Çok iyi satıcı))) Hem paramı geri aldım hem 70 liralık kupon aldım,.. Ürünleri de hala yolladım diyor gelirse geride yollamam cokerim o kadarda net diyorum 27gun oyaladi beni...Adamın mekanını bombalamis, ipliğini pazara çıkartmış burada görse ne olur ????
İlk görünce gözde kalpler çıktı salyalarım aktı???? Eski Patibulumu da severim ama buharı sıcak yahu. Yatıyor kereta. Dl olarak daha güzel olur gibi ama almam ben bunu.
Sonra bunlar Türkiye ye ürün yollamıyor ????Çok iyi satıcı))) Hem paramı geri aldım hem 70 liralık kupon aldım,.. Ürünleri de hala yolladım diyor gelirse geride yollamam cokerim o kadarda net diyorum 27gun oyaladi beni...
Ali'deki çakalların yeni taktiği, pre order değilmiş gibi pre order satmak. Bir de ya orijinal ürünün fotoğraflarını koyuyorlar yada sağlam klonların fotoğraflarını, sonra alıcıya gelen teneke. Aslında çok da yeni değil bu taktik, hep yapıyorlardı ama çok türediler. Türkiye'ye satanların çoğu bu çakallar.Çok iyi satıcı))) Hem paramı geri aldım hem 70 liralık kupon aldım,.. Ürünleri de hala yolladım diyor gelirse geride yollamam cokerim o kadarda net diyorum 27gun oyaladi beni...
%95 bende sınır. Rate daha düşükse hızla kaçırıyorum o dükkandan.Sonra bunlar Türkiye ye ürün yollamıyor ????
Koskoca xinyu senin yorumunla çökmez ????????????
Paylaşım için sağolun hocam. Valla çok güzel görünüyor sorun yok gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Tecrübe etmeye vaktiniz oldu mu?
İkna olup, takibi bırakmıştım Dvarw için ???? Suçlu ???? @Gabamarul24 dl diye biliyorum ben yeni cikmadiysa, gerçi çıksa @#ff0000 paylasirdi ????
Hiçbirinin ss olduğunu sanmıyorum 3fvape deki klonlar neyse onlari yolluyorlar adamın ismi ofsayt zaten truster ne ya@CnrSngl
dun bu saticiya sordum SS316 dedi afc'ler icin ama 24mm (dun 22mm yaziyordu ilanda, uyarinca duzeltti). 24 mm dl versiyon mu oluyordu? hala mtl gorunmekte
Orijinalde mtl olarak 22mm ve 24mm, dl olarak da 24mm seçenekleri var. Şimdiye kadar 24mm mtl klon hiç görmedim.@CnrSngl
dun bu saticiya sordum SS316 dedi afc'ler icin ama 24mm (dun 22mm yaziyordu ilanda, uyarinca duzeltti). 24 mm dl versiyon mu oluyordu? hala mtl gorunmekte