• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok iyi oldu bu bilgi. Emeğine sağlık. Umarım güzel de çıkar.
Coolvape'ten hatalı malları kutarmak adına (aynı koliye koysun diye, yoksa adamın umrunda değil) ve tabii full afc set için bir tane 5ml aldım. Asıl kullanmak için de SXK sipariş edecektim FT'den. Olmadı bekleyeyim seninki gelsin, fikrinle yürürüz. Teşekkürler
Daha bugün geçtim siparişi kargolanmadı bile hocam. Türkiye'ye minimum 1 aya gelir diye tahmin ediyorum. Umarım erken gelirler, gelir gelmez yazarım.
iago rta,
Sacha (İtalyan bir YouTuber) ve Telli’s Mod çalışması imiş.
Ee bu Patibulum ???? Fazlaca esinlenilmiş diyelim ???? Merak ettim şimdi. Radaaaar ????

Benim bu ara hallenesim yok. Tamamsa uçarım üstüne ????

Gözüm üstünüzde @#ff0000 ve @CnrSngl ????????????

Araştırmadan fotoya bakarak görünüm olarak benziyor patibuluma, ilaveten kubbe yanma odası, likit kontrol farklılığı var sanırım
Yorum hızlı düşer buna ???? Güzel yorum gelir hatta. Bu arada Nibiru’ya pas dedim????: denge parçası arıyorum, Nbr’nin profili parlak (bölgesi) anladığım kadarıyla. Bir de ses mevzusu...

Sen memnun musun Era'dan. Hiç cevap/yorum gelmedi ☺☕
Masamda ???? Çekmeceye girmez o hemen. Yoğun dönem geçince detaylı kurcalamak istedim. Alttan hava kısmı ilgimi çekti daha çok: koyu aromayı tutup, yüksek nikotin iletim meselesi. Emin olamadım diye bekletiyorum. @Caganizm de bekliyordu, umarım ona ve size de gelir de biraz da okuma fırsatım olur????

@CnrSngl FeV bf1 diye diye bana da aldırdı en sonunda???? Daha önceden @Denklem2a sayesinde denemiştim aslında. Ulton temiz çalışmış???? Era gibi olmadı, bunun aroma profilini —0.9mm, tek hava kanalı olacak şekilde— rahatça çıkarabildim???? Orijinalini alma ihtimali doğdu????

Masamda ???? Çekmeceye girmez o hemen. Yoğun dönem geçince detaylı kurcalamak istedim. Alttan hava kısmı ilgimi çekti daha çok: koyu aromayı tutup, yüksek nikotin iletim meselesi. Emin olamadım diye bekletiyorum. @Caganizm de bekliyordu, umarım ona ve size de gelir de biraz da okuma fırsatım olur????

@CnrSngl FeV bf1 diye diye bana da aldırdı en sonunda???? Daha önceden @Denklem2a sayesinde denemiştim aslında. Ulton temiz çalışmış???? Era gibi olmadı, bunun aroma profilini —0.9mm, tek hava kanalı olacak şekilde— rahatça çıkarabildim???? Orijinalini alma ihtimali doğdu????
BF 1 bende şu an masa üstünde duruyor, akşamları kullanıyorum ama regule squonk gelemedi bir türlü, gelirse belki yanıma alırım. Beğendim çünkü tütün Grubu için. Ama pastane için hala 1928 derim.

BF 1 bende şu an masa üstünde duruyor, akşamları kullanıyorum ama regule squonk gelemedi bir türlü, gelirse belki yanıma alırım. Beğendim çünkü tütün Grubu için. Ama pastane için hala 1928 derim.
1928 var bende de ???? Tam hatırlamıyorum, ama beceremeyip çekmeceye kaldırmıştım galiba????‍♂️ Yoğun dönem geçince çıkarayım onu da????

BF1’in NET performansını merak ediyorum. Fire-cured için 29ga sarıma güzel cevap verir diye umuyorum şimdilik. Biraz araştırma da yaparım tabi yine de.

