Kayfun ve Dvarw arasında bir yerde aroma profili gibi bir şeyler okuyup vazgeçmiştim. Nasıl bir profilse artık ????Tripod kimse almadı mi
nasıl bi zehirlendiysen paçandan bile zehir akıyor. ???? ???? ????Geniş bir profile benziyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787] bende bir inceleme sitesine baktım
Tripod
Reload mtl
Glaz mini diyordu
Bir başka sayfada
Ehprotrue
Glaz mini
Wotofo cog
MD
Diyor
Bakalım gorcez yakında siparişler gelirse, sıralama aroma göre
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ehprotrue
Glaz mini
Elimdeki çoğu kısa tankı 29-30ga teller yada TC ile uygun sıcaklığa getiriyorum ben. Hiç şikayetim yok o konuda. Sadece denediklerim arasından prime çok sıcaktı ve aroma yorumunu hiç beğenmemiş idim. Minik deckler atraksiyona izin vermiyor.O zaman rafa kaldırdık tripodu,
Glaz mini yorumu bekliyorum biraz daha kullan da pastane, tutunle
Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana
İyi bir klon olursa bence kullanılacak bir ato. Çok dengeli ve tipi çok hoş. Yine de aklınızda bulunsun ama riskli tabi. Tank kısmının o-ringleri kendine has gibi çünkü, çok aradım bulamadım.O zaman rafa kaldırdık tripodu,
Glaz mini yorumu bekliyorum biraz daha kullan da pastane, tutunle
Murat abiden birde reload orijinali denesem belki alırım orjinal.. Klonu biraz sıcak geldi bana
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Daha öncede tanık oldum
Todd’un Ares 2 videosunu hızlıca seyredeyim dedim. Şu parça,
Ekli dosyayı görüntüle 34295
Yeni başlayanları düşünmüşler, güzel olmuş. Sarımı aşağı-yukarı nasıl hareket ettireceğimizi de düşünselermiş keşke????
Bir de şu,
Ekli dosyayı görüntüle 34296
2 metre pamuk???? Bilemedim????
Pamuk olayı ürkütücü benim için Max. VG de takılıyorum arada. Aroma iniş çıkışlı oluyor bariz ????Saten afc de yukarıda, coili indirmek imkanı yok çok fazla, ama uzun pamuk konusunda katılıyorum. Zaten pbsuardo da besleme zorladı demiş çok sıkıştırmayın felan diyordu.. 3mm sardıysan yada vg yoğun kullanıyorsanız iyice pamuğu tiftikleyin felan diyordu..
Fekat eğer sessiz ve vurumu yüksek ise çok şeyi kolaylaştıran revizyona gidilmiş.. Sıkı olacağı kesin ama aroması nasıldır bilemem..