Kanthal
Council
Cog radardan çıktı, evrenin karanlık bir yerinde artık benim için ???? Ares’e çok yorum yapan olur, yorumları filtreleyerek anlarız hep birlikteSon dönemde her YouTuber'ın elinde mtl olarak ya cog, ya Ares 2 var ????????
Cog radardan çıktı, evrenin karanlık bir yerinde artık benim için ???? Ares’e çok yorum yapan olur, yorumları filtreleyerek anlarız hep birlikteSon dönemde her YouTuber'ın elinde mtl olarak ya cog, ya Ares 2 var ????????
Yamacıma gel bişi dicem ????????
Geldim geldim, ???? haydar yanındamı????????Yamacıma gel bişi dicem ????????
Pamuk olayı ürkütücü benim için Max. VG de takılıyorum arada. Aroma iniş çıkışlı oluyor bariz ????
Vurum meselesini ben de merak ediyorum. Hava boşluğunu ayarladıkça geometrisi de ilginç şekiller alıyor: merak konusu bu benim için ????
Yorum beklemelik parça????
Camlar kırık biliyorsun. Cam bulurum diyorsan yollayayım. Buharı sıcak değil ılık. Sıcak olsa bende kalmazdı. Aroma iyilerden. Sıkılık istemediğin kadar. Sana uyar aslında reload mtl.O zaman rafa kaldırdık tripodu,
Glaz mini yorumu bekliyorum biraz daha kullan da pastane, tutunle
Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana
Yaw bi gidin tam kaşıntımız geçiyor, yine kaşınmamıza vesile oluyorsunuz. Aklımıza hem by ka v8 hemde brunhilde sokuyorsunuz. Ama olmazki, ????????Hem klon hem orijinal Byka v8 için Vapefly Brunhilde’ye ait pin’ler uyumlu denmiş,
Ekli dosyayı görüntüle 34360
Şurada not edilmiş,
Aynı parçalar için bir kullanıcı şöyle bir şeyi de paylaşmış,
Ekli dosyayı görüntüle 34362
Ekli dosyayı görüntüle 34363
GG Iatty’de deniyorum gibi kısaca bir not geçmiş, tam net bilgi vermeden.
kaşınma, benden dimesi. yasak filan işlemez gelirim elemanlarla ???? ????Yaw bi gidin tam kaşıntımız geçiyor, yine kaşınmamıza vesile oluyorsunuz. Aklımıza hem by ka v8 hemde brunhilde sokuyorsunuz. Ama olmazki, ????????
Aklım haydar'da gelirken haydarıda getir. Haydarsız olmaz????????kaşınma, benden dimesi. yasak filan işlemez gelirim elemanlarla ???? ????
Aklım haydar'da gelirken haydarıda getir. Haydarsız olmaz????????
şu virüs illeti bitince, bi buluşma maskesi altında bütün kaşınanları toplayıp, güzelce bi haydarlasammı ki ???? ????@CnrSngl de aynı dertten muzdarip ???? Cog başlığında isyan ediyordu????
yeme sende abim. ayvan terli de ???? ???? ????Aklımda nduro varken @#ff0000 birde post'ta hem by ka v8, hem brunhilde sokuyor. Hangisine yetişecez, yapmayın arkadaşlar????
Valla göz ucuyla bakıyorum hemen usulca kayboluyorum????yeme sende abim. ayvan terli de ???? ???? ????