hepinizin sonu "Haydaristan" ???? ???? ????hala Malezya'da mi kargo? benim siparislerin hepsi tamam bir tek BF-1 bekliyoruz tedarikcidensonra dogruuu Malezya'ya
????????????Era'nin suruyle yedek parcasi cikiyor. hava pinleri, bellcap vs.
ayrica su bellcap'lar da ederinden pahali bence. bazen bakiyorum ato $13, bellcap'i $8.
Haydaristanhepinizin sonu "Haydaristan" ???? ???? ????
Pablo değil BEY diyeceksiniz@pablo paylaşın paylaşın güzel setleri????, biz kargo beklerken bunaldık
Ekli dosyayı görüntüle 34413
listeye girmeye aday duruşu var sanki sende ????
abi benim sırtım ağrıyor,hiç girmeyeyim o listeyelisteye girmeye aday duruşu var sanki sende ????
sırt ağrısına birebir diyolarrrabi benim sırtım ağrıyor,hiç girmeyeyim o listeye![]()
babam zamanında o tedavi yöntemini çok denedi,olmuyorsırt ağrısına birebir diyolarrr
dene bi şansını ???? ????
yeni nesil hep bi kolaya kaçıyo nedense. aklınız fikriniz "happy end" ???? ????babam zamanında o tedavi yöntemini çok denedi,olmuyorThai masajı daha iyi sanki
![]()
yok be abi,şifa bulma niyetiyle vallayeni nesil hep bi kolaya kaçıyo nedense. aklınız fikriniz "happy end" ???? ????
yok be abi,şifa bulma niyetiyle valla![]()
Thai yazan benim için galiba ????
Kiymetini bilmek lazim, herkese "thai" cikmazThai yazan benim için galiba ????????
aynen abi,Nijerya 'da yazabilirdi,buna da şükür diyelim o zamanKiymetini bilmek lazim, herkese "thai" cikmaz![]()
teslimat zaman asimi ne gorunuyor ? yada var mi?Malezya kargoları takipten düştü, gözükmüyor artık???????? Bi’ hışımla mesaj atmayayım adamlara diye bekliyorum????????