ama hosuma gitmedi fakat baska bir tutun ile karistirinca epey keyifli oldu. Fakat ilk kez esim sikayet etti bir likitin kokusundan dolayi. hatta bir balkon kapisi acikti "disardan kotu bir koku geliyor, aliyormusun" dedi. yok almiyorum diyince de "iyi ki almiyorsun tezek gibi" dedi :) sonra anladik tabi kaynagini :ROFLMAO:

spica ile tek begendigim icim turkiyeden gelen naughty nuts ile oldu. Elimdeki diger tutun grubuna uyum saglamadi ya da ben henuz optimum kurulumu yapamadim.
bende bugun ilk defa tütünlü likit içtim,parliamente benziyor demişler,ama 10 gün oldu demleyeli,meraktan açtım deneyeyim. diye.10 gün daha beklemem lazım değil mi?
Latakia da demledim aynı tarihte ama çok mu uzun beklemem lazım doğal tütün aromalarında?2-3 ay yazanlar vardı

bende bugun ilk defa tütünlü likit içtim,parliamente benziyor demişler,ama 10 gün oldu demleyeli,meraktan açtım deneyeyim. diye.10 gün daha beklemem lazım değil mi?
Latakia da demledim aynı tarihte ama çok mu uzun beklemem lazım doğal tütün aromalarında?2-3 ay yazanlar vardı
Ben tütünlüleri en az 3 hafta bekliyorum sonra 3-5ml ayırıp nikotin koyuyorum ve test ediyorum. Eğer damağıma uygunsa ana şişeye de nikotin koyup kullanmaya başlıyorum. Yok bana henüz hitap etmiyorsa ayırdığım minik şişeden belki aralıklarla tadım yapıyorum. Siz de bu taktiği deneyebilirsiniz.

Ben tütünlüleri en az 3 hafta bekliyorum sonra 3-5ml ayırıp nikotin koyuyorum ve test ediyorum. Eğer damağıma uygunsa ana şişeye de nikotin koyup kullanmaya başlıyorum. Yok bana henüz hitap etmiyorsa ayırdığım minik şişeden belki aralıklarla tadım yapıyorum. Siz de bu taktiği deneyebilirsiniz.
hocam siz anladığım kadarıyla base 'le demleyip pure nicotine ile yapıyorsunuz ayarlamayı?deneyeyim de burada onu 100ml'den aşağı miktarda bulmak zor olur.kapağıda açarsam oksitlenir diye biliyorum.

hocam siz anladığım kadarıyla base 'le demleyip pure nicotine ile yapıyorsunuz ayarlamayı?deneyeyim de burada onu 100ml'den aşağı miktarda bulmak zor olur.kapağıda açarsam oksitlenir diye biliyorum.
Bulunuyorsa alıp kullanın daha pratik oluyor bence. Ayrıca ben de 100ml alıp, kullanıp, kalan kısmını buzdolabında saklıyorum.

Nbase ile yapsanız da aynı taktiği kullanabilirsiniz. Demleme süresi bitince tadımlık küçük bir şişeye ayırın, ondan denersiniz

@pablo KFL eğer dolum için sökerken chimneyi tankta bırakarak çıkıyorsa bir sonraki temizlikte decki sökün, oringleri likitle veya varsa aromasız vg ile ıslatın. silikon bir aparat ile 1590757172182.pngbase kısmını decke taktıktan sonra güzel bir şekilde sıkın. boşta biraz deneyip dolum yapmadan kontrol edin chimneye sıkışıp sıkışmadığını. sıkışıyorsa o oringi yenisi ile değiştirip ıslatarak ilk takımı yapın, hasarlanmıştır.

Geri