O yüzden 150 TL ye bu kalitede atomizeri 2. El bulabiliyorum zaten. Sıkı sevene gelmiyor ????????????hava yuzugu de eklenmis, onceki versiyonda hata yaptik demisler
tesekkur ederim. plastik tank zaten en dandik bolumu, ucuz bellcap gibi gorunuyor likit azalinca yada bosken.@murcix Güle güle kullanın!V1.5 zamanında dikkatimi çekmişti. Eski tip, geleneksel mtl olayını aklıma getirmişti. Çalıştığım aromalar ve plastik tank sorun olabilir diye vazgeçmiştim.
Klasik kaçırılmış fırsat kategorilerimden biri ???? Cam çalışsalarmış keşke, zira bu tipi tercih eden kullanıcılar, Avrupa için, genelde, keskin aromaları da kullanabiliyor. NET kullananlar içinse, bazen, bu tip plastik tanklar koku sinmesi meselesine takılıyorlar.plastik tank zaten en dandik bolumu, ucuz bellcap gibi gorunuyor likit azalinca yada bosken.
Aslinda bu ilk versiyonun devami gibi, 3 tankli idi o. hatilamiyorum ama birisi SS+pc olmasi lazim. tanklar uyumlu birbirine. belki o tank bu durumu tolere edebilirdi. bulamamistim ondan, simdi gerek kalmadi zaten, benimser ve rotasyonuma alirsam yedek tank alirim artikKlasik kaçırılmış fırsat kategorilerimden biri ???? Cam çalışsalarmış keşke, zira bu tipi tercih eden kullanıcılar, Avrupa için, genelde, keskin aromaları da kullanabiliyor. NET kullananlar içinse, bazen, bu tip plastik tanklar koku sinmesi meselesine takılıyorlar.
Paylaşım için teşekkürler... Bende ilk atomizerim siren2 de akıtma problemini yaşıyordum.Tam çözdüm, sorunsuz kullanmaya başladım ,sattım.Pioneer Rta icin cogu kullanici akitma yasayinca amcam cok guzel video yapmis. her ne kadar pioneer ozelinde konusulsa da bence benzer decke sahip atolarda cok ise yarayacak bir bilgi. genel olarak sizdirma/akitma yada agiza likit gelmesi gibi olaylarin onune gecebilecek bir puf noktasi.
puf noktasi diyince de artik akla gelen tek isme selam olsun @sotw
az ve kisa pamuk seven atolari ben de seviyorum 1.5mm cap sarimlar cok hosuma gidiyor ama her ato kaldirmiyor. bazilarinin pamuk yuvasi cok genis oluyor. iste o noktada cok pamuk kullanip tikistirmak yerine dogru pamuklama yapilinca sorun cozuluyor.Paylaşım için teşekkürler... Bende ilk atomizerim siren2 de akıtma problemini yaşıyordum.Tam çözdüm, sorunsuz kullanmaya başladım ,sattım.
Not: Adımın anılması da ayrıyetten hoşuma gitti.
15 mm bırak 2 mm den bile geçiremediğinde pamuğu görücem ben seni ???? ????az ve kisa pamuk seven atolari ben de seviyorum 1.5mm cap sarimlar cok hosuma gidiyor ama her ato kaldirmiyor. bazilarinin pamuk yuvasi cok genis oluyor. iste o noktada cok pamuk kullanip tikistirmak yerine dogru pamuklama yapilinca sorun cozuluyor.
Pufman'sin sen dile kolay
sen beni bırak. benim iddiam yok incecikten geçirirm diye. bana soba borusu lazım bu saatten sonraUstayım ben o işlerde
Ekli dosyayı görüntüle 40818
Hem yakın gözlüğün yok mu senin ???? hani şöyle boynuna asmalı ????
he valla noktalayamamışımZaten klavyendeki (.) noktayı da görmemiş 15mm yazmışsın, cb prime tüm fitili ancak kapatır ????
Detay ve paylaşım için teşekkürler, ben de değiştiririm onu ama adı tam olmuş gerçekten ????@murcix FL'deki yiv sorunu dışında, çıkarırken never forget kapağı da bacaya takılı kalmaya başlamıştı bende. Üzerindeki ufak o-ringi yedeklerden biriyle değiştirdim, hem baca sorunu düzeldi hem de takar takmaz kapan yiv oldu =) 3 tanktır sorunsuzca kullandım, umarım hemen deforme olmaz bu da üzerinde gelen gibi.