Eliniz değmişken... @pablo da oradan geçecekmiş ???? Az ???? çıkmadı o da????
neyse o zaman ben pazarkuleden giriş çıkış yapayım,hem yoğunlukta az orada
sarıyerdeyim abi ben,3. köprü yolundan sizi bypass ederek çatalcadan geçiyorum giderken şöyle bi 30km ileride silivride olaydın kaçamazdık tabiibeylikdüzündeyim nasılolsa, ikiside farketmez bana. hamzabey desen oda aynı ???? ???? ???? ????
no escape ✌
mekanıda öğrendik. işlem tamam. geçmiş ossuunnnnn ???? ????sarıyerdeyim abi ben,3. köprü yolundan sizi bypass ederek çatalcadan geçiyorum giderken şöyle bi 30km ileride silivride olaydın kaçamazdık tabii
ev zaten kiralık abi,icap ederse taşınırız ,koca istanbulmekanıda öğrendik. işlem tamam. geçmiş ossuunnnnn ???? ????
???? ???? ???? ???? yok artık yaaaaaev zaten kiralık abi,icap ederse taşınırız ,koca istanbul
kaçsan kaçsan nereye kadar kaçıcan. istanbulda kaç tane "thai massage" varki. nassolsa bulurum ???? ????ev zaten kiralık abi,icap ederse taşınırız ,koca istanbul
bulsanda farketmez,orada 5 dakikada kulak memesi kıvamına getirirler abi,atarsın elindeki sopaları ,güllerle gezersin sonrakaçsan kaçsan nereye kadar kaçıcan. istanbulda kaç tane "thai massage" varki. nassolsa bulurum ???? ????
bulsanda farketmez,orada 5 dakikada kulak memesi kıvamına getirirler abi,atarsın elindeki sopaları ,güllerle gezersin sonra
Likit dolum olayi guzel ve pratik olmus. 3 farkli yanma odasi da cesitlilik getirecek ama biri kazan gibi gorunuyor bir ara hep takip ettigim ve sonra niyeyse almadigim milennium rta'da da benzeri bir spiral can vardi. sahi onu deneyen var mi?Nibiru RTA,
Ekli dosyayı görüntüle 34424
Ekli dosyayı görüntüle 34425
Ekli dosyayı görüntüle 34426
Ekli dosyayı görüntüle 34427
Ekli dosyayı görüntüle 34428
(Moddog ve Svapodromo ortak çalışmasıyla 0.8-1.8mm arası denmiş)
900’de kullanmıştım, aman aman bir fark görememiştim ben???? NET’lerde nüans yaratıyordu, ve yine gece-gündüz gibi değildi fark. Fired-cured tipinin sevdiği hızlı ısınıp soğuma olayı için —belki.Likit dolum olayi guzel ve pratik olmus. 3 farkli yanma odasi da cesitlilik getirecek ama biri kazan gibi gorunuyor bir ara hep takip ettigim ve sonra niyeyse almadigim milennium rta'da da benzeri bir spiral can vardi. sahi onu deneyen var mi?
Nibiru RTA,
(Moddog ve Svapodromo ortak çalışmasıyla 0.8-1.8mm arası denmiş)
Hoaydaaa yine mi dünyaya çarpacak bu Nibiru (Marduk) ???? @comandante hocam Haydarı ile kovalar onu ????
Z. Sitchin havası var bariz ???? Şaka bi’ yana, detayları merak ettim. Hava yüzüğüne dikkatli bakınca iyi düşünülmüştür geri kalan da dedim. Bekleyelim bakalımHoaydaaa yine mi dünyaya çarpacak bu Niburu (Marduk) ???? @comandante hocam Haydarı ile kovalar onu ????
Yalnız bu bakır ve siyahımsı acayip rengi olan hojuma gitti. Tamam hadi buna da Radar ????
Z. Sitchin havası var bariz ???? Şaka bi’ yana, detayları merak ettim. Hava yüzüğüne dikkatli bakınca iyi düşünülmüştür geri kalan da dedim. Bekleyelim bakalım