Arcturus
Community
Ben de cam parasını kime itelesem diye düşünüyordum???? Nazar ücretini alayım????
Ben de cam parasını kime itelesem diye düşünüyordum???? Nazar ücretini alayım????
Cam mı?! Sadece cam??! 510’a oynayayım biraz. ????Ben de cam parasını kime itelesem diye düşünüyordum???? Nazar ücretini alayım????
NOOOO, 510 olmaz???? Oraya çalışırsan yenisini bulamayız????Cam mı?! Sadece cam??! 510’a oynayayım biraz. ????
Boncuğun yanına iki de yedek cam atarsan tamamdır????
Care cambellcap ????????yedek cam(cami patlattim)
Yalniz hakkaten cok sicak ????????????Evren ısrarla mesaj gönderiyor. Karanlık tarafa geç, atla korkma su sıcak gelsene diyor!!!
Hareket olsa alacağım sanki???? Majorumle mutluyum ben böyle iyiyim????
not: yedek cam(cami patlattim) ve o ring seti ihtiyacımız bulunmaktadir, hayirseverlere duyurulur????
Gomutanım nerede kaldı o eski siyah Major camları... ????????????
Komutanım, seni çok sevdiğimi hiç söylemiş miydim????1 tane kaldı, kıyamıyorum kullanmaya ????
Ekli dosyayı görüntüle 61750
Komutanım, seni çok sevdiğimi hiç söylemiş miydim????
ayvan terli yemiyiii ????
Ya, yeter ya. Oynamıyom ben bana ne????
@murcix bide kozmetik 7-8/10 diodu abi senin modlara atolara buna 10/10 denir. Bu arada çok güzel olmuş güzel günlerde kullan @comandante
tek sağlamı bu, bayramlık modum ???? gerisi 1-3/10 ????@murcix bide kozmetik 7-8/10 diodu abi senin modlara atolara buna 10/10 denir. Bu arada çok güzel olmuş güzel günlerde kullan @comandante
Bir çalışman vardı sanırım o ne durumda abi beklemedi mi ????tek sağlamı bu, bayramlık modum ???? gerisi 1-3/10 ????
Buyrun gomtanim ????????Bir çalışman vardı sanırım o ne durumda abi beklemedi mi ????
????????????Bir çalışman vardı sanırım o ne durumda abi beklemedi mi ????
seneye kullanırsın artık ???? neyse şimdiden güle güle kullan diyelimHadi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 61802