hepinizin sonu "Haydaristan" ???? ???? ????hala Malezya'da mi kargo? benim siparislerin hepsi tamam bir tek BF-1 bekliyoruz tedarikciden sonra dogruuu Malezya'ya
????????????Era'nin suruyle yedek parcasi cikiyor. hava pinleri, bellcap vs.
ayrica su bellcap'lar da ederinden pahali bence. bazen bakiyorum ato $13, bellcap'i $8.
Haydaristan aman aman kimse dusmesin orayahepinizin sonu "Haydaristan" ???? ???? ????
Pablo değil BEY diyeceksiniz@pablo paylaşın paylaşın güzel setleri????, biz kargo beklerken bunaldık
Ekli dosyayı görüntüle 34413
listeye girmeye aday duruşu var sanki sende ????
abi benim sırtım ağrıyor,hiç girmeyeyim o listeyelisteye girmeye aday duruşu var sanki sende ????
sırt ağrısına birebir diyolarrrabi benim sırtım ağrıyor,hiç girmeyeyim o listeye
babam zamanında o tedavi yöntemini çok denedi,olmuyorThai masajı daha iyi sankisırt ağrısına birebir diyolarrr
dene bi şansını ???? ????
yeni nesil hep bi kolaya kaçıyo nedense. aklınız fikriniz "happy end" ???? ????babam zamanında o tedavi yöntemini çok denedi,olmuyorThai masajı daha iyi sanki
yok be abi,şifa bulma niyetiyle vallayeni nesil hep bi kolaya kaçıyo nedense. aklınız fikriniz "happy end" ???? ????
yok be abi,şifa bulma niyetiyle valla
Thai yazan benim için galiba ????????
Kiymetini bilmek lazim, herkese "thai" cikmazThai yazan benim için galiba ????????
aynen abi,Nijerya 'da yazabilirdi,buna da şükür diyelim o zamanKiymetini bilmek lazim, herkese "thai" cikmaz
teslimat zaman asimi ne gorunuyor ? yada var mi?Malezya kargoları takipten düştü, gözükmüyor artık???????? Bi’ hışımla mesaj atmayayım adamlara diye bekliyorum????????