Mod cohh hojjj ???? ustadBugün yığınla mesaj atacağım satıcıya, ne var ne yok anlatacağım, kesin yine relax my friend no problem my friend ıt's safe my friend trust me my friend diye zırvalayacak.
Amaan neyse ne yaa.. Biraz kafa dağıtalım...
Mod çok hojuma gitti Hemen arabamı satıp alıyorum bir tane ????
alcakmıydın cnmust parcasi bile €60 kargo falan fistik 600. heves bukucu
Sovmeyeyim diyorum ama hak ediyor yavsaklar. Mika mi hocam o. Çelik bu şekilde sacaklanmaz. Ateşe tutar mısın ince bir parçayı formu degisecek mi.Dandik bir tane yan keski buldum, parçalaması zor olur düşünmüştüm ama çok da kuvvet kullanmadan Afc pini parçaladım.
Nasıl da nizami parçalandı, sanki salatalık doğruyoruz şuna bak.
Ekli dosyayı görüntüle 42553Ekli dosyayı görüntüle 42554Ekli dosyayı görüntüle 42555Ekli dosyayı görüntüle 42556Ekli dosyayı görüntüle 42557
12 tane kanguru alirim o paraya be, hatta bir tane de hediye ederler 13alcakmıydın cnm
Mika hocam bildiğin. Bana gelen de böyle çıkarsa tamamının iadesini alırım30sn. kadar ateşe tuttum hocam. Baktım kavrulmaya başladı iyice turuncu oldu çektim ateşten, sonra hemen dezenfektan ile sildim biraz ama aynı kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 42600Ekli dosyayı görüntüle 42599
Bu gece dolu mesaj yağmuruna tutacağım pis çinçonu. Eğer hala omurgasız gibi davranırsa açacağım dispute bakmayacağım gözünün yaşına.Mika hocam bildiğin. Bana gelen de böyle çıkarsa tamamının iadesini alırım
Bende Vapesoon Dvarw V2 var ve ss gibi gözüküyor ama bilemiyorum tabi.Alüminyum mu acep?
V2 afc nasıl acaba?
Ya arkadaş zaten çok bayilmadim Dvarw a, iyice uzaklaşıyorum.
Gözümüzü kapatıp içelim gitsin @CnrSngl yoksa klon kariyerim bitecek ????????????
Gönderin yaparız üstadımCounterfeit ile dispute aç. Yalancı köpek SS diye bakır satmış. Fotoğrafların birinde bariz belli kaplama kalkmış. Biz bu gerizekalılar kaplama işini beceremez diyorduk hakikaten yapamamış. Emin olmak için defolu parçayı yan keski ile (tel kestigimiz kırılır) veya bı tornavida çekiç ile bölüp bakabilirsin.
Malzeme kalitesi dışında çok hata yapmamış gibiler ölçülerde gördüğüm kadarıyla. Ben elime geçince @Oringmaster a yollayıp bir set yaptırabilirim kabul ederse. Önümüzdeki aylarda bu atomizer çok gelecek Türkiye'ye fiyatı muhtemelen birkaç aya baya düşer.
Benim paketi oradan oraya aktarıyorlar hala, umarım bakır çıkmaz pinler. Kullanılmaz bir durum değil , ben kaplamasız bakır olsa da kullanırım. Ama ss diye satma o zaman. Ben çeliği o kadar ince delmeye çok üşendim bakır yaptım de...
Evet ????????????+1 oldu mu ????
tebrikler abim. analı babalı, sağlıkla, musmutlu büyüsün ???? ???? ????Evet ????????
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ????tebrikler abim. analı babalı, sağlıkla, musmutlu büyüsün ???? ???? ????
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ????
Gözünüz aydın, tebrik ederim, sağlıkla, mutlulukla büyütün. Her daim şanslı mutlu olsun, bahtı yolu açık olsun.Evet ????????????
#ff0000 v1.5 ????yeni nick name #ff0001 olsun