• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağdaki eski v1 olsa gerek. Soldaki de yenisi heralde. Üst taraf incelmiş. Atomizer genişlemiş gibi. Dvarw 16nin geniş hali gibi olmuş. Bir de facebooktan okuduklarımı yanlış anlamadıysam atomizer 24mm olmuş. Deck aynı deck. Çok bir şey değişmemiş gibi.
Bana da öyle aman aman bir değişiklik yok gibi gözüktü. Yakında videosu düşer bunun :)

Edit:
Bunu eklemişler,

What's new with the MTL FL?

We trust clamps will make the clapton guys smile and the round wire people (like myself) will only curse a little, it is just a few more turns of the screws.
This took us several months and a number of protos and we beleive we have achieved what we wanted: a solid upgrade based on a not shit RTA.

Upgrades:
1. Hybrid safe 510 insulator
2. Shorter than V1
3. PEEK chimney
4. offset posts
5. improved coil leg clamps. Ridge on the edge.
6. 22mm glass tank section
7. largest airhole is now 2x2mm (=2,83mm)
8. easier bottom fill (fewer turns of the tank section)
9. Viton o-rings
10. 22mm and 24mm MTL
11. Fixed position chimney
12. engraved AFC inserts
13. online authenticity check

Son düzenleme:
Ultem olsaydı gerçekten daha şık olurmuş. En azından kişisel düşüncem vintage görünümünü ultem ile daha çok yakalarlardı yada yakışırdı.
Aynı fikirdeyim, yüzde yüz. Ecigtalk forumunda aktif ve sadık bir kullanıcı grubu var Vape Systems’ın. Sergey de, flexoprint forum kullanıcı adıyla, orada yazıyor. Farklı bir model için (V8?) sorduklarında, Google hatalı çevirmediyse veya yanlış anlamadıysam, Ultem pahalı gibi bir şeyler demişti: anlam verememiştim açıkçası.

İstanbul'un fethi zamanında sırf kayfun decklerine benziyor diye byka V6 alacaktım çok denemek istediğim atomizerlerden derken v7 çıktı o da yetmedi v8 yok nanosu vintagesi derken ben hala alıp deneyecem :D hazır atomizersiz kaldığım su devirde dvarw mı yoksa GTR mı derken yine tasarımda V6 ama :D

@Nacruno üstad accuk sıkı takılan boğaz vurimu en kotu kayfun lite 2019 daki gibi bir ato arayan birisi için dvarw onerirmisin özellikle 3.5ml tanklisini :D

Aynı fikirdeyim, yüzde yüz. Ecigtalk forumunda aktif ve sadık bir kullanıcı grubu var Vape Systems’ın. Sergey de, flexoprint forum kullanıcı adıyla, orada yazıyor. Farklı bir model için (V8?) sorduklarında, Google hatalı çevirmediyse veya yanlış anlamadıysam, Ultem pahalı gibi bir şeyler demişti: anlam verememiştim açıkçası.
Ultem, PC ye göre tabikide pahalıdır elbet ama adı üstünde vintage edition :) 144euro yapma 149 euro yap ama ultemli olsun. Kimse de gidip neden 149, keşke 144 olsaydı demezdi eminim. Belki ilerleyen zamanlarda ekstra olarak satışa çıkar. Satış stratejisi de olabilir. Bilemedim.

O değil de ben @Uzi Mods Ustamizi da merak ediyorum. İtalya pazarına açılmıştı en son. İyi de gidiyordu. Corona ne kadar engel oldu acaba? Ayrıca bazı yeni planları vardi.
Tamam zor zamanlardan geçiyoruz. Hatta geçiyor gibi yapıyoruz. Aslında saplanıp kaldık :)
Usta MTL severlere uzak gelecek için mujdelerin var mı???

Arkadaslar expromizer v3 o-ringlerin boyutlarini bilen var mi aranizda? Hepsini degistirmek istiyorum fakat boyutlarini bilmiyorum...

Auguse Era'yi konustuk ve hedefe koyduk. Fakat:

bu firmanin bir de V1.5 MTL RTA'si var. V1 gecen yaz doneminde 3 tank opsiyonlu olarak cikmis fakat bu versiyonu tek tank. benim dikkatimi ilk olarak Tripod rta ile ceken hava tupleri kullaniyor (2.0mm, 1.5mm, 1.2mm, 1.0mm, 0.8mm) . deck yapisi da az cok benziyor. 4ml kapasitesi var. Likit kontrolu de kolay. basit gorunumlu ama hem aroma hem de bogaz vurumu olarak sanki birseyler basaracak bir ato olarak gordum. Sizin fikriniz nedir?

authentic-auguse-v15-mtl-rta-rebuildable-tank-vape-atomizer-w-5-airflow-inserts-silver-stainle...jpgauthentic-auguse-v15-mtl-rta-rebuildable-tank-vape-atomizer-w-5-airflow-inserts-black-stainles...jpg

Auguse Era'yi konustuk ve hedefe koyduk. Fakat:

bu firmanin bir de V1.5 MTL RTA'si var. V1 gecen yaz doneminde 3 tank opsiyonlu olarak cikmis fakat bu versiyonu tek tank. benim dikkatimi ilk olarak Tripod rta ile ceken hava tupleri kullaniyor (2.0mm, 1.5mm, 1.2mm, 1.0mm, 0.8mm) . deck yapisi da az cok benziyor. 4ml kapasitesi var. Likit kontrolu de kolay. basit gorunumlu ama hem aroma hem de bogaz vurumu olarak sanki birseyler basaracak bir ato olarak gordum. Sizin fikriniz nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 33719Ekli dosyayı görüntüle 33720
Era’yı aldım ???? Fakat, kargo bilgilerine bakarak, Temmuz ortasında anca elime geçer gibi duruyor????????

V1.5 bir ara ilgimi çekmişti, fakat yapılan yorumları yetersiz bulup ikna olmamıştım. İtalyanların NET aroma kullanarak yaptığı yorumlar da buna dahil. Aromatik doku (texture) bilgisine bir türlü ulaşamadım kısaca????‍♂️

Geri