Fl mtl 22 için old vape store mu ne var yftk klonu ve Air pinlerin çelik olduğunu belirtti. Bir set aldım bakır çıkarsa bedavaya gelirAynı muhabbet dvarw 16 için de olmuştu. Çok spesifik parça değil o pinler. Ss olanını da üreten çıkacak elbet
Üretim kaliteleri ve peek kaliteleri eskisi kadar iyi olursa bir iki set oring ve favori hava pininin orijinali ile sorun çözülür
Ben Sharevape Store siparişimi iptal ettirdim. Şimdi de Coolvape Store ile yazışıyorum. Resimlerdeki pinler sizin dediğiniz gibi parlak geldi bana. Satıcıya sordum atomizer ve afc pinler hepsi tüm parçalar ss316 dedi ama güvensem mi bilemedim. Bu satıcıyı hiç tavsiye etmiyorlar.Fl mtl 22 için old vape store mu ne var yftk klonu ve Air pinlerin çelik olduğunu belirtti. Bir set aldım bakır çıkarsa bedavaya gelir
Hocam ödenmiş dolar gibi düşünün yanlış veya counterfeit üründe aliexpress gözünün yaşına bakmaz. Bedavaya gelir kargo, gümrük vergisini de isterim üzerine gelen pini çelik bir malzeme ile çizerim alttan bakır çıkarsa tüm parçaların parasını geri alırım yineBen Sharevape Store siparişimi iptal ettirdim. Şimdi de Coolvape Store ile yazışıyorum. Resimlerdeki pinler sizin dediğiniz gibi parlak geldi bana. Satıcıya sordum atomizer ve afc pinler hepsi tüm parçalar ss316 dedi ama güvensem mi bilemedim. Bu satıcıyı hiç tavsiye etmiyorlar.
Sizin bahsettiğiniz satıcı Old Friend Vape Store ise ürünün sayfasındaki yorumlara bakmıştım biri Yftk göndermedi eski Dvarw'dan gönderdi demiş, onu görünce pas geçmiştim.
Siz Old Vape'i ben de Cool Vape'i deneyelim hocam. Ürünler gelirse buradan paylaşalım. Duruma göre kimin elindeki ürünler daha iyi ise komple oraya yükleniriz ????Hocam ödenmiş dolar gibi düşünün yanlış veya counterfeit üründe aliexpress gözünün yaşına bakmaz. Bedavaya gelir kargo, gümrük vergisini de isterim üzerine gelen pini çelik bir malzeme ile çizerim alttan bakır çıkarsa tüm parçaların parasını geri alırım yine
Umarım dürüsttür, değilse de kendi dükkanı birkaç ay dayanmaz kapatılır
Mantıklı old vape her şeye olumlu yaklaşıyor ya pis dolandırıcı ya melaike. İkinciye cinlilerde hiç denk gelmedimSiz Old Vape'i ben de Cool Vape'i deneyelim hocam. Ürünler gelirse buradan paylaşalım. Duruma göre kimin elindeki ürünler daha iyi ise komple oraya yükleniriz ????
Coolvape i ben denedim 3. Ye yer bakın ????Siz Old Vape'i ben de Cool Vape'i deneyelim hocam. Ürünler gelirse buradan paylaşalım. Duruma göre kimin elindeki ürünler daha iyi ise komple oraya yükleniriz ????
Bu peek kesin aroma tutar veya alttan alttan plastik tadı verirciyim aslında ben. Hala neden aldığımı bilmiyorum. Hypelanacak kesin tez vakitte , beklenti oluşmadan gömeyimHani plastikti bu dvarw, almıyorduk Korkulur hepinizden????????
Xinyu dan da ben aldım. Adamın dibi xinyu ????????????Coolvape i ben denedim 3. Ye yer bakın ????
Peek meselesinden korkuyordum, ama güzel ikna olmuştum aroma, dry-hit kokusunu tutma olayına???? Liste dışı bırakmıştım, şimdi bakmaya başladım Neyse sizlere gelsin, okuyup da alayım????Bu peek kesin aroma tutar veya alttan alttan plastik tadı verirciyim aslında ben. Hala neden aldığımı bilmiyorum. Hypelanacak kesin tez vakitte , beklenti oluşmadan gömeyim
16'da muhtemelen başıma gelen budur. Ve kuvvetle muhtemel FL de böyle çıkar. Aynı kloncu sonuçta. ????Bu peek kesin aroma tutar veya alttan alttan plastik tadı verirciyim aslında ben. Hala neden aldığımı bilmiyorum. Hypelanacak kesin tez vakitte , beklenti oluşmadan gömeyim
Sahi Hocam bi söyleyiver hele senin adamın dibi afc'leri SS mi göndermişXinyu dan da ben aldım. Adamın dibi xinyu ????????????
Hala görmedi bir xinyu düşmanı ????????????Kazı bakalım kazanacak mı xinyu bey ????
Size geldiyse müsait bir vaktinizde fotoğraf rica edebilir miyiz? Özellikle afc parçalarının foto. Bir de ufak bir inceleme şahane olur ????Hiç kazımadım hem xinyu bey diyeceksiniz ????????????
Tabii ki yarın atarım fotoğtaflarıSize geldiyse müsait bir vaktinizde fotoğraf rica edebilir miyiz? Özellikle afc parçalarının foto. Bir de ufak bir inceleme şahane olur ????
Adamın mekanını bombalamis, ipliğini pazara çıkartmış burada görse ne olur ????Hala görmedi bir xinyu düşmanı ????????????