• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@murcix Güle güle kullanın!:)V1.5 zamanında dikkatimi çekmişti. Eski tip, geleneksel mtl olayını aklıma getirmişti. Çalıştığım aromalar ve plastik tank sorun olabilir diye vazgeçmiştim.
tesekkur ederim. plastik tank zaten en dandik bolumu, ucuz bellcap gibi gorunuyor likit azalinca yada bosken.

once pamuk havuzlarina bakip dedim 2.5 cap alti kurtarmaz ve oyle pamukladim 1.2mm pin ile. icimi iyiydi fakat sonra bozup 2mm cap yaptim 1.0mm tupu taktim, sorun yok. aroma ve bogaz vurumu da artti. henuz sadece en sevdigim tutun aromasi ile kullaniyorum ve alistigim lezzeti veriyor. ilerleyen gunlerde farkli likitler ile deneyecegim. 1mm hava tupu ile biraz ruzgar sesi var ama rahatsiz edecek gibi degil. sikintisiz bir ato simdilik.

plastik tank zaten en dandik bolumu, ucuz bellcap gibi gorunuyor likit azalinca yada bosken.
Klasik kaçırılmış fırsat kategorilerimden biri ????‍♂️ Cam çalışsalarmış keşke, zira bu tipi tercih eden kullanıcılar, Avrupa için, genelde, keskin aromaları da kullanabiliyor. NET kullananlar içinse, bazen, bu tip plastik tanklar koku sinmesi meselesine takılıyorlar.

Klasik kaçırılmış fırsat kategorilerimden biri ????‍♂️ Cam çalışsalarmış keşke, zira bu tipi tercih eden kullanıcılar, Avrupa için, genelde, keskin aromaları da kullanabiliyor. NET kullananlar içinse, bazen, bu tip plastik tanklar koku sinmesi meselesine takılıyorlar.
Aslinda bu ilk versiyonun devami gibi, 3 tankli idi o. hatilamiyorum ama birisi SS+pc olmasi lazim. tanklar uyumlu birbirine. belki o tank bu durumu tolere edebilirdi. bulamamistim ondan, simdi gerek kalmadi zaten, benimser ve rotasyonuma alirsam yedek tank alirim artik

Pioneer Rta icin cogu kullanici akitma yasayinca amcam cok guzel video yapmis. her ne kadar pioneer ozelinde konusulsa da bence benzer decke sahip atolarda cok ise yarayacak bir bilgi. genel olarak sizdirma/akitma yada agiza likit gelmesi gibi olaylarin onune gecebilecek bir puf noktasi.

puf noktasi diyince de artik akla gelen tek isme selam olsun :) @sotw

Pioneer Rta icin cogu kullanici akitma yasayinca amcam cok guzel video yapmis. her ne kadar pioneer ozelinde konusulsa da bence benzer decke sahip atolarda cok ise yarayacak bir bilgi. genel olarak sizdirma/akitma yada agiza likit gelmesi gibi olaylarin onune gecebilecek bir puf noktasi.

puf noktasi diyince de artik akla gelen tek isme selam olsun :) @sotw
Paylaşım için teşekkürler... Bende ilk atomizerim siren2 de akıtma problemini yaşıyordum.Tam çözdüm, sorunsuz kullanmaya başladım ,sattım.
Not: Adımın anılması da ayrıyetten hoşuma gitti. :)

Paylaşım için teşekkürler... Bende ilk atomizerim siren2 de akıtma problemini yaşıyordum.Tam çözdüm, sorunsuz kullanmaya başladım ,sattım.
Not: Adımın anılması da ayrıyetten hoşuma gitti. :)
az ve kisa pamuk seven atolari ben de seviyorum :) 1.5mm cap sarimlar cok hosuma gidiyor ama her ato kaldirmiyor. bazilarinin pamuk yuvasi cok genis oluyor. iste o noktada cok pamuk kullanip tikistirmak yerine dogru pamuklama yapilinca sorun cozuluyor.

Pufman'sin sen dile kolay :cool:

@murcix FL'deki yiv sorunu dışında, çıkarırken never forget kapağı da bacaya takılı kalmaya başlamıştı bende. Üzerindeki ufak o-ringi yedeklerden biriyle değiştirdim, hem baca sorunu düzeldi hem de takar takmaz kapan yiv oldu =) 3 tanktır sorunsuzca kullandım, umarım hemen deforme olmaz bu da üzerinde gelen gibi.

@murcix FL'deki yiv sorunu dışında, çıkarırken never forget kapağı da bacaya takılı kalmaya başlamıştı bende. Üzerindeki ufak o-ringi yedeklerden biriyle değiştirdim, hem baca sorunu düzeldi hem de takar takmaz kapan yiv oldu =) 3 tanktır sorunsuzca kullandım, umarım hemen deforme olmaz bu da üzerinde gelen gibi.
Detay ve paylaşım için teşekkürler, ben de değiştiririm onu ama adı tam olmuş gerçekten ????

Never forget kapağı ????????????????
IMG_20200723_233409.jpg

10 kurulumun en az 3u tank boşalması, 2si de yeni denediğim likitler sayesinde tank doldurmadığım için bu şekilde atlattım ????????????????

Bir gün her MTL ci tütünden sıkılıp ya nbase yada DL ye kayacak...
3 yılın sonunda DL de aromaya ve buhara doydum.
Gündüz MTL ama akşamın ilerleyen saatlerinde, boğaz vurumu kaybolunca, alkol kanda rahat rahat dolaşmaya başlayınca çare ya yüksek nikotin yada DL...
:)

Geri