• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecenlerde ben de bu adami izledim, TC testi de iyi sonuc verince dedim denenir bu. Adam begenmis gibi geldi bana yada google bana urunu alayim diye pazarlama cevirisi mi yapti :))

Era hayirli olsun, bende bugun yarin siparis verecegim artik dayanamiyorum, 3 aydir yeni bir sey almadim kasinti var iyice :) umarim begeniriz ama niye o kadar gec gelecek sizin ki? hangi satici bu?

Teşekkür ettim, 2F’ten almıştım. Bir ay olacak neredeyse, ve hala havada????‍♂️Almam almam deyip, Nduro-FeV arası bir şey mi acaba sorusuyla, YDDZ’yi de almıştım. O da aynı sonuç????

Almaya ara verince, kaşıntı fena bastıyor???? V1.5 alırsanız yorumunuzu beklerim:coffee::)

Era'yi gorunce Yddz'i gozden cikartmistim. Yedek Fev almak istersem diye yine aklimda gerci.
Alis-veris gercekten bizim gibi hobiciler icin durdurulamaz bir durtu. Gecen gunlerde DNA75C konusunun cekim kuvvetine kapilip kendimi mod bakar/incelerken buldum ama vazgectim. Ondan once de topside lite aliyordum az daha :) Surekli yanimda Fev oldugu icin sanirim benim icin en ideali kanguru mod olacak.

Yddz için genel not olarak FeV V4’le benzer denmiş, bir iki yerde de tatlılıkla ilgili yorum okudum. Bu ikisi biraz ters (yada, bilemedim belki kurulumla alakalıdır) gibi gelince attım sepete ????

Era kullanan biri besleme tüpüne mesh eklemiş???? Likit beslemesi sorunlu mu acaba diye korktum biraz. Gelince kurcalarım artık; merak ediyorum çok????

Kanguru mod bahsi açılmışken, Dicodes (dani mini?) kanguru mod çıkaracak yakın zamanda deniyor. Sağlam iş yapıyor Dicodes ekibi, çok merak ettim nasıl bi’ şey çıkacak:coffee:

dicodes en son dlc bir mod çıkardı millet alamadan bitti. set olarak iyi fiyata veriyorlar bilindik atomizerlerin dlc modelleriyle.
dani mini platformunda veya extreme v3 platformunda bir şey yaparlarsa 300 euro bandında görebiliriz sanırım...

era benim de gözüme takıldı, şu çelikle besleyen atomizerler fevin ters sistemi gibi. fevde bazen pamuğun gereksiz kirlenmesine sebep oluyor bu besleme şeklinin yukarıdan aşağıya olması. aynı sistemin ters olması pamuğa kıvamında likit getirirse çok güzel olacağı kanaatindeyim :) brunhilde mtl rta siparişi verdim nedir ne değildir diye görmek için, iki ay oldu ses seda yol postadan :P

Era icin ben mesh yada fitile ihtiyac duyulacagini dusunmemistim acikcasi. Cunku besleme kanallarinda tirnak var ve tornavida ile onlari asagi yukari oynatabilme ve dolayisi ile pamuklara oturtabilme olanaginin oldugunu dusunmustum (hala umudum var gerci) likit kontrol yardimi ile de yogunlugu ayarlanabilir olacakti.
fotoda gorunmekte.
auguse_era_mtl_rta_rebuildable_tank_atomizer_disassembled.jpg

bir yukarida paylastiginiz tank ise orijinaline gore daha hos duracak gibi. Ayrica sizinkinden gumus ve siyah olmak uzere bir de heat sink tarzi bir baska tanki da satista

Buldum, şöyle gözüküyormuş,
3DFDA0CB-A413-458D-ABC4-CD8666BBF934.jpeg

Mesh durumunu ben de tam anlayamadım.Düzgün gözüküyor besleme yapısı. Hareketli besleme tüpü ihtimali süper olur. Bu detayı görememişim.

