• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mtl beni doyurmuyor sanirim hocam. Buhar eksikligi mi aroma eksikligi mi bilemiyorum ama olmuyor. Arada ozenip deniyorum olmuyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787].
Milletin pis sigara dumani gelen yerde benim dl cennet bahcesi deyip buharliyorum. [emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mtlde buhar doyursun isterseniz, 70 vg 30 pg deneyin, mg ını 15 free nic yapın daha uygun olacaktır.. Vurum ve buhar dengeli, nic doyurucu olur..

MDTL de önerilebilir... Epey popüler, fakat bahsi pek geçmiyor. Aroma yoğunluğu, buhar performansı, nikotin iletimi, vs., vs., gibi kriterlerin başarılı olduğu bir alanı var MDTL’nin. Aktif olarak değil de, tarif ya da aroma testlerinde mecburen kullanıyorum —gayet başarılı bence.

Mtl beni doyurmuyor sanirim hocam. Buhar eksikligi mi aroma eksikligi mi bilemiyorum ama olmuyor. Arada ozenip deniyorum olmuyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787].
Milletin pis sigara dumani gelen yerde benim dl cennet bahcesi deyip buharliyorum. [emoji1787][emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DL'den gecis kolay olmuyor tabi ozellikle aroma konusunda. yukaridaki onerilere ilaveten benim ekleyecegim kendinize bu gecis doneminde zaman tanimaniz. Bir sure sonra damak yeni duruma alisacaktir.

Ubertoot’u yeniden mi sürdüler:oops:
304DD0AA-BCCB-42F2-8337-2B1D3FDBFA01.jpeg

Hangi versiyonu var bende hatırlamıyorum, ama iki tane almıştım???? Performansı inanılmaz bir şeydi, ve net bir aroma kimliğine sahipti. Aklımda kalan, aromanın veya likitin gövde bölgesini muazzam vermesiydi. Tarif oluşturmaya da elverişliydi.

Aklıma gelen bir başka konuysa beslemesinin hiç durmaması. Sarım kirlenmiş, kararmış, vs., demeden besliyor, ve üzerine, aromada iniş-çıkış yaşatmıyordu.

2F versiyonu nasıl, nasıl olur bilemiyorum, ama listelendiğini görünce çıkartayım çekmeceden bunu dedim????

Ubertoot’u yeniden mi sürdüler:oops:
Ekli dosyayı görüntüle 34847

Hangi versiyonu var bende hatırlamıyorum, ama iki tane almıştım???? Performansı inanılmaz bir şeydi, ve net bir aroma kimliğine sahipti. Aklımda kalan, aromanın veya likitin gövde bölgesini muazzam vermesiydi. Tarif oluşturmaya da elverişliydi.

Aklıma gelen bir başka konuysa beslemesinin hiç durmaması. Sarım kirlenmiş, kararmış, vs., demeden besliyor, ve üzerine, aromada iniş-çıkış yaşatmıyordu.

2F versiyonu nasıl, nasıl olur bilemiyorum, ama listelendiğini görünce çıkartayım çekmeceden bunu dedim????
Bende duruyor pamuklamasi biraz zor günlük kullanımda üşeniyorum:)
Ama beslemesi muazzazam

Eski tipler günlük kullanımda tahammülü zorluyor, doğrudur ???? Bu arada, 2F fiyatı biraz tuhaf olmuş ve pahalı: $42.90.:oops: Aldığım dönem şöyle satılıyordu,
Ekli dosyayı görüntüle 34852
tam olarak benimkinden :)
ama bunun verdiği aroma ve vurumu bana mısın diyen çoğu atomizer veremez
çokda bahsi geçmeyen çirkin krallardan
yanlız sizin attığınız güncel versiyonla pek bir farkı yok
deck ,pamuklama , baca , likit dolum hep aynı
deckin duvarlarının üst kepi farklı gibi

bende uta v2 vidalı mtl kitli olan klonu var copervape bir ara sanırım 2 ay kadar tek ato olarak kullanmıştım, başka bişi aratmayan türden , pamuklama da 15 dk alıyrdu. elim alışmıştı. nerdeyse bir yıldır sarmıyorum. uğraşasım gelmiyor… farklı kolay pamuklama yapanlar vardı daha kolay ama hiç denemedim , çünki hep 2mm sarıyordum . akıtır diye korkumdan :) pamuklamayı değştirmiyordum

