• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece bir kullanıcı yorumuna denk geldim:( Kapsamlı bir yorum olmamasına rağmen pozitif not vermiş. Bir-iki hafta içerisinde kullanıcı yorumları eminim artar. Kendim de sipariş verdim, fakat kargo kaosu malum, elime çok geç ulaşacak gibi:(
Hangi renk verdiniz siparişi? Siyah daha şık geldi sanki bu fotoğraflarda bana

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi renk verdiniz siparişi? Siyah daha şık geldi sanki bu fotoğraflarda bana

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah çok güzel duruyor, fakat boya/kaplama olayına güvenemedim açıkçası. Dayanıklılıktan ziyade sağlıklı olur mu şüphesiyle siyahtan vazgeçip silver versiyonunu aldım.

Siyah çok güzel duruyor, fakat boya/kaplama olayına güvenemedim açıkçası. Dayanıklılıktan ziyade sağlıklı olur mu şüphesiyle siyahtan vazgeçip silver versiyonunu aldım.
Gümüş olan da bana boyalı gibi geldi hocam.
Denk gelmişken şu MD, Cog, VWM, Roulette benzeri listesine yeni bir şey daha ekleyeyim,

Pandora RTA

Ekli dosyayı görüntüle 33825

Kayfun Lite 19 dan esinlenmişler. Yanlız çok güzel olmuş, sayenizde radarıma aldım, teşekkürler.

Ares 2, birkac zamandir cok denk geliyorum ama cok benzer tipte ato var elimde o nedenle pas gectim.
Deck yapisi True, galaxies gibi. (kullanmadigim penodat ve siren gibi) True hadi neyse deck zeminine cok yakin ve likit kalmiyor. Fakat galaxies daha yukarda ve cogu zaman actigimda o bolgede likit kalmis buluyordum. Hic sevemedigim bir durum. Gene de tipik GTA deck bence iyidir ve memnun edecegi cok kullanaci olacaktir.

Malezya'ya yetistirsinler :) Bu era performansta da memnun ederse ve sevilirse dvarw gibi bir cok aksesuara sahip olacak. uretici guveniyor galiba ki cesitlilige giriyor.

Malezya'ya yetistirsinler :) Bu era performansta da memnun ederse ve sevilirse dvarw gibi bir cok aksesuara sahip olacak. uretici guveniyor galiba ki cesitlilige giriyor.
Ah o Malezya uçağı!???? Millet aldı kullanıyor, ben uçak bekliyorum???? Biraz bekleyip toplu sipariş geçerim artık bunlar için????‍♂️

Glaz Mini? O nasıl çıktı? Test sürüşlerinizden sonra yorum bekliyoruz:):coffee:

Ah o Malezya uçağı!???? Millet aldı kullanıyor, ben uçak bekliyorum???? Biraz bekleyip toplu sipariş geçerim artık bunlar için????‍♂️

Glaz Mini? O nasıl çıktı? Test sürüşlerinizden sonra yorum bekliyoruz:):coffee:
yani, elinize ulassin, memnun kalirsaniz aksesuarlara meyledersiniz :)
glaz ne zamandir aklimda olan bir atoydu, dayanamayip aldim artik. Eve gidemedim, cantamda duruyor daha :) bir sure kullandiktan sonra goruslerimi iletirim.

Ares 2, birkac zamandir cok denk geliyorum ama cok benzer tipte ato var elimde o nedenle pas gectim.
Deck yapisi True, galaxies gibi. (kullanmadigim penodat ve siren gibi) True hadi neyse deck zeminine cok yakin ve likit kalmiyor. Fakat galaxies daha yukarda ve cogu zaman actigimda o bolgede likit kalmis buluyordum. Hic sevemedigim bir durum. Gene de tipik GTA deck bence iyidir ve memnun edecegi cok kullanaci olacaktir.
bu ares maresdeki deck harbi mtlciyi çok tatmin etmez
kullanıcı dostu basit yapılı ama bizim çokda kolaylıkla işimiz yok :)

Fantezi arayan orchid serilerine bir baksın
dual coil sarımlı mtl
biraz micro tarzı coil sever 1,5-2 mm gibi
bayada meşakatlidir pamuklaması zor tarafta
ama orchid de aldıgım aromayı hiç bişeyde almadım
oldscholl mu ne dedikleri sınıfdan baya eski alttan kayfun lite plus gibi vidalı dolum
ama clonları uygun
ben v4ünü kullandım
v6sı falanda var
merak ve kaşıntısı tutana clonlarıyla baya ekonomik bir secenek olabilir
bu aralar çıkanların çoğu aynı şeyin kahverengisi kıvamındayken bu orchid farklı bir deneyim sunabilir

Son düzenleme:
Todd’un Ares 2 videosunu hızlıca seyredeyim dedim. Şu parça,
0820ECE4-B6B2-4089-A263-968C143D2071.jpeg
Yeni başlayanları düşünmüşler, güzel olmuş. Sarımı aşağı-yukarı nasıl hareket ettireceğimizi de düşünselermiş keşke????

Bir de şu,
2AACF40A-C8AE-4DEB-903B-01414ACB4F39.png
2 metre pamuk???? Bilemedim????‍♂️

Geri