Kanthal
Council
OT 19/22, Kayfun, FeV birleşimi gibi olmuş ???? Radara girer mi bilemedim yine de???? Yandan havada düşük değerler, 0.8mm gibi, bi’ ilginç oluyor????Çok acayip, ince belli ????
OT 19/22, Kayfun, FeV birleşimi gibi olmuş ???? Radara girer mi bilemedim yine de???? Yandan havada düşük değerler, 0.8mm gibi, bi’ ilginç oluyor????Çok acayip, ince belli ????
Likit de zaten Rize turist çayı ????Çok acayip, ince belli ????
Coolvape benim ürünleri sonunda kargoya verdi. Takip no'ları attı, baktım kodlar aynı. Dedim hacı 2 farklı siparişim var, olur da biri geçmez ise belki diğeri geçer diye bilerek ayrı ayrı aldım, sana da kaç kere söyledim, ayrı gönder dedim, tamam dostum dedin, bunların takip no'ları aynı bak, bana bizde yanlış olmaz olursa da bir yanlışlık olmuştur de, sakın bana 2 tane 3lü tanklı Dvarw fl setini ve 2 tane steam tuners tankı ve ekstra 2 drip tipi aynı pakette yolladım deme, SAKIN BAK, konuştuk bunlar seninle, aman deyim bak dedim. Ve cevap; 2 siparişin de aynı adres diye tek pakette yolladım dedi. Sonrası zaten...????????sansür????????Siz Old Vape'i ben de Cool Vape'i deneyelim hocam. Ürünler gelirse buradan paylaşalım. Duruma göre kimin elindeki ürünler daha iyi ise komple oraya yükleniriz ????
17Track ile bakayım dedim şimdi, Yanwen diyor. Hemde 'Item ready for ship' diyorilk verdigi takip kodlari yalan zaten. (sadece sistemi ve aliciyi kandirmak adina) Malin durumuna gore 3-10 gun icinde hazir ettikten sonra 2. kargo takip no veriyor ki mal bununla geliyor.
adam hizli bir hatla calisiyor, aliexp standart diyor ama bilmiyorum. tahminim 15 gun icinde sende olacak cunku buyuk bir enerjiyle evrene senin paket icin turk gumrugunde gorunmezlik diledim epey ihtiyaci olacak ????????
Olsun 2 tane gelsin hocam, birisini ben alırım senden fl lerin meraklanma sen ????????17Track ile bakayım dedim şimdi, Yanwen diyor. Hemde 'Item ready for ship' diyor
Eskiden Yanwen dünyanın en yavaş kargosu idi ama geçen sene en son siparişim Yanwen ile 10 günde gelmişti, şok olmuştum. Umarım yine hızlıdır.
Yahu yavaş gelsin razıyım, yeter ki geçsin. Gümrük resmen Balrog muamelesi yapıyor bizim kargolara..
You.. shall not.. pass! ????
Ekli dosyayı görüntüle 39924
Ekli dosyayı görüntüle 39927
Hocam ellerinize sağlık. Bu çok güzel bir haber. Benimkilerin de 2. takip no geldi, paket yola çıktı çıkacak. Dana gibi paket nasıl geçecek hiç umutlu değilim ama şans, bakalım ne olacak. İncelemenizi heyecan ile bekliyorum.@CnrSngl benim sipariş ettiğim dvarw Fl geldi.
Hemen bir tane afc alıp falçatayla kazıdım. Sanırım kaplama değil. Epey derin çizdim birşey görmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 40065Ekli dosyayı görüntüle 40066
Akşama da ato kalitesi hakkında yazarım,
Hep aynı şey oluyor hocam. Takılmıyor diyorlar ama ben alınca bu ara çok takılıyor denmeye başlanıyor. Olsun takılırsa bahanem varumarim gecer @CnrSngl , sans senden yana olsun zira bu aralar cok takiliyormus.
4 gunde geldi kargo bana, hala saskinim.
O ne ya, paket hazırlanırken 1 gün sonra ülkenize girmiş. Çinliler ışınlanmayı bulmuşbence de rekor olabilir. adam 15inde foto cekti kargoya koyacaklarini, sonra yeni takip no verdi. asagidaki de yolculugu
2020-07-21 05:54 Finchley Church End DO, Due to be delivered today
2020-07-21 00:41 London Central MC, Item Received
2020-07-18 21:11 Atherstone RDC, Item Received
2020-07-17 18:36 Sender preparing item
2020-07-17 02:09 Sender despatching item
Gitti gül gibi xinyu. Gitti derken gerçekten gitti artık xinyu yok. Bu arada ben de xinyu dan almıştım bana yftk gelmiştiHayırlı olsun @murcix. Ben de xinyustore'dan güya YFTK versiyonunu sipariş etmiştim ama gelen ürün sanırım sizinki gibi Coolvape versiyonu, aynı yiv kapmama olayı bende de oluyor. Yedek poşetinde kırmızı taban o-ringi var mı sizde de?
Ne pis bi satıcıymış bu xinyustore bu arada. FT'den alıyordum hep, yeni ödeme altyapısında eski açığı kapattıkları için artık sipariş geçemiyorum. O yüzden Ali'ye yöneldim, ilk önüme gelenden de verdim siparişi heyecanla. Buradaki yorumları sonradan gördüm ama iptal etmek de istemedim. Bi daha da muhatap olmam artık dispute sonuçlandıktan sonra.
Makul bir çözüm önermezsen dispute açacağım deyince sadece gülücükle cevap vermesi ondanmış demek ki =) Cidden temizlemiş dükkanı, hiç ürün yok şu an.Gitti gül gibi xinyu. Gitti derken gerçekten gitti artık xinyu yok. Bu arada ben de xinyu dan almıştım bana yftk gelmişti
evet o kirmizi oring'ten vardi. xinyu ile coolvape birlesiyor bile olabilir demedi demeyin bahsi gecmisti zaten @Elvis ustat tarafindan, coolvape eski xinyu calisaniymis. ali'de klon satan dukkanlar cogunlukla cakal. asla ne aldigimizdan emin olamayiz. dediginiz gibi FT b u konuda iyi, aciklama neyse urun oyle geliyor.Hayırlı olsun @murcix. Ben de xinyustore'dan güya YFTK versiyonunu sipariş etmiştim ama gelen ürün sanırım sizinki gibi Coolvape versiyonu, aynı yiv kapmama olayı bende de oluyor. Yedek poşetinde kırmızı taban o-ringi var mı sizde de?
Ne pis bi satıcıymış bu xinyustore bu arada. FT'den alıyordum hep, yeni ödeme altyapısında eski açığı kapattıkları için artık sipariş geçemiyorum. O yüzden Ali'ye yöneldim, ilk önüme gelenden de verdim siparişi heyecanla. Buradaki yorumları sonradan gördüm ama iptal etmek de istemedim. Bi daha da muhatap olmam artık dispute sonuçlandıktan sonra.
Şunları da eklemişler,İtalyan forumunda rastladım,
Ekli dosyayı görüntüle 39520
Ekli dosyayı görüntüle 39521
Ekli dosyayı görüntüle 39522
Ekli dosyayı görüntüle 39523
Prototip galiba (?), shu rta. 23mm, 4ml, 0.8-1-1.2-1.5mm hava, 42mm yükseklik (Drip tip olmadan), vs...