• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22mm 5 ml tanklı dvarw ile içimde fark göremedim pek fazla. Bende süresi doldu takasla gidiyor ????
İçim farkı olacağını sanmıyorum zaten. Belki 2x veya 3x gibi çoklu hava kanalı olan insertler ile ufak farklılıklar olabilir. Elimdeki Coppervape Dvarw 16mm atomizeri bu yüzden diğer Dvarw'dan daha fazla seviyorum.
Benim öğrenmek istediğim mesela oringler yeterince iyi mi? Şuan benim elimdeki Vapesoon Dvarw V2 klonunda chimney (baca) ve chimney cap (don't forget cap de derler) (baca kapağı) oringleri gevşek geldiğinden atomizere likit doldurmak için sökerken baca çıkıp sarımı bozabiliyor veya sadece kapağı çıkıp tank içinde kalabiliyor. Bu problemi ben atomizeri komple söküp temizlediğim her zaman oring altlarına 1-2 tur ip sararak çözüyorum. Aynı problem bu atoda var mı? Mesela bendeki klonun SS316 meteryali olduğunu düşünmüyorum. Ucuz SS'lere benziyor. Sizdeki klonun meteryali sizce nasıl? Yada ne bileyim atomizerin yivleri kötüdür, vidaları hatalıdır, tank sızdırır vb. hatalara denk geldiniz mi? Aslında ben bu tarz sorunlara denk geldiniz mi diye merak etmiştim.

İçim farkı olacağını sanmıyorum zaten. Belki 2x veya 3x gibi çoklu hava kanalı olan insertler ile ufak farklılıklar olabilir. Elimdeki Coppervape Dvarw 16mm atomizeri bu yüzden diğer Dvarw'dan daha fazla seviyorum.
Benim öğrenmek istediğim mesela oringler yeterince iyi mi? Şuan benim elimdeki Vapesoon Dvarw V2 klonunda chimney (baca) ve chimney cap (don't forget cap de derler) (baca kapağı) oringleri gevşek geldiğinden atomizere likit doldurmak için sökerken baca çıkıp sarımı bozabiliyor veya sadece kapağı çıkıp tank içinde kalabiliyor. Bu problemi ben atomizeri komple söküp temizlediğim her zaman oring altlarına 1-2 tur ip sararak çözüyorum. Aynı problem bu atoda var mı? Mesela bendeki klonun SS316 meteryali olduğunu düşünmüyorum. Ucuz SS'lere benziyor. Sizdeki klonun meteryali sizce nasıl? Yada ne bileyim atomizerin yivleri kötüdür, vidaları hatalıdır, tank sızdırır vb. hatalara denk geldiniz mi? Aslında ben bu tarz sorunlara denk geldiniz mi diye merak etmiştim.
Oringler gayet iyi aslında aldığım diğer dvarw klonlarına göre malzeme kalitesi iyi. Oturmayan bir parça veya zorlanan bir kısım yok. Yanyana koyunca diğer klonlara göre kalitesi anlaşılıyor. Görüntüsü de yeterince şık. Uzun zamandır aradığım bir atomizere karşılık verdim takasla. Memnun olmadığım için değil

Oringler gayet iyi aslında aldığım diğer dvarw klonlarına göre malzeme kalitesi iyi. Oturmayan bir parça veya zorlanan bir kısım yok. Yanyana koyunca diğer klonlara göre kalitesi anlaşılıyor. Görüntüsü de yeterince şık. Uzun zamandır aradığım bir atomizere karşılık verdim takasla. Memnun olmadığım için değil
Heh işte aradığım cevap buydu. Estağfurullah hocam, sorunlu ürün olduğundan dolayı takas yaptığınızı hiç düşünmedim bile. Herkesin zevki farklıdır. İlginiz için teşekkür ederim.

dile kolay. Xinyu bey urunu ????

az once nibiru mu alsam diye bakinirken videoyu yine izledim ve 5.23 deki oringler klonda evlere senlik cikar diye vazgectim. kesin sikisir, katlanir deli eder insani
Bilmem ki????‍♂️ Yorumlar arasında rastlamadım buna, fakat mümkün olabilir sorun yaratması. Ses/yoğuşma, ve bir iki sorundan bahsetmişler genel olarak. Tamamen sorunsuz olsa bile, bu sefer de aroma profili için Gtr-esque gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum yarım yamalak. Uzak durmam için yetti bu bana????

Bilmem ki????‍♂️ Yorumlar arasında rastlamadım buna, fakat mümkün olabilir sorun yaratması. Ses/yoğuşma, ve bir iki sorundan bahsetmişler genel olarak. Tamamen sorunsuz olsa bile, bu sefer de aroma profili için Gtr-esque gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum yarım yamalak. Uzak durmam için yetti bu bana????
Bir ato oncelikle sorunsuz olacak. sonrasinda bir sekilde keyif veren yonu bulunuyor.

benim aroma profili cikartma methodum fenadir :) once tel pamuk yapar, prime isini bitince tanki kapatmadan atesler likiti agiz/burun koklarim guzelce. tanki kapatip kullanmaya baslayinca ayni hissiyati aliyorsam tamamdir ???? ???? tanidigim bildigim likitlerde zaten optimum lezzeti bildigim icin onu veremiyorsa farkli likite geciyorum. denk gelince de o likitin sahibi olabiliyor ato:)

dip not:
bir likiti koydum "aa olmadi" diyip birakmam hemen, farkli tel, sarim, tur vs epey sey deniyorum.

