• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cesaretinize hayranım @#ff0000 @Caganizm :)
mart ayından beri iş yerine şahsi kargolar engellendi , sonra evden çalışır olduk şimdi gel gelelim eve sipariş versem işte olursam düşüncesi , işe sipariş versem acaba daha ne kadar evde çalışmak zorundayım sorusu ikileminde sadece sizin hareketlerinizi okumakla kalıyorum. Neyse bende tedarikçileri kovalıyım biraz bakalım neler var TR de …
Ev iş alayı Beylikdüzünde :) aynı postane bakıyor. Onlarda biliyor artık beni :) O yüzden en azından orada sıkıntı yaşamıyorum

Hocam zaten yokmu bir sürü fev, siyah yoksa elinizde düşünebilirsiniz ama ne bilim gümüş renk zaten sizde mevcut diye biliyorum

Hocam zaten yokmu bir sürü fev, siyah yoksa elinizde düşünebilirsiniz ama ne bilim gümüş renk zaten sizde mevcut diye biliyorum
Siyah veya bitane daha 4.5s olsa iyi olur. Başka bişiye gerek yok haklısınız.. ???????? Aslında şuan bitane mod bir tane ato bakıyorum. Temiz bir dico mini veya dico cipli bir cihaz aklımda, bf60 çipi nasıldır onu mera ediyorum. Yeni Stab fakir modun daki, yoksa hiç karıştırmadan mini dico mu alsam bilemedim.. Saten dico mini de istediğim gibi değilse daha bakınmam wye yada solo alır otururum köşeme..

mart ayından beri iş yerine şahsi kargolar engellendi , sonra evden çalışır olduk şimdi gel gelelim eve sipariş versem işte olursam düşüncesi , işe sipariş versem acaba daha ne kadar evde çalışmak zorundayım sorusu ikileminde sadece sizin hareketlerinizi okumakla kalıyorum. Neyse bende tedarikçileri kovalıyım biraz bakalım neler var TR de …
en temizi şube teslim eğer gidip alabilecek zaman varsa
ev veya iş adresi olunca evde yoktunuz falan filan derken tribe giriyorum
bazen kargonun geri döndüğüde oluyor
en güzeli ben evde kargo bekleyeceğime , kargo beni şubede beklesin
bir sıkıntıda olunca orada açıyorum direk şubede müdür falan oldugu için daha iyi oluyor
eve getirdiklerinde daha kontrol etmeden kacıyorlar :)

Gelse bir de... Kaybolduğu için paypal’a havale ettim durumu
A4BAD6E3-4F01-476D-871E-88C870EED5DE.gif
Yanıt bekliyorum artık
4521B061-9227-4229-BC5E-2F4B21DF030B.gif
????

Beklediğim gibi değil ama çok yakışıklı namissiz
a6bf72edba49a829c6d0b7397ee8f1fb.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğim gibi değil ama çok yakışıklı namissiz

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogustan Bellcap'li olunca normal olarak guzel gorunuyor :)

Ama hocam sende biraz detay vermiyorsun ki yeteri kadar zehir alamiyoruz :) Goruntuyle olmuyor bagisiklik kazandik sankim :ROFLMAO:

Bu arada Glaz mini ile felaket iyi anlasmaya basladik, 29 Ga kanthal 2mm cap, 7 tur ile ve tabiki uzatma kiti dahilinde tam istedigim serin/ilik arasi buhar + cok harika bir aroma elde ediyorum. Gittikce sevmeye basladim yani ????

Salt likit = pod olayı yanlış. Likitte nikotin ya freebase olarak bulunur bildiğimiz likitler yani ya da tuz içinde hapsedilmiş halde bulunur bu da sakt likitler. Bizim algımızı bozan piyasa da salt diye dolaşan likitlerin birçoğu çok yüksek nikotinli. 50 mg 35 mg lar havada uçuşuyor. Bu da yeterince bilgimiz olmadığı için korkutuyor.
Özellikle yeni çıkan podlar adı pod olmasına rağmen bu yüksek nikotinli salt likitleri içmeye uygun değil. Örneğin bende vinci var. 0.8 ohm nasıl yüksek nikotinli salt içeyim mümkün değil ben onda dl likitleri içiyorum.
Nasıl her pod da yüksek nikotinli salt içilmez ise yüksek nikotinli salt likit içmek için pod a da ihtiyacınız yok. Yanma odası küçük bir mtl atomizerde yüksek ohm sarıp düşük watta rahat rahat o tip likitleri içebilirsiniz. Mesela ben natilius 2 ve dvarw 16 yı salt içmek için kullanıyorum. Natilius 2 nin 1.8 ohm özel salt için coilleri var. Bulamazsam 1.8 normal coilini takıyorum. Öyle 50 mg falan da almıyorum salt likit alırken 20-25 mg alıyorum ve içiyorum. Dvarw 16 da da sarıyorum 1.4 ohm ve üzeri mis gibi içiliyor.
Yani sözün özü her pod da yüksek nikotinli salt içilmez. Yüksek nikotinli salt için pod a da ihtiyacınız yok. Önemli olan ne ile içtiğiniz değil nasıl içtiğiniz. Sarın yüksek ohm düşük watta için salt ı gitsin :)
Öyle 35 mg ve üstü falan da almayın nikotin eşiğini o kadar arttırmaya gerek yok

Ayrıca salt likitlerin boğaz vurumu çok az ama aromayı daha iyi veriyorlar. Bu nedenle yurtdışında birçok likit firması normal cihazlar için 3 mg ve 6 mg salt likitler çıkarmaya başladı. Yakında burada da düşük mg saltlar havada uçuşur

Phevanda Memory MTL RTA
Decki Pioneer Rta'den araklamışlar, dolayısıyla hem yüzükten hemde 510 vidalarından hava ayarı yapılabiliyor, 510 vidalarının ölçüleri 1.0mm - 1.3mm - 1.6mm, yüzükteki çapları söylememişler ama vidalar ile eş değer olmalı, buna ek olarak yüzükte bir de 0.8mm var gibi, likit kontrolü de var. Taç Mahal topcap pek hoşuma gitmedi ama tamam tamam Radar ????
Edit: Siyahı da varmış :love: ama resmi şimdilik yok :confused:

Son düzenleme:
Geri