comandante
Council
körük listesine 1 nci sıradan giricen bu gidişle ???? ???? ????
@comandante ustadimiz "haydar ile ode" secenegi ekler bence
hazırda bekle, kaşınanlar körükleyenler çoğalıyo. her an destek lazım olabilür ???? ????Koma var bende usb 3.0 'li
Ekli dosyayı görüntüle 34380
ödeme seçeneğinin en altında o. gizli. kurban görmeden vuruyom ???? ????@comandante ustadimiz "haydar ile ode" secenegi ekler bence
Tamam ben komanin şarjini eksik etmeyeyimhazırda bekle, kaşınanlar körükleyenler çoğalıyo. her an destek lazım olabilür ???? ????
"Haydarla odes" oldu buödeme seçeneğinin en altında o. gizli. kurban görmeden vuruyom ???? ????
Bak ya birde gitmiş dlc versiyonu gözüme gözüme sokuyor????
Reçete yazmıştım????????????@comandante ustadimiz "haydar ile ode" secenegi ekler bence
tehlikeli cümleler kullanma ???? ???? ????Bak ya birde gitmiş dlc versiyonu gözüme gözüme sokuyor????
Yazarken parmaklarıma dikkat ettim, parmaklar, yanlış yazar falan????tehlikeli cümleler kullanma ???? ???? ????
tanıştırayım. benim elemanlar
Ekli dosyayı görüntüle 34374
Madem 3. sıradayım, @Elvis ve @qersnc hocalarımdan sekerse 1 adet Okşan ve 1 adet Koma için Ö.M. lütfen ????Koma var bende usb 3.0 'li
Ekli dosyayı görüntüle 34380
Abisiyle araniz nasil, olustu mu fikirlerYDDZ T1 (16mm/2ml)
Parça bekliyorum hala???? En küçük hava vidasından gelen ses rahatsız edici. Yine aynı vidayla olması gereken (en azından beklediğim) aroma kontrastı yerine şekerlemesi baskın biraz (bacanın sanki biraz daha geniş tutulması iyi olurmuş, Nduro gibi). Parlak profilde bu şekerleme işi düzgün çalışabilir belki: henüz geçemedim o likit profiline.Abisiyle araniz nasil, olustu mu fikirler