• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine bir pek yakında haberi,
C46B5CB9-D056-4CC1-9EE9-C1A36D2E97FA.jpeg
D6D39338-F323-4813-B4E8-9A20492B59C1.jpeg
944FD338-6490-4D32-B509-A6A53DBD4636.jpeg
8D2C9C97-A5DD-4F5F-9B7F-DD2446946588.jpeg
NET kullananların referansları arasında bu takımdan çıkan Speed Rev. 14/18’i görmek pek şaşırtıcı olmayabilir. Fire-cured ve, yanlış hatırlamıyorsam, bazı koyu karışımların (dark blends) tartışmalarında da güzel bir yeri vardı bu ikilinin. Sprint BF ile ne sunacak LC ekibi bakalım ????‍♂️

Yine bir pek yakında haberi,
Ekli dosyayı görüntüle 35267
Ekli dosyayı görüntüle 35268
Ekli dosyayı görüntüle 35269
Ekli dosyayı görüntüle 35270
NET kullananların referansları arasında bu takımdan çıkan Speed Rev. 14/18’i görmek pek şaşırtıcı olmayabilir. Fire-cured ve, yanlış hatırlamıyorsam, bazı koyu karışımların (dark blends) tartışmalarında da güzel bir yeri vardı bu ikilinin. Sprint BF ile ne sunacak LC ekibi bakalım ????‍♂️
Decki de gelsinde bir görelim
Normal speed de aroma çok iyi değildi

Kayfun lite plus V2 de silika deneyen oldu mu ağalar
1-2 defa denedim verim alamadım, akıtmıştı
Halbuki evod tarzı kalem tiplerinde silika ile sorun yaşamamıştım
Silikayi nereden aldınız hocam , silikanin aromasını özledim.iyi bir silika ile tekrar denemek isterim.Gecmiste sanirim Alman malı olan , wolf marka kullaniyordum
Özellikle taifun gt de denemek var aklımda

1-2 defa denedim verim alamadım, akıtmıştı
Halbuki evod tarzı kalem tiplerinde silika ile sorun yaşamamıştım
Silikayi nereden aldınız hocam , silikanin aromasını özledim.iyi bir silika ile tekrar denemek isterim.Gecmiste sanirim Alman malı olan , wolf marka kullaniyordum
Özellikle taifun gt de denemek var aklımda
ya kadir, benim flash ile gelen var onun ile deneyeceğim tecrübelerimi burada paylaşırm. aslında akıtma sorunu yaşayacağımı sanmıyorum sanırım çapraz sarım yapmamız gerekiyor anladığım o.

Pamugu oyle kivirmasina gerek yoktu bence, hava akisinin onunde kaliyor pamuklar hafif uzun kesip alta katlasa daha iyi olur.

likit besleme fitili var bu adaminkinde normalde yok degil mi @#ff0000 ? Ayrica fev fitilleri uyumlu deniliyordu ama onlari takinca likit kontrol mekanizmasi nasil calisacak ki? Belki ilk cumlemde oldugu gibi pamuklama yapilirsa celik fitile bile gerek kalmaz. Sanki besleme ayarinin 2.si yeterli gelir gibi gorunmekte.

Bobini konumlandirma da pratik isiyor uzunlugu ayarlamak icin yada bacak uzunlugu ayarlamak icin satilan aparattan almak lazim belki. Bir de bobin ayaklarini tutan vida yatagindan disari likit sizmasi yasanir gibi geliyor birkac tank kullaninca. Tamamen sokup temizlemek gerekebilir.

surekli bogazini temizlemesinden bogaz vurumunun iyi oldugu sonucuna vardim :) Surekli ucuz demesine de gicik oldum. Onyargili bir yaklasim gibi geldi tavirlari "ucuz ama bakalim beni memnun edecek mi" gibi. Detayli bir inceleme olmamis.

