GaziHazar
Admin
Namümkün! Olmaz öyle buharcı. ????????
örnek fev.Bu yandan üflemi atolar aromayı öldürüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.????
hangi ato o üstatBu yandan üflemi atolar aromayı öldürüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.????
Fev -Era pro-Aromamizer clasikhangi ato o üstat
Fev -Era pro-Aromamizer clasik
Haklı olabilirsin dostum. ,zaman tanıyarak bu üç atoda da denediğim Trebicayı Paibulum da bulduğum aroma yorumu kadar bulamadım maalesef bu tamamen öznel bir durum , bunların içinde en zayıfıda Fev gibi geldi bana .belki aroma seçiyorlardır o konuda bir bilgim yok maalesef.fev ve aromamizer için katılmam buna.
era pro alt üst hava kanalı ayar sıkıntısından denilebilir belki
ama diğerleri senden kaynaklı bence abi.
ki SC içimi en keyifli ve aromatik atomizerim
Bu yandan üflemi atolar aromayı öldürüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.????
Ben bu piyangodan üç tane aldım. ????Eskiden genel bir şekilde yaklaşmak mümkündü; fakat son dönemde bu tip atomizer sayısı artınca ortaya ilginç nüanslar çıktı denebilir belki. ???? Benzer durumu sanırım DL kullanıcıları, üstten-hava olayıyla yaşadılar.
Bu arada, alttan havada iki üç şeye bakıp limana yanaşabiliyorum kendimce; fakat, yandan hava olayında niyeyse hep bir piyango hissi taşıyorum. ????????
???? Yandan havayı almadan önce sağlam yorum lazım maalesef. ????Ben bu piyangodan üç tane aldım. ????
Bu güne kadar hep altdan üstden hava aldık bir de yandan alalım dedik. ???????? Yandan havayı almadan önce sağlam yorum lazım maalesef. ????
boro modun olsa her bi ???? unu denerdinboro modum olsa denemek istediğim 2 rba var: biri 521 biri dope