• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çıkmaza hoş geldin hocam. Tavsiye ile hareket etmek hüsranla sonuçlanabilir çünkü herkesin sevdiği tarz farklıdır. Bu durum mtl'de dl'den çok daha fazladır. Atomizerin sıkılığı, aroma yorumu, buhar sıcaklığı, kullanım kolaylığı vb. bir çok etken vardır. Siz sadece deneye deneye kendinize göre bir şeyler bulabilirsiniz ama bu ara fazla şeyler denemeniz ya çok maliyetli olur yada çok uğraş gerektirir. Maliyetli'den kastım TR'den almaya kalkarsanız muhtemel fahiş fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yada yurt dışından almaya kalkarsanız gümrük sorunları ve şu anki nakliye sorunları ile karşılaşırsınız, iade konusuna girmiyorum bile, yani uğraşırsınız.
Yine de tavsiye istediğiniz için bir kaç atomizer önereyim. Büyüklük yada aroma çok da önemli değil soğuk buhar olsun yeter derseniz flash e-vapor (fev) v4.5 23mm serisi çok övülüyor, fev vs ise 17mm ve buharı birazcık daha sıcak ve aroması birazcık daha iyi. Fev serilerinin Shenray klonları en fazla piyasada olanlarıdır. Aroma benim için önemli derseniz bir çok klonu olan meşhur Dvarw serisi vardır. Dvarw V2 22mm çoklu tank modeli de en çok tercih edilenidir. Dvarw 16mm olan versiyonu da benim favorimdir.
Çok çok fazla çeşit var ama dediğim gibi, size en uygun olanı yanlızca siz deneye deneye bulabilirsiniz. Ne tarz bir şey istiyorsunuz onu düşünün ve ona göre hareket edin derim.
MTL enflasyonu var desem yeridir:) Acemilik gibi kavramları aklınızdan çıkarıp, soru sormaktan çekinmeden rahatça, isteyebileceğiniz profili belirlemeye çalışmanızı önerirdim. Filtreleyerek hata payı azalmış olur belki bu şekilde.

Profil derken? Estetik kaygısı, sarım kolaylığı, (sık) kullandığınız likit tipi, hava akışı (geleneseksel/sıkı & modern/çok-yönlü), nikotin iletimi, nikotin tahrişi, buhar sıcaklığı, vs., vs., gibi şeyler.

Aklıma hızlıca gelen, forumlarda dolaşırken en sık gördüklerimi, bahsi geçenleri de ekleyeyim: FeV (YFTK/SXK FeV V4.5s+ en son sürülen) , Penodat ve Dvarw.

Yazarken @CnrSngl ‘nin yazdığını okuma fırsatı da buldum. Dediğine katılıyorum: Dipsiz kuyu gibi, çok fazla öznel durum var mtl’de????

Tesekkur ederim arkadaslar her ikinizede yeni baslayan biri olarak nikotin seviyesini henuz tutturamadim diyebilirim 12 mg ile basladim fazlasiyla yanma oldu bogazimda 6 mg de hafif geliyo 9 mg merck nbase siparisi verdim bugun geldi sadeyle devam edicem bakalim heves liyiz malumunuz aromali tatlara ancak istedigim tadi bulamadim henuz mtl ile sigara icime nbase ile basliycam daha sonra mecburen kendi karisimimi yaparim artik tadi bulana kadar ????????????en basdada mtl onerildi ancak dedim ya heves illede dl olacak cek babam çek yoruldum vallaha verdiginiz marko.modelleri inceleyip biri ile baslicam olmadi yenisini alicam aradigimi bulana kadar tekrardan tesekkur ederim