likit besleme fitili var bu adaminkinde normalde yok degil mi @@#ff0000 ? Ayrica fev fitilleri uyumlu deniliyordu ama onlari takinca likit kontrol mekanizmasi nasil calisacak ki? Belki ilk cumlemde oldugu gibi pamuklama yapilirsa celik fitile bile gerek kalmaz. Sanki besleme ayarinin 2.si yeterli gelir gibi gorunmekte.
Benimkinde yoktu besleme fitili/tüpü????‍♂️ Kullananların yorumlarına baktığımda, FeV’e ait besleme tüpünün oringleri biraz kalın geliyor gibi şeyleri okumuştum. Likit kontrol ve tüpü birlikte kullanan da var mıydı acaba(?)???? Bu kısmı hatırlamıyorum, fakat kullanan varsa şaşırmam????‍♂️

Besleme için ikinci delik çok fazla gelmişti diye hatırlıyorum. İki-üç kontrolden sonra anlaşılıyordu bu kısım. Fitil/tüp veya mesh ile daha kolay ve rahat olabilir yine de.

Bobini konumlandirma da pratik isiyor uzunlugu ayarlamak icin yada bacak uzunlugu ayarlamak icin satilan aparattan almak lazim belki. Bir de bobin ayaklarini tutan vida yatagindan disari likit sizmasi yasanir gibi geliyor birkac tank kullaninca. Tamamen sokup temizlemek gerekebilir.

Hemfikirim, sarım konumlandırması biraz zaman alıyor, pratik istiyor. Bacak uzunluğunu bir-iki denemeyle, göz kararıyla çözmüştüm: aparat olsa çok çok rahat olur. Ölçmem de gerekirdi de... işte... yarım yamalak bıraktım yddz macerasını????‍♂️

Beslemeyi tam açma gafletinde bulunmuştum???????? Vida yatağından sızıntı ya da akıntı olmamıştı. %100 akmaz demezdim yine de????

surekli bogazini temizlemesinden bogaz vurumunun iyi oldugu sonucuna vardim :) Surekli ucuz demesine de gicik oldum. Onyargili bir yaklasim gibi geldi tavirlari "ucuz ama bakalim beni memnun edecek mi" gibi. Detayli bir inceleme olmamis.

Nikotin iletimi gayet başarılı, ve nikotin tahrişi de hissedilir gelmişti bana. Boğaz vurumu var denebilir bence de. Yarım yamalak, test likitsiz kullanınca, pek de sağlıklı yaklaşmamıştım yine de????‍♂️

Detaylı inceleme, değerlendirme gelmiyor fazla artık. Vakit harcıyorum, üstüne bir de bir şey kapamadan seyredince moralim bozuluyor ????

Avrupa’dan seyreden olursa videoya yapılan yorumlar gırgır olabilir. A-ha bi’ tane düşmüş hatta... FeVYol detected ???? ????
86F5713F-32D4-4FC0-B3BD-0B04F9A20F9C.jpeg

@#ff0000 sanirim yeni gelenlere cabuk kusuyorsunuz :) Biraz daha usutune dusmekte fayda var.
Az once fasttech forumda gordum biri siyah versiyonunu almis ve dlc ile gelmis. 2. partide galiba paket icerigine koymaya baslamislar.

Bende bu ara aksamlari Brunhilde ile ugrasiyorum. ilk geldiginde tpd silikonunu cikartirken alttaki oringi yok etmisim :) yada yoktu farkinda degilim ve akitma yapmisti 510 pinin kenarlarindan. sonra neden diye bakinirken dedim burada kesin bir oring vardir diye paketten bulup koydum. minimize oldu ama hala biraz var. atonun herseyi guzel de hava akisi cok gurultulu ve likit dolum deligi minicik. hadi dolum pek sorun degil ama hava tupune habire likit sicrayip zaten sesli olan akisa bir de gurultu ekleniyor. farkli pamuklamalar deniyorum cozebilmek icin ama hala sonuc alamadim. genel olarak aroma cok guzel cerez/kremali bolumlerde ama tutunluleri de biraz farkli verip tatli kisimlari parlatiyor. misal mix yapip kullanmakta oldugum likitin virginia tadini yuttu gitti.

