Karagezgin
Council
komutanın pembe renk olursa umarım olmaz hepimiz uygulamalı öğreniriz
PS:İçimdeki Turkish Argo Culture sal beni diyor emme zor tutuyorum ancak böyle kibar olabildim
komutanın pembe renk olursa umarım olmaz hepimiz uygulamalı öğreniriz
o benide çok dürtüyo sorma ???? ???? ???? mekan güzel gitmek olmaz tamda gararmışken dimiPS:İçimdeki Turkish Argo Culture sal beni diyor emme zor tutuyorum ancak böyle kibar olabildim
çok az üretiyor ilk patch 30 adetti ://Kaşınanlara özel II ????
Yorumlara bakıp düzeltme planlıyorlar galiba ya da klasik furya manevrası Alanlardan da pek ses çıkmadı????çok az üretiyor ilk patch 30 adetti ://
aslında pek alışık olmadığımız configürasyonlara sahip. Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor. tanka değişik bir basınç sistemi uygulamışlar sanırım tamda anlayamadım. Çünkü net olarak bahseden yok.Yorumlara bakıp düzeltme planlıyorlar galiba ya da klasik furya manevrası Alanlardan da pek ses çıkmadı????
Takip ettim biraz, bu tür şeylerden bahsedebileceklerin eline geçmedi galiba ???? O üç seçenek işi, çok düzgün hesaplama yapmadılarsa, genelde psikolojik bariyeri aşamıyor???? Fired-cured için ufak bir nefes alma alanı dışında ciddi değişiklikten bahsedeni okuyamadım ben????aslında pek alışık olmadığımız configürasyonlara sahip. Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor. tanka değişik bir basınç sistemi uygulamışlar sanırım tamda anlayamadım. Çünkü net olarak bahseden yok.
Çok değişkenli bir denklem buEvet garip soru biliom ama Mtlde en uzun nefes kac saniye cektiniz?3.6 saniyeyi gecemedim,gobekten heralde,ah genclik
ortalama 4-5 snEvet garip soru biliom ama Mtlde en uzun nefes kac saniye cektiniz?3.6 saniyeyi gecemedim,gobekten heralde,ah genclik
Hey maşallah plates topu gibi ciğer var be ????Asmodus S 7sn ... ????
Yok beya keramet bende değil , mod bu ayarda bildiğin patinaj çekiyor ???? Ateşlesem mi ateşlemesem mi ????Hey maşallah plates topu gibi ciğer var be ????
Tropik ???? Ara dönemi, kaçak giriş foruma???? Zehirsiz kalmış başlık! Boş bırakmayın????Era ne durumda, araniz iyi mi?
memnuniyet seviyesi nedir?
rotasyona girdi mi?
her ne kadar tropik meyve likit sevsen de belki tutun de koyup denemis ve memnun kalmis olma ihtimalin var midir?
hava akisi sesli yada duduklu degil dimi ?
Vodkayi fazla mi kacirdin? gorunmuyorsun @#ff0000
çok özletme kendiniTropik ???? Ara dönemi, kaçak giriş foruma???? Zehirsiz kalmış başlık! Boş bırakmayın????
WC girişleri de telefonsuz galiba ???? yoksa böyle bir durum yaşasam benim ya motor bozulur yada tekler durumu kurtarmak için ????????????????????çok özletme kendini
Aroma için fark yaratıyor* gibi bir şeyler demişler, fakat yine de detay verilmemiş ???? Bir de yorumlayanlar NET kullanıyor, hayali nüans olma ihtimalini yine de saklı tutmakta fayda var Hızlıca baktım...Sesli bir atomizer olduğunu da not etmişler, yanlış anlamadıysam.Özellikle yanma odası tavanı değiştirilebilir 3 seçenk barındırıyor.