@CnrSngl ’yi etiketleyeyim????
Imperia RTA (VWM)
Ekli dosyayı görüntüle 34498
Ekli dosyayı görüntüle 34499
Ekli dosyayı görüntüle 34500
Ekli dosyayı görüntüle 34501
Ekli dosyayı görüntüle 34502
@CnrSngl ’yi etiketleyeyim????
Imperia RTA (VWM)
beni niye etiketlemediniz
Heralde, galiba, sanirsam, bundan kelli boyuk ato bakcem. Soyle aromasi dengeli, soguk buharli ve haydarvari vurumluRoulette oynuyorduk???????? Kim son ???? içerikli mesaj atarsa ihale onda???? ???? @murcix
Ekli dosyayı görüntüle 34508
Olumsuz olarak alıyorum bunu, ve param cebimde kalıyor ???? Kargoların da pek geldiği yoktu????Glaz mini ile hala anlasamadik. ben diyorum "soguk buhar vereceksin ama aromayi da esirgemeyeceksin" o da diyor "aromaya bularim seni ama sicagima katlanacaksin" kendimi oyalayacak birsey buldum yani
Ben yeni Dvarw FL klonlarını bekliyorum, elleri kulaklarında geliyorlarmış, öyle dedi bana Ali'deki bir satıcı. Bidane 22 mtl, bidane 24 mtl ve bidane de 24 dl versiyonlarından aldımmıydı beni kışa kadar tutar bunlar. Dana tanklı modellerinden almaya niyetim var, hem bol likit tutar hemide ılık-soğuk arası olur buharları. Gerekli imkanlar olsa oricinal olanlardan alsam da hiç uğraşmasam ne kadan da güzel olur ama işte malum alım gücü yakında paramızla biz de çanta yaparız ????Soğuk buhar ve dengeli aroma...???? Araştırmak lazım bunu????️
elin gavuristanlılarına uyma sen kardeşim. onlar şeediyo ama biz şeedemiyozzzz ???? çanta deme cüzdan de kartvizitlik filan de ????????Ben yeni Dvarw FL klonlarını bekliyorum, elleri kulaklarında geliyorlarmış, öyle dedi bana Ali'deki bir satıcı. Bidane 22 mtl, bidane 24 mtl ve bidane de 24 dl versiyonlarından aldımmıydı beni kışa kadar tutar bunlar. Dana tanklı modellerinden almaya niyetim var, hem bol likit tutar hemide ılık-soğuk arası olur buharları. Gerekli imkanlar olsa oricinal olanlardan alsam da hiç uğraşmasam ne kadan da güzel olur ama işte malum alım gücü yakında paramızla biz de çanta yaparız ????
Yine bekliyorsunuz, o da iyi???? Kargo gelmiyor diye ben aroma kovalamaya dönmeyi planlıyorum; Terapi gibi o dünya ????Ben yeni Dvarw FL klonlarını bekliyorum, elleri kulaklarında geliyorlarmış, öyle dedi bana Ali'deki bir satıcı. Bidane 22 mtl, bidane 24 mtl ve bidane de 24 dl versiyonlarından aldımmıydı beni kışa kadar tutar bunlar. Dana tanklı modellerinden almaya niyetim var, hem bol likit tutar hemide ılık-soğuk arası olur buharları. Gerekli imkanlar olsa oricinal olanlardan alsam da hiç uğraşmasam ne kadan da güzel olur ama işte malum alım gücü yakında paramızla biz de çanta yaparız ????
???? Şaka bi’ yana, Uzi, Fakirs, vs., var mı yeni bir şeyler?elin gavuristanlılarına uyma sen kardeşim. onlar şeediyo ama biz şeedemiyozzzz ???? çanta deme cüzdan de kartvizitlik filan de ????????
Yine bekliyorsunuz, o da iyi???? Kargo gelmiyor diye ben aroma kovalamaya dönmeyi planlıyorum; Terapi gibi o dünya ????
???? Şaka bi’ yana, Uzi, Fakirs, vs., var mı yeni bir şeyler?
Roulette deck auguse v1.5 baca ve tank dvarw driptip bu şekilde Voltran oluşturmuşlar@CnrSngl ’yi etiketleyeyim????
Imperia RTA (VWM)
yengeye sor ???? ???? ????Kayıp dvarw ömrümü yedi, aradım aradım bulamadım
Ekli dosyayı görüntüle 34516
Olumsuz olarak alıyorum bunu, ve param cebimde kalıyor ???? Kargoların da pek geldiği yoktu????
Soğuk buhar ve dengeli aroma...???? Araştırmak lazım bunu????️
Hahha sormama gerek yok dvarw çoktan çöp kovasından, çöp arabasının öğütme kısmına gitmiştir. ????yengeye sor ???? ???? ????
Denk gelmişken şu MD, Cog, VWM, Roulette benzeri listesine yeni bir şey daha ekleyeyim,
Pandora RTA
Ekli dosyayı görüntüle 33825
Hocam 2 video yapmış. Biri normal inceleme, diğeri dikey sarım yapmayı başarmış ve onun videosunu çekmiş. Siz dikey sarım videosunu paylaşmışsınız.
Bir de inceleme videosu var aynı amcanın.
Hocam 2 video yapmış. Biri normal inceleme, diğeri dikey sarım yapmayı başarmış ve onun videosunu çekmiş. Siz dikey sarım videosunu paylaşmışsınız.
Bu da incelediği video:
Yalnız çok merak ettim ben bu atoyu, ama bunun buhar sıcak olur ya ????
???? ???? ???? ???? ???? başıma ne gelirse meraktan gelsin yaklaşımı buHer gördüğümüze sulandığımız için i