• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Likit dolum olayi guzel ve pratik olmus. 3 farkli yanma odasi da cesitlilik getirecek ama biri kazan gibi gorunuyor :) bir ara hep takip ettigim ve sonra niyeyse almadigim milennium rta'da da benzeri bir spiral can vardi. sahi onu deneyen var mi?

Likit dolum olayi guzel ve pratik olmus. 3 farkli yanma odasi da cesitlilik getirecek ama biri kazan gibi gorunuyor :) bir ara hep takip ettigim ve sonra niyeyse almadigim milennium rta'da da benzeri bir spiral can vardi. sahi onu deneyen var mi?
900’de kullanmıştım, aman aman bir fark görememiştim ben????‍♂️ NET’lerde nüans yaratıyordu, ve yine gece-gündüz gibi değildi fark. Fired-cured tipinin sevdiği hızlı ısınıp soğuma olayı için —belki.

İşe yarar bir fark için farklı şeyleri de hesaplamaları gerek galiba????‍♂️

Son düzenleme:
Hoaydaaa yine mi dünyaya çarpacak bu Niburu (Marduk) ???? @comandante hocam Haydarı ile kovalar onu ????
Yalnız bu bakır ve siyahımsı acayip rengi olan hojuma gitti. Tamam hadi buna da Radar ????
Z. Sitchin havası var bariz ???? Şaka bi’ yana, detayları merak ettim. Hava yüzüğüne dikkatli bakınca iyi düşünülmüştür geri kalan da dedim. Bekleyelim bakalım:coffee:

Geri