Pleasewait
Council
Bu zehirler çıkalı çok oldu kardeşim. Sen yeni yetiştin zehirlere. Daha neler neler var.
Bu zehirler çıkalı çok oldu kardeşim. Sen yeni yetiştin zehirlere. Daha neler neler var.
Neden eziyim abicim. Seviyorum. İmkanlar olsa neler yapıcam ama yok açıkcası. Ah şu para ahhhezdin bizi ezdinnn.
sen bunları yazıp çizdikçe hiç bi haltı bilmediğimi bi kere daha anlıyom. ondan şeettim öleNeden eziyim abicim. Seviyorum. İmkanlar olsa neler yapıcam ama yok açıkcası. Ah şu para ahhh
2 kere klon aldim ikisinden de hayir gormedim. nerden kaynakladi bilemedim ama surekli akitma egiliminde. forumlarda da denk gelmistim kronik oldugu hakkinda. muhtemelen klonlarda sikinti var ama sunu da soyleyeyim, high end sinifta en cok ikinci ele dusen bu ato ebay'de.Atmizoo Tripod RTA bakalım nasıl çıkacak. Gelsinde elime bir deneyeyim. ???? ???? ????
10 tane ben alırım kemiksiz.
Paypal kabul ediyorlarmış sadece. Paypal sorununu çözmemiz lazım önce10 tane ben alırım kemiksiz.
Kenarsız börek, kemiksiz et olmaz ???? ????10 tane ben alırım kemiksiz.
Kemiksiz isteyen bi arkadaş @Karagezgin ???? vardı 10 tane ...Bu ne arkadaş. 55$ 1 drip tipe nedir ya. Ben çekiliyorum isteyene bağlantıları baylaşırım ????
Ekli dosyayı görüntüle 36363Ekli dosyayı görüntüle 36364
Kemikli can, kemiksiz patlıcandır artıkKemiksiz isteyen bi arkadaş @Karagezgin ???? vardı 10 tane ...
Bulasik teli, pipet vs. Evdeki malzemelerle siz de ato yapabilirsiniz adli calismaİlginç.
ben pipet demişdim benden çalmışBulasik teli, pipet vs. Evdeki malzemelerle siz de ato yapabilirsiniz adli calisma
saka bir yana aksam izleyeyim ben bunu, ilginc sey gercekten
Kurukafalıyı ilk ben kiralıycam. Öm lüdven @Karagezgin ????????@Karagezgin kardeşim 10 Adet Drip ellerinden öper. Çok sevmiştin sen dripleri al madem. Bizde senden otlanırız artık. Kiraya verirsin dripleri. ????????????????????????