• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bakışta aha Pandora dedim :oops: Tam da Sherlock dizisini yine izliyordum, dedim bir şeyler kapmışım Sherlock reyiss'ten, bahsetmeniz de enteresan oldu ???? @#ff0000 hocam da cin gibi maşallah :geek:
Pandora'dan vazgeçtim sayılır. Bu aralar ikili üçlü hava kanallarına ve nispeten soğuk buhara takmış durumdayım. Fev Vs Rta ve Fev Bf1 Rda elimden düşmüyor. En sevdiğim Dvarw16'cıım bile artık beni eskisi gibi sevmiyorsun diye trip atıyor diye arada ilgi gösteriyorum o kadar. Çok sevdiğim Patibulum komada.
Dolayısıyla şuan tamamen Dvarw FL serisine yöneldim. 22 mtl ve 24 dl olan modellerinin 5ml seçeneklerini ve tüm ikili ve üçlü hava kanallarını alacağım, ama birden çok fazla klon çıkınca hangisi alacam uleyn diye ben de triplere girdim, her an bir delilik yapıp isimsiz klon, sxk, yftk, ulton falan dvarw fl ile ilgili ne varsa alabilirim ????

O kadar üzerinde konuşup inceleme videolarıyla zaman harcadiktan sonra almasaydım olmazdı ????
Bu vitesli tayfasından gerek tip, gerek yanma odası ve sistem olarak bu hoşuma gitmişti. Cog Ile aynı zamanda geldi elime, hevesle bunu açıp giriştim, şimdilik gayet iyi başladı kerata.

Soğuk buhar olayı zaten başımın belası, çok keyifli fakat diğer tanklarda da aynı hissiyat peşinde koşmaya yönlendiriyor insanı. Benim aslında aroma ile çok derdim yok çünkü True ve glaz mini ziyadesiyle tatmin ediyor. Üstüne bir de evl reaper V3 çok keyifli ve aromatik bir tank. Klon olmasına rağmen gidip orijinal mtl kiti siparişi verdim ????

Benim klon tarafında epey eksiğim var. Denemek için bolca RTA sipariş ettim, onları bekliyorum. Dvarw'lar ve patibulum da var. Sanırım sonrasında uzun tanklar denemeye başlayacağım.

Fikir paslaşması yaparız yine, Sherlock OHM kozumuz var üstüne ????

Geri