Son düzenleme:
+1. Normalde mtl ve aromayı yan yana getirmek, en azından benim için, zor olsa da bunda geliyordu bir şekilde. Şu bölgeyi dokuyu bozmadan veriyordu,
311A5174-BFAD-4035-93AD-0E483C6FAC7F.jpeg
Aynı ya da benzer profilleri başarılı verenler olduğunu hatırlıyorum, fakat mtl kısmında, yani doğru nikotin iletiminde, biraz problem oluyordu galiba. Bir ikinci, aklıma yarım yamalak gelen, sorun da koyu, ağır ve zengin bölgeye (aşağı yöne) indikçe doku bozulabiliyordu —pudralaştırabiliyordu cihazlar.

Neyse... İlginç parça ????‍♂️

Vandy vape ürünlerini seviyorum ama hem tr de bulması zor hemde Ali'den bize gönderimini kapadı geçen sene gerçekten tedariği de sikinti çekiyorum özellikle Superfine mtl fused Clapton ni80 telde

@#ff0000

Era için inceleme çıkmış ama gözden kaçırmışım.

Likit besleme tahmin ettiğimiz gibi vidalı ve ayrıca satılan vidalara bakılırsa 2mm çapında. Aşırı besleme sorunu çıkar mı? Göreceğiz.

Benim gözden kaçırdığım bir nokta varmış, o da hem yanlardan hem de alttan hava girişi var. Yine ayrıca satılan 0.8 lik alt hava pini ve yanlarda iki adet 0.8 lik vida ile şeytan üçgeni kurtulup güzel aroma alınır gibi geldi ???? aksesuar poşetinde deliksiz pin var. Yanlar için de var. Üstündeki de 1.2mm pin. Böylece hem sadece alttan hava akışı yada sadece yanlardan hava akışı ile kullanılabilir. Bu yönü de güzel olmuş.

Deck guzel ve kolay görünüyor zaten. Aşırı besleme olursa önlemek için Fev gibi pamuğu uzun kesip iki kat kullanırız. Ben bayağı beğendim.

Sürü sepet aksesuarı da satılması da hoş.

Umarım seninkine kavuşursun.

@#ff0000

Era için inceleme çıkmış ama gözden kaçırmışım.

Likit besleme tahmin ettiğimiz gibi vidalı ve ayrıca satılan vidalara bakılırsa 2mm çapında. Aşırı besleme sorunu çıkar mı? Göreceğiz.

Benim gözden kaçırdığım bir nokta varmış, o da hem yanlardan hem de alttan hava girişi var. Yine ayrıca satılan 0.8 lik alt hava pini ve yanlarda iki adet 0.8 lik vida ile şeytan üçgeni kurtulup güzel aroma alınır gibi geldi ???? aksesuar poşetinde deliksiz pin var. Yanlar için de var. Üstündeki de 1.2mm pin. Böylece hem sadece alttan hava akışı yada sadece yanlardan hava akışı ile kullanılabilir. Bu yönü de güzel olmuş.

Deck guzel ve kolay görünüyor zaten. Aşırı besleme olursa önlemek için Fev gibi pamuğu uzun kesip iki kat kullanırız. Ben bayağı beğendim.

Sürü sepet aksesuarı da satılması da hoş.

Umarım seninkine kavuşursun.

‘Svapo di guancia’ da eklemiş video. Seyrederken sizin vida bahsiniz geldi aklıma direkt ????

Hava kanalları tam şeytan üçgeni cidden???? Farklı profiller çıkar bundan eminim, ki benzer şekilde yorum yapanlar var.

Millet aldı kullanıyor. Avrupa’da vapeshop’lara bile geldi.???? Benim siparişten, PayPal’dan ses seda yok????‍♂️ Test likitlerini hazırlamıştım: Çöp oldular????‍♂️

Geri