• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pamuk olayı ürkütücü benim için Max. VG de takılıyorum arada. Aroma iniş çıkışlı oluyor bariz ????

Vurum meselesini ben de merak ediyorum. Hava boşluğunu ayarladıkça geometrisi de ilginç şekiller alıyor: merak konusu bu benim için ????

Yorum beklemelik parça????

Walla üstadım Kışın 60vg 40pg, yazın 70 vg 30pg benim standart + min aroma ile gider. Penodat karakteri hoşuma gidiyor fekat hava akışı ve yüzük şekli yüzünden net bir içim standartı oturmuyor bende ares2 de hava akışı netleşir. Bana imeo nun reborn atosundan esintiler var gibi geldi. Yenilerin çoğunu merak etmedim bunu denemek istiyorum bakıcez..

O zaman rafa kaldırdık tripodu,

Glaz mini yorumu bekliyorum biraz daha kullan da pastane, tutunle

Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana
Camlar kırık biliyorsun. Cam bulurum diyorsan yollayayım. Buharı sıcak değil ılık. Sıcak olsa bende kalmazdı. Aroma iyilerden. Sıkılık istemediğin kadar. Sana uyar aslında reload mtl.

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem klon hem orijinal Byka v8 için Vapefly Brunhilde’ye ait pin’ler uyumlu denmiş,
Ekli dosyayı görüntüle 34360
Şurada not edilmiş,

Aynı parçalar için bir kullanıcı şöyle bir şeyi de paylaşmış,

Ekli dosyayı görüntüle 34362
Ekli dosyayı görüntüle 34363
GG Iatty’de deniyorum gibi kısaca bir not geçmiş, tam net bilgi vermeden.
Yaw bi gidin tam kaşıntımız geçiyor, yine kaşınmamıza vesile oluyorsunuz. Aklımıza hem by ka v8 hemde brunhilde sokuyorsunuz. Ama olmazki, ????????

Geri