Düşününce, akıtıp sinir olunca mı yapmış acaba dedim. YDDZ’de de benzer mesh kullanımı gördüm, ki onda da likit kontrol var.

YDDZ fev kopyasi gibi oldugu icin zaten fev tupleri de uyumlu, likit kontrol ustten dolum icin yapilmis diye dusunuyorum. (basinc vs)

Bak bu tanki easy side mod uzerinde hayal ettim bir an :) Keske modun cebini daha derin tutsalardi daha iyi otururdu heybetli atolar.

Şuna da denk geldim,
E7A74404-FB35-4A09-B4A1-11E8E2F598B7.jpeg

Easy Mod bayağı tuttu gibi piyasada. Aynı platform üzerinden eminim geliştirirler. FeV’e tam uyan Tek Division’ın modu gibi bi’ mod yapsalar güzel olur aslında.

@Gabamarul Yeni bir haber var mı diye bakındım Dicodes için. Ne fiyat bilgisi ne de fotoğraf var????

Son düzenleme:
@#ff0000 hocam dicodes garip firma, tahmini fiyat benimki ama utandırabilirler de kalkıp modu komple dlc yapıp aralara stabwood sıkıştırıp :)

tek divisionun çok güzel modları var ama genelde stok yakalamak zor onlarda. ben aylarca shred bekledim kf mini v3 için, en son sinir olup sattım atomizeri. adamlar da shred v2yi duyurdu. FB grubunda duyuruları var birisi üreticinin adıyla FB hesabı açmış preorder topluyorum diye dolandırmaya çalışıyormuş insanları. Dikkat etmek lazım

Easy güzel mod :) IMG_20200508_213558.jpg

@Gabamarul Eskiden olsa beklemezdim fakat şu son dönemde fiyatlamalar bi’ tuhaf gibi. Her ihtimali beklerim???? Squonker çıksın istiyordum, söylentiler SBS yönünde. Bakalım ne ve nasıl bir şey yapacaklar.

Easy Mod’a çok denk geliyorum, epey tutmuş gibi. Geliştirip güncelleme yaparlarsa, @murcix ‘in de bahsettiği gibi, sağlam iş çıkar. Tek Division’ın şu son çıkardığı Horizon ise gerçekten güzel olmuş. Hem stok sorunu hem de kargo kaosu yüzünden sadece bakmakla yetindim:)

@#ff0000 fb SBS grubunda İtalyan çok şık işler yapan iki üç modder var, mask60 çok şık mod. Tek division biraz markasını satıyor :)

Easy modu kıran birkaç kişi gördüm gruplarda. İki tane uzun hex vida tutuyor 510i. Nasıl kırıyorlar şaşırıyorum :) fiyat olarak diğer SBS modlarin üçte biri fiyatında olması sanırım en büyük etken

@Gabamarul Jim VV’de seyretmiştim Mask60 Submonkey’i. Süper estetik bir parça!

Easy Mod ilk çıktığı dönem biraz sorunlu diye paylaşım yapılıyordu. Güncellendikten sonra iyice tavsiye edilmeye başladı forumlarda. Fiyatı da çok etkili oldu tabi.

IMG_20200510_143048.jpg
IMG_20200510_143036.jpg

Böyle de çok şık görünüyor ama swag2 ile daha uyumlu ve hafif olacak sanki. Swag2'nin TC performansı iyi midir acaba?

Ato gelsin de memnun kalırsam ikisinden biri ile kombin yaparım.

Era için aksesuar da bol olacak galiba, Gold kemerli olanı da gördüm.

Çok merak ediyorum bu era mtl i. Deneyen oldu mu?

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece bir kullanıcı yorumuna denk geldim:( Kapsamlı bir yorum olmamasına rağmen pozitif not vermiş. Bir-iki hafta içerisinde kullanıcı yorumları eminim artar. Kendim de sipariş verdim, fakat kargo kaosu malum, elime çok geç ulaşacak gibi:(

Geri