Pleasewait
Council
Para birimi yurt dışında önemli değil 55€ bizde 475TL yurt dışından 55TL gibi düşenmek gerekiyor.. İşte çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. ???? ???? ????Kurukafalıyı ilk ben kiralıycam. Öm lüdven @Karagezgin ????????
Para birimi yurt dışında önemli değil 55€ bizde 475TL yurt dışından 55TL gibi düşenmek gerekiyor.. İşte çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. ???? ???? ????Kurukafalıyı ilk ben kiralıycam. Öm lüdven @Karagezgin ????????
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmeyi öğrendim benPara birimi yurt dışında önemli değil 55€ bizde 475TL yurt dışından 55TL gibi düşenmek gerekiyor.. İşte çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. ???? ???? ????
Fiyat hakkaten iyiymiiş paypal sorun değil yahu. Onu ben çözdüm
kiralamakla kurtarmaz maliyetini. sen paylaş bağlantıyı bakalım azizim
bana gelmez bu, incik cincik parcalar, bulasik teli falan????
Niye PC tüp? Niye dert oldu bana?????
Ekli dosyayı görüntüle 36388
Aradım buldum (AE’de varmış) şu aşağıdakileri????,
Ekli dosyayı görüntüle 36389
Butik iş... Bu kısmı sorunlu benim için???? Gelecek yorumları okurum yine de: yarın öbür güne düşer bunun yorumu.bana gelmez bu, incik cincik parcalar, bulasik teli falan
Benim çoğu rtada var böyle kendimce modifiyelerButik iş... Bu kısmı sorunlu benim için???? Gelecek yorumları okurum yine de: yarın öbür güne düşer bunun yorumu.
Kargo işi epey sorunlu gözükse de, FT’de %10 4 Temmuz indirimi var bu arada.
Eskiden metal şırıngalar vardı, kullanıldıktan sonra sterilize edilip tekrar kullanılan ... Onlara benziyorlar ama 2mm çaplı da ne bileyim ???? ????????
Niye PC tüp? Niye dert oldu bana?????
Ekli dosyayı görüntüle 36388
Aradım buldum (AE’de varmış) şu aşağıdakileri????,
Ekli dosyayı görüntüle 36389
Şırınga ucu bunlar ???? SS Rope yerine de iyi gider aslında???????? 2mm... düşününce fenaymış????????Eskiden metal şırıngalar vardı, kullanıldıktan sonra sterilize edilip tekrar kullanılan ... Onlara benziyorlar ama 2mm çaplı da ne bileyim ???? ????
en sağdakiyle atlara iğne vuruyolarŞırınga ucu bunlar ???? SS Rope yerine de iyi gider aslında???????? 2mm... düşününce fenaymış????????
sarıynan başladık mavi siyah derken bu gidişin sonu pambık beyazı olacak sankim. ???? ????Council? ????
Ekli dosyayı görüntüle 36491
pembe olmasında ben her renge razıyımsarıynan başladık mavi siyah derken bu gidişin sonu pambık beyazı olacak sankim. ???? ????
Herkes de bir pembe fobisi oluştu ???? ne işpembe olmasında ben her renge razıyım
komutanın pembe renk olursa umarım olmaz hepimiz uygulamalı öğrenirizHerkes de bir pembe fobisi oluştu ???? ne iş