GaziHazar
Admin
denerim tabi rta rta nereye kadar accık da rba deneyelim ????boro modun olsa her bi ???? unu denerdin
denerim tabi rta rta nereye kadar accık da rba deneyelim ????boro modun olsa her bi ???? unu denerdin
o zaman modu da ikilemek lazım ????O 2 olur 20! ????
o konuyu kendi başlığında çöz buralara salça olma ???? ???? ???? ???? ????Boro moro anlamam ben, temiz pico arıyorum????
o konuyu kendi başlığında çöz buralara salça olma ???? ???? ???? ???? ????
dur yaw bana yapılanların acısını çıkaracağım birini bulmuşum ???? ???? ???? ????Diyene bak, konu mundar etme dernegi baskani seni
alıcaksın işte. niye kendini gazlıyonki ????
yemezler, yemezleerr???? hep siz mi mundar edeceksiniz????o konuyu kendi başlığında çöz buralara salça olma ???? ???? ???? ???? ????
Alırım ama bi’ taraftan da raf için biraz pahalı diyorum komutanım. ???? Yorumları radara aldım. Düzgün yorum gelir buna.alıcaksın işte. niye kendini gazlıyonki ????
sende para hesabı yapıyorsan biz ölmüşüz ????Alırım ama bi’ taraftan da raf için biraz pahalı diyorum komutanım. ???? Yorumları radara aldım. Düzgün yorum gelir buna.
Paradan ziyade zaman aslında komutanım. ???? Günlük likit tüketimimi sağlam düşürünce, yeni bir şeyler alıp denemek zahmetli gelmeye başladı uzun zamandan beri. Takip edip paylaşmak, forumu güncel tutmak hoşuma gidiyor ama hala.sende para hesabı yapıyorsan biz ölmüşüz ????
Takip edip paylaşmak, forumu güncel tutmak hoşuma gidiyor ama hala.
Teşekkürler komutanım! ????bunun için başta ben olmak üzere bütün forum ahalisi sana müteşekkir zaten. senin gibi forumcu görmedim. iyiki sihirlidesin ????
Var burada. Baksam fena olmaz aslında. ????sizin o tarafta 2 nci el satış olayı yokmu
Teşekkürler komutanım! ????
Var burada. Baksam fena olmaz aslında. ????