Bu arada aklima geldi Purity rta hala cekmeceden cikmadi mi :)

@#ff0000 sanirim yeni gelenlere cabuk kusuyorsunuz :) Biraz daha usutune dusmekte fayda var.
Az once fasttech forumda gordum biri siyah versiyonunu almis ve dlc ile gelmis. 2. partide galiba paket icerigine koymaya baslamislar.

Bende bu ara aksamlari Brunhilde ile ugrasiyorum. ilk geldiginde tpd silikonunu cikartirken alttaki oringi yok etmisim :) yada yoktu farkinda degilim ve akitma yapmisti 510 pinin kenarlarindan. sonra neden diye bakinirken dedim burada kesin bir oring vardir diye paketten bulup koydum. minimize oldu ama hala biraz var. atonun herseyi guzel de hava akisi cok gurultulu ve likit dolum deligi minicik. hadi dolum pek sorun degil ama hava tupune habire likit sicrayip zaten sesli olan akisa bir de gurultu ekleniyor. farkli pamuklamalar deniyorum cozebilmek icin ama hala sonuc alamadim. genel olarak aroma cok guzel cerez/kremali bolumlerde ama tutunluleri de biraz farkli verip tatli kisimlari parlatiyor. misal mix yapip kullanmakta oldugum likitin virginia tadini yuttu gitti.

Bu arada aklima geldi Purity rta hala cekmeceden cikmadi mi :)
Aslında çok fazla vakit geçiriyordum yeni gelenlerle ama bu salgın, kargo, vs., olayları tadımı kaçırdı. Geldi gelecek hesabıyla sağlam test likiti de attım çöpe????‍♂️ Bezdirdi bu kısım da epey. Ceza verdim kendime????????,
DFE38D71-A7E9-4825-B565-02DC91685769.jpeg

YDDZ paketine ekledilerse besleme tüpünü güzel haber. Daha yeni esigarayla tanışanlara uygun olması gerek paket içeriğinin bence. Hava vidalarını da iyileştirdilerse, ya da en azından kalite kontrolden geçirip bir standart yaptılarsa, güzel bir seçenek olur????

Salgın öncesi Brunhilde’yi yakınımdaki vapeshop’ta kısaca kullanmıştım. Aklımdan çıkmıştı, iyi oldu yorum okumak???? Çerez/krema kısmı kulağıma güzel geldi ama hava akış sesi fena olmuş ????

Purity? Çıkmadı, çıkamadı çekmeceden hala???? VT Banana Custard’a sarmıştım şu aralar: EM, Sweetener, Marshmallow, vs., ile temel, mini karışım serisi başlatmıştım. Çıkarayım onu masaya likitler hazır olunca????

Aslında çok fazla vakit geçiriyordum yeni gelenlerle ama bu salgın, kargo, vs., olayları tadımı kaçırdı. Geldi gelecek hesabıyla sağlam test likiti de attım çöpe????‍♂️ Bezdirdi bu kısım da epey. Ceza verdim kendime????????,

YDDZ paketine ekledilerse besleme tüpünü güzel haber. Daha yeni esigarayla tanışanlara uygun olması gerek paket içeriğinin bence. Hava vidalarını da iyileştirdilerse, ya da en azından kalite kontrolden geçirip bir standart yaptılarsa, güzel bir seçenek olur????

Salgın öncesi Brunhilde’yi yakınımdaki vapeshop’ta kısaca kullanmıştım. Aklımdan çıkmıştı, iyi oldu yorum okumak???? Çerez/krema kısmı kulağıma güzel geldi ama hava akış sesi fena olmuş ????

