• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim buradaki bazı satıcılar arasıra kampanya yapıyor yada indirim kodu gönderiyor. Çin fiyatından bile ucuza aldığım ürün oldu. Böyle ürünler değil yani ama popüler mod ve atolar için söyledim

abi ben kisa sure oncesine kadar aldiklarimla birlikte yasiyordum :) kullanmadiklarimi istanbula gelince satma dusuncem vardi ama hem virus hem de yasaklar sebebiyle bu imkansiz hale gelince, 1 ay kadar once 12 parcayi eBay'de acik arttirmaya koydum, 11i gitti. 1i hala listeleniyor alan yok :)

neyse ki elimden cikartma yolunu buldum. o nedenle zehirlenme modu acik :)

satabilmek guzelmis yani, imreniyordum sizlere :)

abi ben kisa sure oncesine kadar aldiklarimla birlikte yasiyordum :) kullanmadiklarimi istanbula gelince satma dusuncem vardi ama hem virus hem de yasaklar sebebiyle bu imkansiz hale gelince, 1 ay kadar once 12 parcayi eBay'de acik arttirmaya koydum, 11i gitti. 1i hala listeleniyor alan yok :)

neyse ki elimden cikartma yolunu buldum. o nedenle zehirlenme modu acik :)

satabilmek guzelmis yani, imreniyordum sizlere :)
iyi iyi sevindim.
neyseki patlamamış içinizde :D :D

pardon elinizde dicektim :D :D

YFTK da olur???? Pandora nasıl çıktı bu arada?

ilk intiba olarak iyiye yakin. potansiyeli olan bir ato cikti.
ayni gun COG ve DIAMOND da geldi.
ilk test sonuclarima gore
1- pandora
2 - COG (gercekten vites sistemi fos. epey havadar. ilk firt aldigimda sikilik iyi biraz daha kisayim dedim ama megerse en kucuk delikmis. aromasi guzel)
3- diamond (acayip sesli bir bir ato. kendisi cok yakisikli, lezzeti de yerinde ama hava vidasi bildigin poyraz ruzgarlari)

sikayet edilenin aksine pandora da gram kusur yok. tank uzatma aparati gayet guzel oturuyor. sanirim sikayet konusu uzatma kiti ile normal tankin doldurma delikleri birbirini karsilamiyor idi. fakat zaten bana bilincli yapilmis gibi geldi ve akillica buldum. kuyu gibi derin bir tank yerine 2 bolumlu tank gibi yapmislar ve bence bu basinc dengelemek icin yapilmis.
bobin alti hava kanali hk, kucuk deliklerde aroma biraz sagir kalirken 1.4mm ile aroma cok yukseliyor. hava yuzugu ile kisitlayinca Mtl sinirlarinda cok keyifli. buhar biraz sicak ama tolere edecegim. son donemde cok parca gelince yeteri kadar ilgi alaka gosteremedim herbirine :)

sonrasinda yine yazarim Pandora hakkinda, ama soyle bir tarih koyalim aslinda. :devilish: Purity mtl hk bilgi alalim artik oncesinde yahu :)

@murcix @#ff0000 size bi sorum var.
zehirlenip bi sürü mod - ato alıyonuz.
buna okeyde beğenmediğinizi napıyonuz.,nasıl değerlendiriyorsunuz.
ikinci el filen satışı varmı oralarda :unsure:
Bir mod‘um var benim sadece???? Atomizer çok fazla almıyorum aslında. Çok yakınımda güzel bir vapeshop var: deneme/kullanma fırsatım oluyordu çoğu şeyi salgın öncesi. Salgın ve evde oturma olayı bozdu beni, ama siparişlerim de gelmedi???? High-end gibi şeyleri önceki yıllarda satmıştım. Çin’den gelenler çekmecede:)

Bir mod‘um var benim sadece???? Atomizer çok fazla almıyorum aslında. Çok yakınımda güzel bir vapeshop var: deneme/kullanma fırsatım oluyordu çoğu şeyi salgın öncesi. Salgın ve evde oturma olayı bozdu beni, ama siparişlerim de gelmedi???? High-end gibi şeyleri önceki yıllarda satmıştım. Çin’den gelenler çekmecede:)
milleti niye zehirliiyon öleyse ???? ???? ????

@Elvis @CnrSngl @sihirbaz @murcix göründe zehirlenmeyin artık :D :D
????

Geri