0.8 olarak hic tecrubem yok acikcasi fev'de, true ile 1mm, glaz mini ile 0.8mm hic sorunsuz ve sessiz ama bu tupler ile belki bir farkli etkenler ortaya cikiyordur.@murcix YDDZ’nin en küçük vidasında da var ciddi bir ses sorunu. İyi bir işçilik gerekiyor galiba ???? Bir ikinci bir sorun, ki ses kadar önemli belki, şeker tadı. Yandan hava olayında belli bir seviyeden sonra böyle bir yan-etki oluyor diye okumuştum zamanında. Benzer bir şeyi daha önce de yazdım galiba. Oda hacmi, baca boyu ve/veya baca genişliği ile aşmaya çalışıyorlar bunu ama... işte... kağıt üzerinde böyle deniyor. Merak ediyorum kullanımda nasıl sonuç vereceklerini.
Fiyatı biraz yüksek olmamış mı bunun? Listelenme tarihi ve fiyata FT üzerinden bakıyorum????️????,
Pre order olarak satışa çıkmış 39,99 $
Aynı atomizerden 4/5 tane almak ????Adamin biri Pandora koleksiyonu yapmis, sevenleri cogaliyor. Kendimi tutuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 35260
Bence mantik disi tabiki, yoksa en sevdigim tank True'dan alirdim 3 tane bu eleman yarim duzune istiflemisAynı atomizerden 4/5 tane almak ????
@comandante
integra / majör kolleksiyonu yapan okusmu diyo bunu ???? ???? ????Aynı atomizerden 4/5 tane almak ????
@comandante
Bence de mantıklı adam işi değil ????????Bence mantik disi tabiki, yoksa en sevdigim tank True'dan alirdim 3 tane bu eleman yarim duzune istiflemis
Kıvırma hiç, ben kendimden biliyorum aslında mantıklı bişey değil, ama bende pek mantıklı sayılmam tabii ????Bence @comandante abimiz destek amacli dusunmustur, bildigim kadariyla da major ilk versiyon ile de atesliyi biraktigi icin gonul borcunu kapatmis diyerekten ince ince kivirayim mantik kismi olayini ???? ????
neyse sustum. sen nasolsa gelicen yakında yanıma. o zaman hesap keserimKıvırma hiç, ben kendimden biliyorum aslında mantıklı bişey değil, ama bende pek mantıklı sayılmam tabii ????