Tesekkur ederim arkadaslar her ikinizede yeni baslayan biri olarak nikotin seviyesini henuz tutturamadim diyebilirim 12 mg ile basladim fazlasiyla yanma oldu bogazimda 6 mg de hafif geliyo 9 mg merck nbase siparisi verdim bugun geldi sadeyle devam edicem bakalim heves liyiz malumunuz aromali tatlara ancak istedigim tadi bulamadim henuz mtl ile sigara icime nbase ile basliycam daha sonra mecburen kendi karisimimi yaparim artik tadi bulana kadar ????????????en basdada mtl onerildi ancak dedim ya heves illede dl olacak cek babam çek yoruldum vallaha verdiginiz marko.modelleri inceleyip biri ile baslicam olmadi yenisini alicam aradigimi bulana kadar tekrardan tesekkur ederim
dvarw öneriyorum size
çok tanklı versiyonu güzel
gerek aroması , gerek kullanım kolaylığı , klon olanlarının fiyatının pahalı olmaması , boyutu şekli şemaliyle tam kullanıcı dostu
2. önerimde basit olması sebebiyle expromizer v4 olabilir

ama dvarw sizi hem öğretir hem mutlu eder

dvarw öneriyorum size
çok tanklı versiyonu güzel
gerek aroması , gerek kullanım kolaylığı , klon olanlarının fiyatının pahalı olmaması , boyutu şekli şemaliyle tam kullanıcı dostu
2. önerimde basit olması sebebiyle expromizer v4 olabilir

ama dvarw sizi hem öğretir hem mutlu eder
Hocam cok sagol hemen incelemeye baslayacagim sekmelere onuda koyayim bi kullanim kolayligi onemli benim ac kapa sok tak falan tesekkur ederim

Postası gelmeyen adam ????

En azından yddz geldi, benim umudum var. Hele şu Era mutlaka gelsin
???? Gelmedi gelmedi derken, bugün biraz hareket vardı. Parcelsapp’e bakayım dedim...Era, Avustralya’ya gitmiş, şimdi tekrar Malezya yolunda imiş???? Paypal’a da cevap vermemişler henüz... Komedi!???? Erken gelseydi vakit harcamak iyi olurdu ????‍♂️, miniklik için de geri sayım başlayınca, başka bahara dedim ????

???? Gelmedi gelmedi derken, bugün biraz hareket vardı. Parcelsapp’e bakayım dedim...Era, Avustralya’ya gitmiş, şimdi tekrar Malezya yolunda imiş???? Paypal’a da cevap vermemişler henüz... Komedi!???? Erken gelseydi vakit harcamak iyi olurdu ????‍♂️, miniklik için de geri sayım başlayınca, başka bahara dedim ????
Era'ya bak hele. Gezgin çıktı kerata ????

Geri sayım derken, eli kulağında mı ????

Era'ya bak hele. Gezgin çıktı kerata ????

Geri sayım derken, eli kulağında mı ????
Avustralya komedi oldu ya???? Parcelsapp arada saçmalıyordu, fakat bunu birden fazla denedim ve sonuç aynı. Ek parçalarını da sipariş etmemişim iyi ki????

Temmuz ortası gibi bekleniyor miniklik???? Buharla ilgili çoğu şeyi ortalıktan yavaş yavaş kaldırıyorum???? Telaş havası klasik????

Avustralya komedi oldu ya???? Parcelsapp arada saçmalıyordu, fakat bunu birden fazla denedim ve sonuç aynı. Ek parçalarını da sipariş etmemişim iyi ki????

Temmuz ortası gibi bekleniyor miniklik???? Buharla ilgili çoğu şeyi ortalıktan yavaş yavaş kaldırıyorum???? Telaş havası klasik????

Daha varmış vakit Minican'a????

Era gelir o zamana kadar. Hocam çokta karantina uygulama kendine buhar konusunda, uykusuz gecelerde Era yoldaş olur, demedi deme ????

Şunuda atayım belki gece gece kaşınan vardır ????

#Aliexpress TRY 169.97 25%OFF | Orijinal Innokin Ares 2 D24 MTL RTA 4ml / Ares 2 D22 RTA tankı 2ml elektronik sigara atomlaştırıcı çapraz hava akış kontrol buharlaştırıcı
Bundan hiç elektrik alamıyorum ben ????
Likit dolum olayı kanser eder insanı. Md açık olmasına rağmen bazen likit bulaşıp hava yapıp dışarı akıyordu. Bunu birde kapalı yapmışlar ki illa sorun yaşatır. Bir de uzun pamuk olayı var ki, o konuda da endişem var.

Geri