Kolay bir rda 1928. Yeniden şans ver bence. Ben arada derede kullanabiliyorum ancak. Eşim el koydu ona ????

Bugün net aroma için sepet doldurdum. Evde gelince bakayım neler var ona göre ilave edeyim dedim ama bir sürü aroma varmış denemediğim. Vazgeçtim bir süre daha almayacağım sanırım ama ilk aroma siparişim yine net olacak. Çok çabuk kirlenmesi bezdiriyor ama özlüyorum lezzetlerini ????????‍♂️

Kolay bir rda 1928. Yeniden şans ver bence. Ben arada derede kullanabiliyorum ancak. Eşim el koydu ona ????

Bugün net aroma için sepet doldurdum. Evde gelince bakayım neler var ona göre ilave edeyim dedim ama bir sürü aroma varmış denemediğim. Vazgeçtim bir süre daha almayacağım sanırım ama ilk aroma siparişim yine net olacak. Çok çabuk kirlenmesi bezdiriyor ama özlüyorum lezzetlerini ????????‍♂️
Kolay da...işte ben bir yerlerde saçmalamışımdır ???? Zorlamışımdır bir şekilde????

Aroma olayı fena cidden, dipsiz kuyu. NET dünyası da ayrı bir boyut: bezdirse de kullanmak istiyor insan???? Nikotin almak şu yaz dönemi benim için sorunlu. Kasım ayını bulur aroma sezonum bu yüzden. Bir iki klon çalışması planım var önümde merakla beklediğim, gerisi hep rutin????

@#ff0000
Yddz saran 1928'i öttürür ????

Sağlık açısından mı sorun yaz ayları?

Big juice tütün serisini genel olarak beğendim. çok beğendiğim 555'ten 5-6 şişe almışım. Zaten %4 civarı demliyorum ki 1 litreden fazla mesafem var demek bu ???? denemediklerim de var.

Yarın yine yeni denemeler yapacağım fırsat bulursam. Fındık, bisküvi ve tarçınlı birşeyler ????

10 mayıs ta 3 atomizer sipariş ettim. Singapur post sağolsun hala bekliyorum. Brunhilde mtl, yddz v1 (22mm olan) ve era mtl. Yddz daha Türkiye ye bile gelmedi. Diğer ikisi geldi ama uzun süredir işlem görmeden yatıyorlar.

Bu arada onlarla aldığım klonlar elime ulaştı. Elime ulaştıktan sonra sipariş ettiklerim de ulaştı. 3. Parti bile ulaştı.

Hatta dvarw fl ile aramız çok iyi :)

Kısmet artık. Brunhilde nin aromasının çok yüksek olacağını tahmin ediyorum. Diğerlerini de çok merak ediyorum. En az birisini brunhilde dışında kalıcı tutmak istiyorum elimde. Tabii ki uyarılarsa içimleri.

10 mayıs ta 3 atomizer sipariş ettim. Singapur post sağolsun hala bekliyorum. Brunhilde mtl, yddz v1 (22mm olan) ve era mtl. Yddz daha Türkiye ye bile gelmedi. Diğer ikisi geldi ama uzun süredir işlem görmeden yatıyorlar.

Bu arada onlarla aldığım klonlar elime ulaştı. Elime ulaştıktan sonra sipariş ettiklerim de ulaştı. 3. Parti bile ulaştı.

Hatta dvarw fl ile aramız çok iyi :)

Kısmet artık. Brunhilde nin aromasının çok yüksek olacağını tahmin ediyorum. Diğerlerini de çok merak ediyorum. En az birisini brunhilde dışında kalıcı tutmak istiyorum elimde. Tabii ki uyarılarsa içimleri.
gelmeleri belki mümkünde, sende kalmaları biraz zor . şıpsevdisin :D

