comandante
Council
onu yenge dövüyo zaten ???? ???? ????Haydaaaa ben niye #1 oldum, murat abi varken ????????????????
onu yenge dövüyo zaten ???? ???? ????Haydaaaa ben niye #1 oldum, murat abi varken ????????????????
İhaleyi bana bırakmaya çalışıyor bir de????şu virüs illeti bitince, bi buluşma maskesi altında bütün kaşınanları toplayıp, güzelce bi haydarlasammı ki ???? ????
????????Aklımda nduro varken @#ff0000 birde post'ta hem by ka v8, hem brunhilde sokuyor. Hangisine yetişecez, yapmayın arkadaşlar????
Beni Allah'a havale ettiHaydaaaa ben niye #1 oldum, murat abi varken ????????????????
Hatırlarsan çok aroma alıyorum diye abi yeter aroma alma????, cihaz, ato bak biraz demiştin???? bende seni dinledim işte????Abi ne gorsen kasinti tutuyor, atomania olmussun sen Liste halinde gorsen fenalik gecireceksin
Ekli dosyayı görüntüle 34366
haydar bile kurtarmıycak. cin çıkarma gibi bişi filanmı yapsakkiAbi ne gorsen kasinti tutuyor, atomania olmussun sen Liste halinde gorsen fenalik gecireceksin
Ekli dosyayı görüntüle 34366
İçime cin mi kaçtı, nduro mu bilmiyorum. Alırsam nduro alırım sonra kalp krizi geçirirmiyim bilmem????haydar bile kurtarmıycak. cin çıkarma gibi bişi filanmı yapsakki
Haklisin ama bunlari da onune dizmeden sirayla lutfen ????Hatırlarsan çok aroma alıyorum diye abi yeter aroma alma????, cihaz, ato bak biraz demiştin???? bende seni dinledim işte????
Olmadi, kuyruk disarda kaldi????Saklanayım, ihale kaldı kalacak????,
Ekli dosyayı görüntüle 34372
Hahahha okşan ile haydar yakışmışlar birbirine????tanıştırayım. benim elemanlar
Ekli dosyayı görüntüle 34374
Hahhaha vallahi koptum hahaha????1 level haydar
2 level okşan
3 level karacaahmet ???? ????
kaşıntın geçtiyse sorun yokHahhaha vallahi koptum hahaha????