az once nibiru mu alsam diye bakinirken videoyu yine izledim ve 5.23 deki oringler klonda evlere senlik cikar diye vazgectim. kesin sikisir, katlanir deli eder insani
Aynen hocam, dediğiniz mantıklı, kuru kuru olmaz vazelinlemek lazım :sneaky: yada likitlemek :rolleyes: Vazelin ne alaka diyeceksiniz şimdi, ecnebiler oringlere likit yerine vazelin yada dudak vazelini tarzı şeyler sürüyor.
Bu tarz dolum atomizerleri pek sevmiyorum ben. Doldurduktan sonra sürekli likit silmeye çalışmak gereksiz yani. Alttan dolumun gözünü seveyim akarı kokarı yok miss.

Bir ato oncelikle sorunsuz olacak. sonrasinda bir sekilde keyif veren yonu bulunuyor.
tanidigim bildigim likitlerde zaten optimum lezzeti bildigim icin onu veremiyorsa farkli likite geciyorum. denk gelince de o likitin sahibi olabiliyor ato:)

Bende aynı yolu izliyorum. Likit için mutlaka optimum verimi aldığım ato yu bulup, onunla devam ediyorum.

Son düzenleme:
Aynen hocam, dediğiniz mantıklı, kuru kuru olmaz vazelinlemek lazım :sneaky: yada likitlemek :rolleyes: Vazelin ne alaka diyeceksiniz şimdi, ecnebiler oringlere likit yerine vazelin yada dudak vazelini tarzı şeyler sürüyor.
Bu tarz dolum atomizerleri pek sevmiyorum ben. Doldurduktan sonra sürekli likit silmeye çalışmak gereksiz yani. Alttan dolumun gözünü seveyim akarı kokarı yok miss.
hayir tipi de degisik zaten o oringlerin. hamur gibi birsey takarlar istersen zeytinyagi sur yine katlanir :)

ben aslinda cikartilmayan, sokulmeyen likit dolumlarini seviyorum, daha pratik geliyor. ornek, Tabiki True :), MD, Ares2, natulius 2s vs

benim aroma profili cikartma methodum fenadir :) once tel pamuk yapar, prime isini bitince tanki kapatmadan atesler likiti agiz/burun koklarim guzelce. tanki kapatip kullanmaya baslayinca ayni hissiyati aliyorsam tamamdir ???? ???? tanidigim bildigim likitlerde zaten optimum lezzeti bildigim icin onu veremiyorsa farkli likite geciyorum. denk gelince de o likitin sahibi olabiliyor ato:)

dip not:
bir likiti koydum "aa olmadi" diyip birakmam hemen, farkli tel, sarim, tur vs epey sey deniyorum.
Likit, hazır likit testleri sağlıksız sonuç verebiliyor (ya da tesadüfi) diye iki üç aroma kullanıyorum, solo. Bu aromalar doku, parladığı bölge, kat geçişi, ve bu gibi şeyler hakkında, en azından benim için, güzel fikir veriyor. Kendiliğinden kompleks solo aromalar bunlar. Bir başka deyişle, çoğu profili cevaplayan aromalar. Kola, vanilya ve custard tercih ettiğim aromalar. AP etkisine nasıl tepki verdiğini de önemsiyorum, fakat erteliyorum testleri genelde. Şekerlilik hissine de dikkat etmeye gayret ediyorum. Hoş bir konu bu aslında, uzatmayayım bu kısmı.

Sarım, tel, tc, vs., gibi şeylerin etkisine bakmayı tercih etmiyorum. Bunun sebebi ‘yeni kullanıcı olsaydım eğer’ diye işe başlamanın hoşuma gitmesi.

@#ff0000 hocam tarzin ilginc geliyor bana ve bir o kadar da zor/karmasik.
misal bu ucluyu tek tek denedin. tekil kola aromali likit tum detaylari ile memnun ettiyse mesela, o hangi grubu temsil ediyor?

musait zamaninda acsan da kavrasam :)

ne alsam diye bakinirken gordum, nihayet gorundu siyahi. AFC'ler nasil gorunuyor @CnrSngl
Ekli dosyayı görüntüle 38964
Valla tam bilmiyorum hocam ama atomizerden parlak ise yani hafiften parlıyorsa ve ss'deki gibi çizgili değil de boyama gibi pürüzlü gibi gözküyorsa bakır üstüne gümüş kaplamadır. Coolvape'den alan kullanıcıların fotoğraflarına baktım, daha önce iptal ettiğim siparişteki satıcının ürününün aynısı ama Coolvape'deki videodaki ve kendi fotoğraflarındaki ürün farklı. Satıcıya 'bana bak eğer bana göndereceğin ürünlerde bir sıkıntı göreyim seni dispute'a boğarım, bırakmam peşini' dedim. 'Raad ool abijim, benim ürün Sxk'dan bile daha iyi, güven bana abijim' dedi. Hem ss hemde siyah aldım, eğer elime ulaşırlarsa gelir gelmez paylaşırım, afc insert'leri de inceleyeceğim, niyetim bir tanesini ss mi değil mi diye feda etmek. Göreceğiz bakalım.

Geri