Kanthal
Council
Güncelledim mesajı. ????seneye kullanırsın artık ???? neyse şimdiden güle güle kullan diyelim
Güncelledim mesajı. ????seneye kullanırsın artık ???? neyse şimdiden güle güle kullan diyelim
küsküyü yiyince güncellersin tabiii ???? ????Güncelledim mesajı. ????
Yakına gelirse alırım bunu komutanım. ????küsküyü yiyince güncellersin tabiii ???? ????
Yakına gelirse alırım bunu komutanım. ????
Hiç bilgi yok mu daha ? Bakındım ama bulamadım peki bişiYakına gelirse alırım bunu komutanım. ????
Ufak tefek notlar var sadece. Bir ay içerisinde çıkar piyasaya sanırım.Hiç bilgi yok mu daha ? Bakındım ama bulamadım peki bişi
bıkmadılar milletin ağzını boğazını yakmaktan, şu tipe bak????
???? Pek sayılmaz! Pipeline treni bu. Bence binilmez. $20-30 olsa anca.Hocam zehiri verdin gene...????
Hocam sırada çok ato,mod var 1,2 dolarda olsa yekün tutuyor,yabancı formları takip ediyordum şimdi bıraktım hergün birşeyler çıkarıyorlar yeni olsak sırtımız kaldırır ama 10 senelik olunca inan iflahamız kesiliyor geçen hesap yaptım 10 senede bir daire parası gitmiş???????? Pek sayılmaz! Pipeline treni bu. Bence binilmez. $20-30 olsa anca.
Chariot var bende bu arada. Başlıkta çok kısa bahsetmiştim. Etiket çalışmışlar. ????
Sıkıntı yok bence hocam, biriktirsen yine bu enflasyondan ev alamazdikHocam sırada çok ato,mod var 1,2 dolarda olsa yekün tutuyor,yabancı formları takip ediyordum şimdi bıraktım hergün birşeyler çıkarıyorlar yeni olsak sırtımız kaldırır ama 10 senelik olunca inan iflahamız kesiliyor geçen hesap yaptım 10 senede bir daire parası gitmiş????
Haklısın hocam enflasyon kelimesi az bile kalır eski çağlardaki canavarlara benziyor.Fakat bu e.cig benim için çılgınlık oldu ipin ucunu gerçekten kaçırmış olarak görüyorum kendimi ve kızgınım.????Sıkıntı yok bence hocam, biriktirsen yine bu enflasyondan ev alamazdik
Bir daire mi???? hocam naptın kaçak vape shop mu açtın????Hocam sırada çok ato,mod var 1,2 dolarda olsa yekün tutuyor,yabancı formları takip ediyordum şimdi bıraktım hergün birşeyler çıkarıyorlar yeni olsak sırtımız kaldırır ama 10 senelik olunca inan iflahamız kesiliyor geçen hesap yaptım 10 senede bir daire parası gitmiş????
gülem mi, ağlayam mı...Sıkıntı yok bence hocam, biriktirsen yine bu enflasyondan ev alamazdik
Her şeyin çözümü var, sakince elindekilerini bana hediye edip nikotinsiz hayatın keyfini çıkarabilirsin????Haklısın hocam enflasyon kelimesi az bile kalır eski çağlardaki canavarlara benziyor.Fakat bu e.cig benim için çılgınlık oldu ipin ucunu gerçekten kaçırmış olarak görüyorum kendimi ve kızgınım.????
10 senede 100 üzerinde ato,40 üzeri mod çoğu high end+tel pamuk ıvır zıvır+pil+en beteride likit(dl günlük en az 20ml) olmayıp dökülenler ilk zamanlar kıytırık dekang bile 20tl idi hesabını sen yap.Bir daire mi???? hocam naptın kaçak vape shop mu açtın????
gülem mi, ağlayam mı...
akşam akşam yapılır mı bu????
Elimde fazla birşey yok hocam 5 ato+3 mod.Her şeyin çözümü var, sakince elindekilerini bana hediye edip nikotinsiz hayatın keyfini çıkarabilirsin????
Tamam iki mod bir ato yeter???? yolla gelsin????????Elimde fazla birşey yok hocam 5 ato+3 mod.
140 cihaz ne demek ya, say desen 100 mod/ato sayabilirim anca????10 senede 100 üzerinde ato,40 üzeri mod çoğu high end+tel pamuk ıvır zıvır+pil+en beteride likit(dl günlük en az 20ml) olmayıp dökülenler ilk zamanlar kıytırık dekang bile 20tl idi hesabını sen yap.
Hocam 10 sene önce dünya nüfusu 7,5 milyardı,şimdi?140 cihaz ne demek ya, say desen 100 mod/ato sayabilirim anca????