• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı fikirdeyim :) Hiç acele etmeden pusuya yattım???? Todd videosunda, yanlış anlamadıysam, o bölgede bir yoğuşmadan bahsediyordu. Bununla ilgili yorumları da merak ediyorum????️‍♂️????
benim daha çok endişem orjinalinde dahi uzun süreli kullanımlarda o diskin fırdöndüye dönmesi ; çünkü çok keskin yada ser engelleri yok. Ama tabi atomizeri elime almadım henüz :S

yahu bu arada bir sorunum var benim anlam veremiyorum.
Elimde gündelik kullanımlarda pratik bulduğum bir vira mech mod var. Pilsitesinde yeni sony 18650 vtc6 (murata) pil sipariş verdim. geldiler. Ancak benim moda sığmıyorlar sıkışıp kalıyorlar.

Pilleri detaylı inceledim herhangi bir problem yok. KApasiteleri yerinde neden sığmıyor anlamadım şiştimi acaba diyorum öyle bir durumda yok.://

Elimde gündelik kullanımlarda pratik bulduğum bir vira mech mod var. Pilsitesinde yeni sony 18650 vtc6 (murata) pil sipariş verdim. geldiler. Ancak benim moda sığmıyorlar sıkışıp kalıyorlar.

Pilleri detaylı inceledim herhangi bir problem yok. KApasiteleri yerinde neden sığmıyor anlamadım şiştimi acaba diyorum öyle bir durumda yok.://
çift shrink olabilirmi ki ????

atonun herseyi guzel de hava akisi cok gurultulu ve likit dolum deligi minicik. hadi dolum pek sorun degil ama hava tupune habire likit sicrayip zaten sesli olan akisa bir de gurultu ekleniyor. farkli pamuklamalar deniyorum cozebilmek icin ama hala sonuc alamadim.

Tesadüf! Şu aşağıdaki kanalı —NET Vaper— ara ara seyrediyorum. Brunhilde kullanırken çıkan ses dikkatimi çekti????

Aynı ya da benzer ses mi?

Merhaba arkadaşlar. Troy 1x V3 ün yanına tanklı bir atomizer arıyorum sadece tütünlü likitler tüketmek için. Ekonomik olsun klon olsun idare etsin işte ????

Aynı ya da benzer ses mi?
Bu dayıyı ben seviyorum, vape ilgisi sevgisi hoşuma gidiyor. İngilizcesi de çok net ????
Ağzını da şapırtatmasa daha bir seveceğim ????????????

Aynen bu ses maalesef, videonun 15.20 şu. Zaten bu ses olmasa gerçekten epey beğendim. Bir sıkıntı da hala 510 vida kenarından likit sızması. Gerçi onun yolunu bulurum ama ses kesilmiyor. 2-3 kurulum yaptım henüz, tank bitince aralıksıza yakın bir bobin yapacağım ve pamuğu sert geçireceğim, muhtemelen faydası olacak sese.

spica pro alabilirsin
aşırı ekonomik sayılmasada alınabilinecek bir fiyatta
2. eli 200 liraya eksiksizi bulunabilir
bence yerliler içinde fiyatını gayet hak eden bir ürün. zamanında çentikli driptipin yedeğini bulamayıp sinir stres olsam da, üreticiyle artık iletişime geçmek pek mümkün olmasa da. tercih edilir bir içimi var spica pronun. aroma konusunda biraz garip bir atomizer olduğunu bilerek almakta fayda var, helix kitle bile aroma çoğu kişinin beklentisini karşılamayabilir.

Bu dayıyı ben seviyorum, vape ilgisi sevgisi hoşuma gidiyor. İngilizcesi de çok net ????
Ağzını da şapırtatmasa daha bir seveceğim ????????????

Aynen bu ses maalesef, videonun 15.20 şu. Zaten bu ses olmasa gerçekten epey beğendim. Bir sıkıntı da hala 510 vida kenarından likit sızması. Gerçi onun yolunu bulurum ama ses kesilmiyor. 2-3 kurulum yaptım henüz, tank bitince aralıksıza yakın bir bobin yapacağım ve pamuğu sert geçireceğim, muhtemelen faydası olacak sese.
Ağız şapırdatmasını da yazacaktım uyarı olarak ???? İyi, iyi..., yalnız değilmişim????

Videoda sanırım iki farklı ses var Brunhilde için. Biri ıslık benzeri, diğeri ise gurgling denen ses. Netten çok hızlı baktım, atomizerin yapısına... İlk sesin sebebini anlayamadım fotoğraflardan; sadece tahmin yürütebildim. İkinci ses klasik tahliye & yoğuşma sorununa benziyor (hangi noktada oluşuyor kestiremedim net yine de).

İncelemelerde de o ses duyuluyor net olarak. Ben de almaya niyetlenmişlen vazgeçtim.spica pronun sessizliğine alışmışken. Arkadaşım aldı ama sesin artık olmadığını söyledi. Sarımla alakalı olabilir belki.

İncelemelerde de o ses duyuluyor net olarak. Ben de almaya niyetlenmişlen vazgeçtim.spica pronun sessizliğine alışmışken. Arkadaşım aldı ama sesin artık olmadığını söyledi. Sarımla alakalı olabilir belki.
kotu pamuklamada her atomizer ötebilir
orjinali kötü değil,superde değil
200 liraya göre gayet güzel
malum 25 dolar oralarak düşünürsek clonların cogu 25 dolar
ama spica orjinal

Merhaba arkadaşlar. Troy 1x V3 ün yanına tanklı bir atomizer arıyorum sadece tütünlü likitler tüketmek için. Ekonomik olsun klon olsun idare etsin işte ????

Tütünlü likitler için

Ekonomik olsun, kolay olsun: ida rba
İçimi keyifli olsun aroma olmasa da olur: spica pro
İçimi keyifli olsun. Buhar soğuk olsun biraz da aroma olsun: flash 23mm klon
Tütünün hakkını sonuna kadar versin ben hem parasını vermeye hem de her sarım ve pamuklamada ter dökmeye razıyım: Tilemahos Armed ve Armed eagle

Bonus
Yemişim tütünü. Alırım pastane likitini bakarım keyfime hem ucuz hem pratik hem de deli gibi aroma olsun: dvarw 22 mm klon ????????????

Hafif gürültülü bir hava akışı var zaten ama bunu şöyle tarif edeyim hazır spica'dan laf açılmışken. Likit dolum sonrası eğer hava kanalına likit kaçmışsa gurultu yapar ya, birkaç çekim yapınca yada üfleyince geçer. Brunhilde'de de aynısı gibi geçiyor ama sonra geri geliyor. Aklıma gelen tek çözüm aralıksız sarım ve sıkı pamuk. Dış hava deliği yuvarlak, onu da kısıtlamak sesi azaltıyor ama yok olmuyor.

Katıldım bir benim ;D

Geri