• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok iyi satıcı))) Hem paramı geri aldım hem 70 liralık kupon aldım,.. Ürünleri de hala yolladım diyor gelirse geride yollamam cokerim o kadarda net diyorum 27gun oyaladi beni...
Ali'deki çakalların yeni taktiği, pre order değilmiş gibi pre order satmak. Bir de ya orijinal ürünün fotoğraflarını koyuyorlar yada sağlam klonların fotoğraflarını, sonra alıcıya gelen teneke. Aslında çok da yeni değil bu taktik, hep yapıyorlardı ama çok türediler. Türkiye'ye satanların çoğu bu çakallar.

Sonra bunlar Türkiye ye ürün yollamıyor ????
Koskoca xinyu senin yorumunla çökmez ????????????
%95 bende sınır. Rate daha düşükse hızla kaçırıyorum o dükkandan.
Xinyu banada yanlış ürün yolladı, sonra uzatma kiti göndereceğim dedi, tripod almıştım rezil çıktı. Coil jig aldım o bile eğri geldi ????. Çakal bey o ????????

Uzatma kiti gelmedi ????

Yok hocam stoga gelecek yolda dedi 7 gün geçti yok o zaman iptal et dedim, siparişi iptal ettim o etmedi fake takip no yolladı.. Yok kaza olmuş yok sorunu çözeceğim diyor sonra murat abi sipariş verdi onunki geldi.. 10 gün geçti ilk takip noyu iptal etti 2. Takip numarası yolladı oda yok 10 gün geçti en son ekran görüntülerini dosedim tartışma açtım 1 saat içinde para iadesi olarak sonuçlandırdilar

Full set almıştım 213 liraydı başka dükkanda yoktu o hafta satışı değiştirdi, fiyatları düşürdü 178 yapti, pinleri ayırdı orda killandim dedim full set yollamazsan carsi karışır dedim... Ondan sonra böyle çamura yattı.. Daha fazla para vermişim 27 gün hala takip no atıyorsun

Cool vape zaten xinyu da çalışıyordu, abi ordan ayrıldım yeni dükkan açtım bekliyorum seni diye yazmıştı... Tabi o zamanlar elmas üyeydim.. Bu satıcılar yüzünden alışverişe ara verdim platine düştük

@CnrSngl
dun bu saticiya sordum SS316 dedi afc'ler icin ama 24mm (dun 22mm yaziyordu ilanda, uyarinca duzeltti). 24 mm dl versiyon mu oluyordu? hala mtl gorunmekte

Orijinalde mtl olarak 22mm ve 24mm, dl olarak da 24mm seçenekleri var. Şimdiye kadar 24mm mtl klon hiç görmedim.
Gönderdiğiniz linkteki fotoğrafların yarısı orijinal ürüne ait diğer yarısı da ss316 değil gibi geldi. Türkiye'ye de gönderimi kapalı.

Geri