Purity? Çıkmadı, çıkamadı çekmeceden hala???? VT Banana Custard’a sarmıştım şu aralar: EM, Sweetener, Marshmallow, vs., ile temel, mini karışım serisi başlatmıştım. Çıkarayım onu masaya likitler hazır olunca????

kargo olayi zaten cok kotu oldu. normalde 15 gunde elimde olurdu covid oncesi ama simdi hersey cok yavas. Birde alideki saticilar kurnaz. Galiba online kargo etiekti alip kafasina ne zaman eserse yada stokta olmayan mali sattigi icin, mal gelince kargoya teslim ediyor. 04.06 siparisim bugun tesleim edilmis misal.
yalniz fasttech ve POSTNL yine iyi cikti 16 gunde geldi (gerci yarin alacagim ama sali gunu teslim alamamistik)
tamamen sans olarak niteledigim brunhilde ise 8-9 gun icinde geldi ????
isin kotusu aldiklarim gelmedikce ben siparis vermeye devam ediyorum :)

biraz daha bilgi:
brunhilde 0.9 mm guzel bir sikilik sagliyor, 1.2mm fev'in 1.2sinden daha ferah. 1.4mm mdtl'ye gecis. hepsinde de ayni guruldama ve hisirti sesleri yapiyor. digerlerini denemedim DL'e kaydigi icin ama bu hava akisiyla DL olarak daha iyi bir ato olacak izlenimi veriyor. driptip acaip guzel. zincir cekimde ato epey isiniyor (0.27mm (29.5 ga gibi) kanthal tel 7 tur). besleme gercekten iyi, celik fitillerin temizligi hakkinda endiselerim vardi ama cok dert degilmis. yalniz yuvalara once takip sonra tanki yerlestirmek daha mantikli cunku bir kez ustten sokup iteyim dedim 1-2 tel yerinden oynadi :)

ayrica likitleri neden attiniz ki, illaki bir kullanim yolu bulunurdu.

kargo olayi zaten cok kotu oldu. normalde 15 gunde elimde olurdu covid oncesi ama simdi hersey cok yavas. Birde alideki saticilar kurnaz. Galiba online kargo etiekti alip kafasina ne zaman eserse yada stokta olmayan mali sattigi icin, mal gelince kargoya teslim ediyor. 04.06 siparisim bugun tesleim edilmis misal.
yalniz fasttech ve POSTNL yine iyi cikti 16 gunde geldi (gerci yarin alacagim ama sali gunu teslim alamamistik)
tamamen sans olarak niteledigim brunhilde ise 8-9 gun icinde geldi ????
isin kotusu aldiklarim gelmedikce ben siparis vermeye devam ediyorum :)

biraz daha bilgi:
brunhilde 0.9 mm guzel bir sikilik sagliyor, 1.2mm fev'in 1.2sinden daha ferah. 1.4mm mdtl'ye gecis. hepsinde de ayni guruldama ve hisirti sesleri yapiyor. digerlerini denemedim DL'e kaydigi icin ama bu hava akisiyla DL olarak daha iyi bir ato olacak izlenimi veriyor. driptip acaip guzel. zincir cekimde ato epey isiniyor (0.27mm (29.5 ga gibi) kanthal tel 7 tur). besleme gercekten iyi, celik fitillerin temizligi hakkinda endiselerim vardi ama cok dert degilmis. yalniz yuvalara once takip sonra tanki yerlestirmek daha mantikli cunku bir kez ustten sokup iteyim dedim 1-2 tel yerinden oynadi :)

ayrica likitleri neden attiniz ki, illaki bir kullanim yolu bulunurdu.
Cidden kötü oldu kargo olayı. Bir hafta-on gün içerisinde geliyordu bana FT’den kargo. Şu an 60 günü geçenler var ????‍♂️ Etiket, barkot olayında fırıldaklık zaten malum???? FT forumunda biri güzel izah etmişti bunu.

Bu Brunhilde ses durumu hiç hoş olmamış ???? Eski Kayfunlarda bu tarz sorunları çözmeye çalışırken saçlarım beyazlamıştı????????

Likitler, öyle günlük kullanıma uygun olmayan, kendi çapımda atomizerin aroma profilini çıkarmakta kullandığım test likitleri. Hazır likit ve/veya günlük likitlerle sağlıksız, tutarsız sonuçlar çıkıyordu????‍♂️

Geri