• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geniş bir profile benziyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bende bir inceleme sitesine baktım

Tripod
Reload mtl
Glaz mini diyordu

Bir başka sayfada
Ehprotrue
Glaz mini
Wotofo cog
MD

Diyor

Bakalım gorcez yakında siparişler gelirse, sıralama aroma göre

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Elvis Tripod var bende ama yftk klonu ve kalite inanılmaz kötü. Uygun o-ring bulunca yine bir süre kullandım ama her temizlik sonrası decki toplarken dikkat etmeme rağmen o-ringleri kesip duruyordu.

Pamuk kanalları da geniş, en az 2.5mm çap istiyor ama ona rağmen bir süre sonra sızma yapıyordu.

Hele tank kısmı facia ötesi o-ringlere sahip ve alternatifini de bulamamıştım. Sökmek kolay da, toplamak zulüm. Minik minik çevirirken pörtleyen o-ringleri tırnakla içeri girmek zorundasınız.

Performans genel olarak dengeli ve iyiydi ama kötü klon kusurları ile nazı çekilecek gibi değildi. Bazen heves edip sarıp kullanıyorum ama sonra yine sinirlerimi bozuyor, kaldırıyorum.

Alınacaksa Ulton klonu tercih edilmesi lazım. Daha iyi olacağına eminim. YFTK'dan 4 parça aldım 3u sorunlu çıktı, o nedenle iğne yapsa almam dedim ama mecbur Fev için hava vidası aldım ???? ondan bile şüphem var ama neyse gelince göreceğim ????????????

Geniş bir profile benziyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bende bir inceleme sitesine baktım

Tripod
Reload mtl
Glaz mini diyordu

Bir başka sayfada
Ehprotrue
Glaz mini
Wotofo cog
MD

Diyor

Bakalım gorcez yakında siparişler gelirse, sıralama aroma göre

nasıl bi zehirlendiysen paçandan bile zehir akıyor. ???? ???? ????

O zaman rafa kaldırdık tripodu,

Glaz mini yorumu bekliyorum biraz daha kullan da pastane, tutunle

Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana

Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana
Elimdeki çoğu kısa tankı 29-30ga teller yada TC ile uygun sıcaklığa getiriyorum ben. Hiç şikayetim yok o konuda. Sadece denediklerim arasından prime çok sıcaktı ve aroma yorumunu hiç beğenmemiş idim. Minik deckler atraksiyona izin vermiyor.

İyi bir klon olursa bence kullanılacak bir ato. Çok dengeli ve tipi çok hoş. Yine de aklınızda bulunsun ama riskli tabi. Tank kısmının o-ringleri kendine has gibi çünkü, çok aradım bulamadım.

Todd’un Ares 2 videosunu hızlıca seyredeyim dedim. Şu parça,
Ekli dosyayı görüntüle 34295
Yeni başlayanları düşünmüşler, güzel olmuş. Sarımı aşağı-yukarı nasıl hareket ettireceğimizi de düşünselermiş keşke????

Bir de şu,
Ekli dosyayı görüntüle 34296
2 metre pamuk???? Bilemedim????‍♂️

Saten afc de yukarıda, coili indirmek imkanı yok çok fazla, ama uzun pamuk konusunda katılıyorum. Zaten pbsuardo da besleme zorladı demiş çok sıkıştırmayın felan diyordu.. 3mm sardıysan yada vg yoğun kullanıyorsanız iyice pamuğu tiftikleyin felan diyordu..
Fekat eğer sessiz ve vurumu yüksek ise çok şeyi kolaylaştıran revizyona gidilmiş.. Sıkı olacağı kesin ama aroması nasıldır bilemem..

Herkes birini suçluyor [emoji85] sonra ben gazci oluyorum [emoji16][emoji39][emoji1]

Neyse xboxta skyrim oynayayim ben yoksa günü inceleme okuyarak bitirip, birseyler alicam

Aldim yani daha almim

Saten afc de yukarıda, coili indirmek imkanı yok çok fazla, ama uzun pamuk konusunda katılıyorum. Zaten pbsuardo da besleme zorladı demiş çok sıkıştırmayın felan diyordu.. 3mm sardıysan yada vg yoğun kullanıyorsanız iyice pamuğu tiftikleyin felan diyordu..
Fekat eğer sessiz ve vurumu yüksek ise çok şeyi kolaylaştıran revizyona gidilmiş.. Sıkı olacağı kesin ama aroması nasıldır bilemem..
Pamuk olayı ürkütücü benim için Max. VG de takılıyorum arada. Aroma iniş çıkışlı oluyor bariz ????

Vurum meselesini ben de merak ediyorum. Hava boşluğunu ayarladıkça geometrisi de ilginç şekiller alıyor: merak konusu bu benim için ????

Yorum beklemelik parça????

Geri