Kanthal
Council
Namümkün! Olmaz öyle buharcı. ????????Günaydın gençler.
O zaman biraz daha ileri gidelim, elinin altinda kayfun olmayan buharci mı olur ????
Namümkün! Olmaz öyle buharcı. ????????Günaydın gençler.
O zaman biraz daha ileri gidelim, elinin altinda kayfun olmayan buharci mı olur ????
sen iste yeterki. ben hergün sektirirm sana ufak ufak bişiler. ????
ahanda öteki tıklanan da ortaya çıktı. halbukim hiç dokundurmamıştım da ???? ???? ???? ????
Günaydın gençler.
birazdan yeni uyelerimizden @GaziHazar da gelir
trakyalı didik, hemşeri didik, rakıcı didik. ama o son mesaj bozdu işi yaww. haydin git tarlayı filan sür sen ???? ????Günaydın gençler.
Yağmur yok yağmur. ???????? Sürme işi tamam da ekim yapamadık ????????. Aga sende kayfun yok ellaaam ????trakyalı didik, hemşeri didik, rakıcı didik. ama o son mesaj bozdu işi yaww. haydin git tarlayı filan sür sen ???? ????
Aga sende kayfun yok ellaaam ????
neyseki tarlan var. kanala kurban gitmemiş yağmur da yağar yakındaYağmur yok yağmur. ???????? Sürme işi tamam da ekim yapamadık ????????. Aga sende kayfun yok ellaaam ????
Yahu çok ayrı konu ama yakında memlekette ekilecek toprak kalmayacak. Ha acaydim kollarımı kanala yakın olaydı iyiydi de ırak düştü bahtima . ** hiç olmazsa kayfun lite plus'im var teselli olarak ????????neyseki tarlan var. kanala kurban gitmemiş yağmur da yağar yakında
hiç olmazsa kayfun lite plus'im var teselli olarak ????????
İliskimiz yurumedi, medeni iki insan gibi, kavga etmeden, cok ???? ‘lamadan gitti ????????
canın mı çekti ????En azindan ???? ‘lamadın, buda guzel bisi
“Cok” ????’lamadan ???????? yani az biraz bulasti ????????????En azindan ???? ‘lamadın, buda guzel bisi
Kahvesiz buharcı hiç olmaz! Bu ikili için, müsait bir zamanda ve eğer uygunsa, kısa notlar rica edelim. ????bu tarz atomizerleri alacak arkadaşlar şunları göz önünde bulundurlamalılar
1-atomizeri birim fiyatı üzerinden değerlendirecek olursak 150 birim bizde penodat v2 370 birim
2-psikolojik etki 150 birim olan atomizer bizim elimize ulaştığında 3000-4000 birim bandına geliryorsa ister istemez algıda seçicilik devreye giriyor bunda 3000-4000 birim vermenin etkisi çok büyük her zaman içtiğiniz likit size farklı tatlar vermeye başlıyor ve verdiğiniz birim fiyatın hakkını aldığınızı hissetmek istiyorsunuz buda yorumlarınızda objektif olmanızı engelliyor
Bu maddelerden sonra atomizere kim ???? atmaya çalışırsa hayır bu en iyisi nasıl ???? atabilir diye savunmaya geçersiniz velhasıl mükemmelliyetin tanımı kişiden kişiye farklılık gösteren bir sektörde hiçbirşey mükemmel değildir
Çok laf yaptın sen ne kullanıyorsun derseniz brunhilde ve alberich ile düzeyli bir ilişkim var benim atomizerlere ???? atmak serbest