• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgisayardan daha kolay bir şekilde yazıp düzenleyip, sonra telefonla edit yapabilirsiniz Türkçe için. Birkaç kere öyle yaptım ????

Deneyeyim o metodu :) Türkçe karakteri korusun, yazıdaki kopukluğu önlesin süper olur benim için. Aroma profil bilgileri, şekilleri de eklerim bir de????????

Gayet güzel bir açıklama olmuş. Era ve yddz 22 mm kurcalamak istediğim atolar. Singapur post insafa gelse gümrükte kelek atmazsa bir ihtimal var ???????????? 2020 ye yetişir inşallah
Teşekkür ettim :) PayPal araya girmese, bana da zor gelirdi. Era tam uğraşmalık bir parça çıktı. Ortak noktası çok olan performans yorumlarına rastlamamıştım elime geçmeden önce, benim bakışım da farklı çıktı en sonunda????????
Umarım en kısa sürede elinize ulaşır da yorumunuzu keyifle okurum:coffee:

YDDZ’nin hava akışı çok sesliydi. Era’nın hava kanallarının YDDZ’ye 1:1 uyması güzel haber oldu????

Sonunda Todd reyiss Pioneer Rta'i incelemiş. Aroma konusuna gelince kimseyi kırmamak için yine geveledi ama beğendim dedi, ama sanki çok beğenmedi ????
Todd'u izleye izleye iyice çözdüm bu adamı, ince ruhlu adam, kalp kırmamaya özen gösteriyor. Perrfect, bang on, amazing, beautiful laflarını bir arada kullanmadı, demek ki çok beğenmedi ama not shet de demedi demek ki ortalamanın üstünde ona göre.
Yalnız bu atomizer çok da iyi olmadığını düşündüğüm halde çok hoşuma gitmeye başladı.

Yalnız bu atomizer çok da iyi olmadığını düşündüğüm halde çok hoşuma gitmeye başladı.
Pas demiştik buna (?)????Yabancı forumlarda biraz yorum gözükmeye başladı. Yarım yamalak okudum ve yanlış hatırlıyor olabilirim ama, sıcak diyenler var gibiydi buhar için. Yine aklıma takıldı Pioneer şimdi????‍♂️????

Son düzenleme:
Sonunda Todd reyiss Pioneer Rta'i incelemiş. Aroma konusuna gelince kimseyi kırmamak için yine geveledi ama beğendim dedi, ama sanki çok beğenmedi ????
Todd'u izleye izleye iyice çözdüm bu adamı, ince ruhlu adam, kalp kırmamaya özen gösteriyor. Perrfect, bang on, amazing, beautiful laflarını bir arada kullanmadı, demek ki çok beğenmedi ama not shet de demedi demek ki ortalamanın üstünde ona göre.

Roulette içinde öyle demişti :D şurası böyle burası böyle şunu su şekil yapsalar daha güzel olurdu vs en sonunda da ama siz yinede alın kullanın beğenmezseniz Reyes'e hediye edin demişti :D

Geri