• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumlara bakıp düzeltme planlıyorlar galiba ya da klasik furya manevrası:) Alanlardan da pek ses çıkmadı????‍♂️
aslında pek alışık olmadığımız configürasyonlara sahip. Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor. tanka değişik bir basınç sistemi uygulamışlar sanırım tamda anlayamadım. Çünkü net olarak bahseden yok.

aslında pek alışık olmadığımız configürasyonlara sahip. Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor. tanka değişik bir basınç sistemi uygulamışlar sanırım tamda anlayamadım. Çünkü net olarak bahseden yok.
Takip ettim biraz, bu tür şeylerden bahsedebileceklerin eline geçmedi galiba ????‍♂️ O üç seçenek işi, çok düzgün hesaplama yapmadılarsa, genelde psikolojik bariyeri aşamıyor???? Fired-cured için ufak bir nefes alma alanı dışında ciddi değişiklikten bahsedeni okuyamadım ben????‍♂️

Era ne durumda, araniz iyi mi?
memnuniyet seviyesi nedir?
rotasyona girdi mi?
her ne kadar tropik meyve likit sevsen de belki tutun de koyup denemis ve memnun kalmis olma ihtimalin var midir?
hava akisi sesli yada duduklu degil dimi ?
Vodkayi fazla mi kacirdin? :LOL: gorunmuyorsun @#ff0000
Tropik ???? Ara dönemi, kaçak giriş foruma???? Zehirsiz kalmış başlık! Boş bırakmayın????

Dvarw Mtl Fl Rta klonu çıksa da alsam diyordum ne zamandır (anca klon alabiliyoruz ne yapalım). Çıktı çıkmasına ama önüne gelen klonlamış ve bir sürü yedeği var. Uleyn hangisini alacağım diye günlerce bakındım, çok kararsız insanımdır
:oops:
???? Ali'deki bir ton satıcı ile mesajlaştım, maşallah burunlarından kıl aldırmıyorlar, ya fiyatları klon ürüne göre fazla yada kargo ücreti fazla ????
Neyse sonunda bir tane satıcı buldum. Sharevape Store. Fiyat konusunda oldukça iyi ama yine de bir yoklayayım dedim, indirim yakalayabilene helal olsun diyorum ????
:D
Kendisini kargo ve fiyat konusunda kafalayamasam da sorularıma anında cevap vermesi ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışması hoşuma gitti. Ayrıca ürün gümrüğe takılırsa ne olacak deyince kesinlikle full refund yapıyorum dedi. Tabi sipariş verdiğimde istenilen 1$ kargo parası hariçtir, o kadar da olsun ya
:p
????
Bana bir sürü fotoğraf attı, fotoğraftaki ürünler çok hoşuma gitti diye yazdım aslında, fotoğrafları yazının sonunda sizinle de paylaşacağım. Gece 3 ile Akşam 8 arası, 17 saat online imiş, anında cevap veriyormuş, arı gibi bu Çinliler???? Neyse, Dvarw Mtl Fl Rta klonunu ss 316 ile kendileri yapıyormuş, üretici firmayız birebir hatasız klon diyor, üretim fotoğraflarını da attı. Genelde o-ring'lerde sıkıntı çıkıyor dedim, o-ring'ler orijinal ürünün birebir ölçüsünde dedi.
Benim en çok sevdiğim siyah rengi bile varmış. Tankları da cam. Güvendim aldım valla, bakalım ne olacak. Hem gümüş hem de siyah modellerinden full üçlü tanklı ve 12 adet afc pinli olanlarından aldım.
Diğerlerindeki kapalı pin bunda 3x1.0mm şeklindeymiş. 2x0.8mm ve 3x0.6mm olanları çok merak ettim, umarım güzel klonlardır, bakalım gelirlerse sizinle buradan paylaşırım.
Unutmadan fotoğrafları da paylaşayım.

Edit: Tüm afc pinler bakır üstüne gümüş kaplamaymış.

1.jpg 2.png 3.png 4.png 5.png 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.png 10.png 11.png 12.png

Link isteyen olursa diye de şunu paylaşayım: Dış Bağlantı

Edit: Tüm afc pinler bakır üstüne gümüş kaplamaymış.

Son düzenleme:
Çok iyi oldu bu bilgi. Emeğine sağlık. Umarım güzel de çıkar.
Coolvape'ten hatalı malları kutarmak adına (aynı koliye koysun diye, yoksa adamın umrunda değil) ve tabii full afc set için bir tane 5ml aldım. Asıl kullanmak için de SXK sipariş edecektim FT'den. Olmadı bekleyeyim seninki gelsin, fikrinle yürürüz. Teşekkürler

Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor.
Aroma için fark yaratıyor* gibi bir şeyler demişler, fakat yine de detay verilmemiş ????‍♂️ Bir de yorumlayanlar NET kullanıyor, hayali nüans olma ihtimalini yine de saklı tutmakta fayda var:) Hızlıca baktım...Sesli bir atomizer olduğunu da not etmişler, yanlış anlamadıysam.

*Buhar karakteri içinse fark yaratmadığını eklemişler.

iago rta,
B2DA59D5-0F0C-41E4-90CE-9A85C6996DD4.jpeg
BB3EF99F-46BF-429B-9D5F-54901A60B0C4.jpeg
Sacha (İtalyan bir YouTuber) ve Telli’s Mod çalışması imiş.

Son düzenleme:
Geri