Kanthal
Council
Böyle giderse aromalara tekrar dönerim???? Kargo stresi fena????Gelirse ???? yani kargo
Böyle giderse aromalara tekrar dönerim???? Kargo stresi fena????Gelirse ???? yani kargo
iyi iyi sevindim.abi ben kisa sure oncesine kadar aldiklarimla birlikte yasiyordum kullanmadiklarimi istanbula gelince satma dusuncem vardi ama hem virus hem de yasaklar sebebiyle bu imkansiz hale gelince, 1 ay kadar once 12 parcayi eBay'de acik arttirmaya koydum, 11i gitti. 1i hala listeleniyor alan yok
neyse ki elimden cikartma yolunu buldum. o nedenle zehirlenme modu acik
satabilmek guzelmis yani, imreniyordum sizlere
YFTK da olur???? Pandora nasıl çıktı bu arada?
Bir mod‘um var benim sadece???? Atomizer çok fazla almıyorum aslında. Çok yakınımda güzel bir vapeshop var: deneme/kullanma fırsatım oluyordu çoğu şeyi salgın öncesi. Salgın ve evde oturma olayı bozdu beni, ama siparişlerim de gelmedi???? High-end gibi şeyleri önceki yıllarda satmıştım. Çin’den gelenler çekmecede
milleti niye zehirliiyon öleyse ???? ???? ????Bir mod‘um var benim sadece???? Atomizer çok fazla almıyorum aslında. Çok yakınımda güzel bir vapeshop var: deneme/kullanma fırsatım oluyordu çoğu şeyi salgın öncesi. Salgın ve evde oturma olayı bozdu beni, ama siparişlerim de gelmedi???? High-end gibi şeyleri önceki yıllarda satmıştım. Çin’den gelenler çekmecede
Bir mod‘um var benim sadece???? Atomizer çok fazla almıyorum aslında. Çok yakınımda güzel bir vapeshop var: deneme/kullanma fırsatım oluyordu çoğu şeyi salgın öncesi. Salgın ve evde oturma olayı bozdu beni, ama siparişlerim de gelmedi???? High-end gibi şeyleri önceki yıllarda satmıştım. Çin’den gelenler çekmecede
SBTV özgür ve rahat bir platform... paylaşmak keyifli oluyormilleti niye zehirliiyon öleyse ???? ???? ????
Sat sat uğraşılmaz???? Bekletince kıymetleniyor bir de????bak satis yolunu bir bulsun duruyor mu, kaninda var ama elde birikme olayi kotu. Tum vape dunyasina hakim olup zehirlenmemek zaten O'na gore degil
Bende satış sorunu yok ki, biliyorsun hiç birikmiyor bende ????
senin satamama sorunun var. hediye edip kurtuluyon ???? ????Bende satış sorunu yok ki, biliyorsun hiç birikmiyor bende ????