Arcturus
Community
Hala 7 değil mi yavHocam 10 sene önce dünya nüfusu 7,5 milyardı,şimdi?
Hala 7 değil mi yavHocam 10 sene önce dünya nüfusu 7,5 milyardı,şimdi?
???? Pek sayılmaz! Pipeline treni bu. Bence binilmez. $20-30 olsa anca.
Chariot var bende bu arada. Başlıkta çok kısa bahsetmiştim. Etiket çalışmışlar. ????
Zor yoldan hem de! ????lakin buyuk oyunu gormussun ????
Güzel fakat fiyat daha güzel gözüküyor ????
kayfun x kullananlara
zayfuncular niye bu kadar çok öpülüyo. bide seviyolar yağni ???? ???? ???? ????Güzel fakat fiyat daha güzel gözüküyor ????
???? Anadolu’nun bağrından Çorum/İskilip’ten selam hocam. Burada 1 daire 1.000.000 ₺ cik. Haberiniz olsun ????Hocam sırada çok ato,mod var 1,2 dolarda olsa yekün tutuyor,yabancı formları takip ediyordum şimdi bıraktım hergün birşeyler çıkarıyorlar yeni olsak sırtımız kaldırır ama 10 senelik olunca inan iflahamız kesiliyor geçen hesap yaptım 10 senede bir daire parası gitmiş????
Editaire dediysek bebekte veya suadiyede değil ,anadolunun bir ilçesindeki daireye sayın.????????????
Malesef öyle enflasyon ülkeyi mahfetti.Hocam ben bu hesabı 1 yıl önce yaptım ozaman anadoluda en pahalı daire 250,300 bin tl civarıydı.Geçen sene bu zamanlar Yolova nın Armutlu ilçesine arkadaşımı ziyarete gitmiştim (Armutlu yazlıkçıların gittiği bir yer)kendisi müteahhit,bana 2+1 daire verelim dedi fiyatını sorduğumda 200bin tl civarı fiyat söyledi bende o hesaba ve enflasyona göre böyle birşey yazdım meğerse arsa ve emlak piyasası enflasyon un 2,3 katı daha fazla artmış emlak ve arsa piyasasını bilmediğim için söylemiş olduğum miktar biraz yalan gibi gelmiş olabilir insanlara.????Bugün mütahit olan arkadaşımı aradım bana teklif ettiği daireyi veya muadili dairenin fiyatını sordum 900bin tl dedi.???????? Anadolu’nun bağrından Çorum/İskilip’ten selam hocam. Burada 1 daire 1.000.000 ₺ cik. Haberiniz olsun ????
Hocam ben bakkalım geçen sene ve bu sene arasındaki farkı en iyi bilenlerden birisi olabilirim. Ama ben asıl 2023 yılını çok merak ediyorum ve korkuyorumMalesef öyle enflasyon ülkeyi mahfetti.Hocam ben bu hesabı 1 yıl önce yaptım ozaman anadoluda en pahalı daire 250,300 bin tl civarıydı.Geçen sene bu zamanlar Yolova nın Armutlu ilçesine arkadaşımı ziyarete gitmiştim (Armutlu yazlıkçıların gittiği bir yer)kendisi müteahhit,bana 2+1 daire verelim dedi fiyatını sorduğumda 200bin tl civarı fiyat söyledi bende o hesaba ve enflasyona göre böyle birşey yazdım meğerse arsa ve emlak piyasası enflasyon un 2,3 katı daha fazla artmış emlak ve arsa piyasasını bilmediğim için söylemiş olduğum miktar biraz yalan gibi gelmiş olabilir insanlara.????Bugün mütahit olan arkadaşımı aradım bana teklif ettiği daireyi veya muadili dairenin fiyatını sordum 900bin tl dedi.????
Korkmakta haklısın 2023 yılı beklediğimizden çok daha kötü olacak ama emlak piyasası hepten çıldırmış düne kadar konut fazlalığı vardı şimdi açık var enflasyon canavar, emlek hipermi,süpermi ne canavar olmuş sağolsun mülteciler.Hocam ben bakkalım geçen sene ve bu sene arasındaki farkı en iyi bilenlerden birisi olabilirim. Ama ben asıl 2023 yılını çok merak ediyorum ve korkuyorum
Abi gerçekten bu şahsi düşüncem malum türkiyede yaşıyoruz ula 50€ verdim parayı zorsunmuyorum inan gelene kadar bir 50€ biniyor üstüne oluyor 100€ getiren adam yada eş dostada bir şey deme şansın yok durum ortada.zayfuncular niye bu kadar çok öpülüyo. bide seviyolar yağni ???? ???? ???? ????
nemfomani işte hep bunlar ???? seviyonuz öpülmeyi dedik yaaAbi gerçekten bu şahsi düşüncem malum türkiyede yaşıyoruz ula 50€ verdim parayı zorsunmuyorum inan gelene kadar bir 50€ biniyor üstüne oluyor 100€ getiren adam yada eş dostada bir şey deme şansın yok durum ortada.
Bari serbest bırakında devlete gitsin bu para vergi zımbırtısından insanlar istediğine kolaylıkla ulaşsın.
Not: zayfuncular bir başkadır ????????????
Duyoyon mu beni ne dedin neeeeenemfomani işte hep bunlar ???? seviyonuz öpülmeyi dedik yaa
zayfuncular niye bu kadar çok öpülüyo. bide seviyolar yağni ???? ???? ???? ????
ahanda gelmiş öpülenlerden biri. "iyi tıkladılar" diye itiraf etmiş bide ???? ???? ???? ????Ufak bir tbt
ahanda gelmiş öpülenlerden biri. "iyi tıkladılar" diye itiraf etmiş bide ???? ???? ???? ????
Arada bana sektirinde gelim 2 laf atim
ahanda öteki tıklanan da ortaya çıktı. halbukim hiç dokundurmamıştım da ???? ???? ???? ????#svoemesto????
Reklam çalışalım biraz.
O zaman biraz daha ileri gidelim, elinin altinda kayfun olmayan buharci mı olur ????#svoemesto????
Reklam çalışalım biraz.