• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Roulette oynuyorduk???????? Kim son ???? içerikli mesaj atarsa ihale onda???? ???? @murcix
Ekli dosyayı görüntüle 34508
Heralde, galiba, sanirsam, bundan kelli boyuk ato bakcem. Soyle aromasi dengeli, soguk buharli ve haydarvari vurumlu :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Glaz mini ile hala anlasamadik. ben diyorum "soguk buhar vereceksin ama aromayi da esirgemeyeceksin" o da diyor "aromaya bularim seni ama sicagima katlanacaksin" :sick: kendimi oyalayacak birsey buldum yani:)

yalniz spica pro ile hic anlasamiyoruz.

Soğuk buhar ve dengeli aroma...???? Araştırmak lazım bunu????️‍♂️
Ben yeni Dvarw FL klonlarını bekliyorum, elleri kulaklarında geliyorlarmış, öyle dedi bana Ali'deki bir satıcı. Bidane 22 mtl, bidane 24 mtl ve bidane de 24 dl versiyonlarından aldımmıydı beni kışa kadar tutar bunlar. Dana tanklı modellerinden almaya niyetim var, hem bol likit tutar hemide ılık-soğuk arası olur buharları. Gerekli imkanlar olsa oricinal olanlardan alsam da hiç uğraşmasam ne kadan da güzel olur ama işte malum alım gücü :cautious: yakında paramızla biz de çanta yaparız ????

Ben yeni Dvarw FL klonlarını bekliyorum, elleri kulaklarında geliyorlarmış, öyle dedi bana Ali'deki bir satıcı. Bidane 22 mtl, bidane 24 mtl ve bidane de 24 dl versiyonlarından aldımmıydı beni kışa kadar tutar bunlar. Dana tanklı modellerinden almaya niyetim var, hem bol likit tutar hemide ılık-soğuk arası olur buharları. Gerekli imkanlar olsa oricinal olanlardan alsam da hiç uğraşmasam ne kadan da güzel olur ama işte malum alım gücü :cautious: yakında paramızla biz de çanta yaparız ????
elin gavuristanlılarına uyma sen kardeşim. onlar şeediyo ama biz şeedemiyozzzz ???? çanta deme cüzdan de kartvizitlik filan de ????????

Yine bekliyorsunuz, o da iyi???? Kargo gelmiyor diye ben aroma kovalamaya dönmeyi planlıyorum; Terapi gibi o dünya ????

elin gavuristanlılarına uyma sen kardeşim. onlar şeediyo ama biz şeedemiyozzzz ???? çanta deme cüzdan de kartvizitlik filan de ????????
???? Şaka bi’ yana, Uzi, Fakirs, vs., var mı yeni bir şeyler?

Olumsuz olarak alıyorum bunu, ve param cebimde kalıyor ???? Kargoların da pek geldiği yoktu????

Soğuk buhar ve dengeli aroma...???? Araştırmak lazım bunu????️‍♂️

Steam crave glaz mini

Açıkçası tankın hakkını yemek istemem. Kendi icadım kremalı Ceviz, ceviz tütün ve ayrıca Tribeca ve muadil tarzda kuruyemiş, karamel ve net tütün (tekil değil) gruplarında denedim. Ve unutmadan lemon tart Ile. Likitlerin hakkını veriyor.

Kurulumu kolay, şıkır şıkır çalışan parçalara sahip, uzatma kiti pratik, 4-5ml dolduruyorum, likit azalınca kiti çıkartıyorum ve aroma daha da artıyor.

Pamuklama hakkında sıkıntı yaşayan çok. Hatta inceleme yazılarında bile karşılaştım. Yeterli besleme yapmadığı ve dry-hit ile sonuçlandığı yazılmış, ayrıca birkaç ay önce esf'de bir arkadaşa sormuştum ve besleme sıkıntısı yaşadığını söylemişti. Fakat ben böyle bir durum ile karşılaşmadım. Besleme deliği küçük evet, ama pamuğu kanala tıkabasa sokmayıp besleme deliğinin üzerinde bırakıyorum. Biraz özen istiyor denilebilir. Bu şekilde sorun yaşamadım, hatta 1.5mm çap bobini bile sevdi. Akıtma yok.

4 delikli bobin altı hava kanalını görünce bir çok arkadaş gibi ben de havadar olacağını düşündüm ama hiç öyle değil. Gayet sıkı olduğunu söyleyebilirim. En iyi huyu da sessizliği. Pürüzsüz bir hava akışı mevcut.

Boğaz vurumu idare eder. Çok değil, yok değil.

Benim henüz anlaşamadığım husus buhar sıcaklığı. İnce tellerle bile ısınma eğiliminde. Yani zincir çekimler ile gittikçe daha da artan sıcaklık var. Bunu da cam yanma odasına bağladım artık. Çünkü hemen hemen aynı aromatik notalara sahip True MTL Ile aynı kurulum ve çekimde daha fazla ısınıyor. Sıcaklık kontrolde daha verimli ve istediğime yakın sonuçlar alıyorum.

Son olarak 28 ga üzeri 40ga SS Clapton Ile çok üst düzey bir aroma aktarımı oluyor ama sıcağı benim ayarlarımın üstünde ve bir süre sonra devam edemiyorum.

İşte bunların hepsi Fev yüzünden ☺️????????

Hocam 2 video yapmış. Biri normal inceleme, diğeri dikey sarım yapmayı başarmış ve onun videosunu çekmiş. Siz dikey sarım videosunu paylaşmışsınız.
Bu da incelediği video:
Yalnız çok merak ettim ben bu atoyu, ama bunun buhar sıcak olur ya ????

Her gördüğümüze sulandığımız için ilgi çekici olanı ekledim buraya ????
Fiyatı da cog ile aynı. Gece satın alma sayfasında bir süre ekranla bakıştık, sonra görüşürüz diyip çıktım sayfadan ????????

Aslında yazmıştım inceleme videosu da var diye ☺️

Geri