87 değil de 77mm olsaydıŞu da galiba furya vagonuna eklenir, mtl mod şeklinde,
Ekli dosyayı görüntüle 35591
Ekli dosyayı görüntüle 35592
(Ksl box s)
O zaman fiyatı artardı ????????87 değil de 77mm olsaydı
Recessed modlar vardı eskiden böyle. Chip DNA 60 veya klonu olsa bile kafii, şöyle 50 60 dolardan satsalar da alsakO zaman fiyatı artardı ????????
Pazar talebi de var gibi aslında, keşke yapsalar???? Tuhaf işlerle geliyorlar bi’ şekilde.Recessed modlar vardı eskiden böyle. Chip DNA 60 veya klonu olsa bile kafii, şöyle 50 60 dolardan satsalar da alsak
biz yapsak olmaz mı?Pazar talebi de var gibi aslında, keşke yapsalar???? Tuhaf işlerle geliyorlar bi’ şekilde.
@Elvis deniyor da tornacının gazabına uğradıbiz yapsak olmaz mı?
biz ne tornacılar gördük üretiriz no problem çizecek ve tasarlayacak kafa yoracak 3-5 adam bir araya gelelim metalden gepetto yaparız@Elvis deniyor da tornacının gazabına uğradı
umutluyum ben @Elvis kardeşimden. önce bi 101 bulsun. bu sefer kesin başarıcak eminimbiz ne tornacılar gördük üretiriz no problem çizecek ve tasarlayacak kafa yoracak 3-5 adam bir araya gelelim metalden gepetto yaparız
Mod işi boyumu epey aşar benim???? İlgi çeker de birileri yapmayı düşünür diye denk geldikçe paylaşıyorum farklı şeyleri.biz yapsak olmaz mı?
Millet koyun dana kesiyor ibadet için. İsmi lazım değil birisi nasıl tarikata girdiyse mod kesiyor ???????????? ama dedim patlar diye daha pil koymadan patladı ????
Sana biraz daha zehirrr şart oldu [emoji41] daha çekmecende kalmadı koyacakMillet koyun dana kesiyor ibadet için. İsmi lazım değil birisi nasıl tarikata girdiyse mod kesiyor [emoji23][emoji23][emoji23] ama dedim patlar diye daha pil koymadan patladı [emoji23]
evdeki raf dolunca sığmayanların hepsini ofise götürmüş yenge görmesin diyeSana biraz daha zehirrr şart oldu [emoji41] daha çekmecende kalmadı koyacak
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
takas furyası yine başlayacak deseneYok abi raflarda dolu çekmece de. Daha yolda olanlar da var. Yük azaltmak şart. Ama vakit yok
Sana biraz daha zehirrr şart oldu [emoji41] daha çekmecende kalmadı koyacak
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi