• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fev ve aromamizer için katılmam buna.
era pro alt üst hava kanalı ayar sıkıntısından denilebilir belki
ama diğerleri senden kaynaklı bence abi.
ki SC içimi en keyifli ve aromatik atomizerim
Haklı olabilirsin dostum. ,zaman tanıyarak bu üç atoda da denediğim Trebicayı Paibulum da bulduğum aroma yorumu kadar bulamadım maalesef bu tamamen öznel bir durum , bunların içinde en zayıfıda Fev gibi geldi bana .belki aroma seçiyorlardır o konuda bir bilgim yok maalesef.:)

Bu yandan üflemi atolar aromayı öldürüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor.????

Eskiden genel bir şekilde yaklaşmak mümkündü; fakat son dönemde bu tip atomizer sayısı artınca ortaya ilginç nüanslar çıktı denebilir belki. ????‍♂️ Benzer durumu sanırım DL kullanıcıları, üstten-hava olayıyla yaşadılar.

Bu arada, alttan havada iki üç şeye bakıp limana yanaşabiliyorum kendimce; fakat, yandan hava olayında niyeyse hep bir piyango hissi taşıyorum. ????????

Eskiden genel bir şekilde yaklaşmak mümkündü; fakat son dönemde bu tip atomizer sayısı artınca ortaya ilginç nüanslar çıktı denebilir belki. ????‍♂️ Benzer durumu sanırım DL kullanıcıları, üstten-hava olayıyla yaşadılar.

Bu arada, alttan havada iki üç şeye bakıp limana yanaşabiliyorum kendimce; fakat, yandan hava olayında niyeyse hep bir piyango hissi taşıyorum. ????????
Ben bu piyangodan üç tane aldım. ????

Geri