Dvarw Mtl Fl Rta klonu çıksa da alsam diyordum ne zamandır (anca klon alabiliyoruz ne yapalım). Çıktı çıkmasına ama önüne gelen klonlamış ve bir sürü yedeği var. Uleyn hangisini alacağım diye günlerce bakındım, çok kararsız insanımdır
:oops:
???? Ali'deki bir ton satıcı ile mesajlaştım, maşallah burunlarından kıl aldırmıyorlar, ya fiyatları klon ürüne göre fazla yada kargo ücreti fazla ????
Neyse sonunda bir tane satıcı buldum. Sharevape Store. Fiyat konusunda oldukça iyi ama yine de bir yoklayayım dedim, indirim yakalayabilene helal olsun diyorum ????
:D
Kendisini kargo ve fiyat konusunda kafalayamasam da sorularıma anında cevap vermesi ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışması hoşuma gitti. Ayrıca ürün gümrüğe takılırsa ne olacak deyince kesinlikle full refund yapıyorum dedi. Tabi sipariş verdiğimde istenilen 1$ kargo parası hariçtir, o kadar da olsun ya
:p
????
Bana bir sürü fotoğraf attı, fotoğraftaki ürünler çok hoşuma gitti diye yazdım aslında, fotoğrafları yazının sonunda sizinle de paylaşacağım. Gece 3 ile Akşam 8 arası, 17 saat online imiş, anında cevap veriyormuş, arı gibi bu Çinliler???? Neyse, Dvarw Mtl Fl Rta klonunu ss 316 ile kendileri yapıyormuş, üretici firmayız birebir hatasız klon diyor, üretim fotoğraflarını da attı. Genelde o-ring'lerde sıkıntı çıkıyor dedim, o-ring'ler orijinal ürünün birebir ölçüsünde dedi.
Benim en çok sevdiğim siyah rengi bile varmış. Tankları da cam. Güvendim aldım valla, bakalım ne olacak. Hem gümüş hem de siyah modellerinden full üçlü tanklı ve 12 adet afc pinli olanlarından aldım.
Diğerlerindeki kapalı pin bunda 3x1.0mm şeklindeymiş. 2x0.8mm ve 3x0.6mm olanları çok merak ettim, umarım güzel klonlardır, bakalım gelirlerse sizinle buradan paylaşırım.
Unutmadan fotoğrafları da paylaşayım.

Edit: Tüm afc pinler bakır üstüne gümüş kaplamaymış.

Ekli dosyayı görüntüle 37710 Ekli dosyayı görüntüle 37712 Ekli dosyayı görüntüle 37713 Ekli dosyayı görüntüle 37714 Ekli dosyayı görüntüle 37715 Ekli dosyayı görüntüle 37716 Ekli dosyayı görüntüle 37717 Ekli dosyayı görüntüle 37718 Ekli dosyayı görüntüle 37719 Ekli dosyayı görüntüle 37720 Ekli dosyayı görüntüle 37721 Ekli dosyayı görüntüle 37722

Link isteyen olursa diye de şunu paylaşayım: Dış Bağlantı

@Gabamarul hocamın uyarısı ile (sağolsun) satıcıya sordum o da onayladı ???? Bana tüm parçalar ss316 demişti :mad:
Biraz araştırayım, eğer bu pinler sıkıntı olacaksa siparişimi iptal edeceğim (zaten kargolamamıştı isabet oldu).

Ali'de Dvarw Mtl Fl Rta için tüm hava pinlerini ss316 olarak satan satıcı bulursanız lütfen bana da haber verin.

@Gabamarul hocamın uyarısı ile (sağolsun) satıcıya sordum o da onayladı ???? Bana tüm parçalar ss316 demişti :mad:
Biraz araştırayım, eğer bu pinler sıkıntı olacaksa siparişimi iptal edeceğim (zaten kargolamamıştı isabet oldu).

Ali'de Dvarw Mtl Fl Rta için tüm hava pinlerini ss316 olarak satan satıcı bulursanız lütfen bana da haber verin.
Aynı muhabbet dvarw 16 için de olmuştu. Çok spesifik parça değil o pinler. Ss olanını da üreten çıkacak elbet :)
Üretim kaliteleri ve peek kaliteleri eskisi kadar iyi olursa bir iki set oring ve favori hava pininin orijinali ile sorun çözülür

Geri