• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 61607
Fiyatı tahminimden biraz fazla olacak sanırım.

Değişik Bell seçenekleri var denmişti. Tank doluyken değiştirilebiliyormuş galiba; hatta Bell olmadan da kullanılabiliyormuş(??!). FeV’den yüksek bir hit gibi bir şeyler de denmiş.

Bunların ne kadarı doğru merak ettim iyice. Bir ay sonra çıkacak sanırım. Bekleyelim.

Değişik Bell seçenekleri var denmişti. Tank doluyken değiştirilebiliyormuş galiba; hatta Bell olmadan da kullanılabiliyormuş(??!). FeV’den yüksek bir hit gibi bir şeyler de denmiş.

Bunların ne kadarı doğru merak ettim iyice. Bir ay sonra çıkacak sanırım. Bekleyelim.

hit ve sıcaklık kavramları tamamen kişisel şeyler işte.
örneğin 200 derece kimisine sıcak kimisine soğuk gelir.
yada 9 mg nik kimine az gelirken bazısına çok gelir

bir çok yorumda pazarlama stratejisi kapsamında özellikle yapılıyor

o yüzden eğerki kendi içim tarzına yakın birisinin deneyimlerini yakalayabildiysen onun fikrine değer vermek en güzeli

Tesko ama iy
hit ve sıcaklık kavramları tamamen kişisel şeyler işte.
örneğin 200 derece kimisine sıcak kimisine soğuk gelir.
yada 9 mg nik kimine az gelirken bazısına çok gelir

bir çok yorumda pazarlama stratejisi kapsamında özellikle yapılıyor

o yüzden eğerki kendi içim tarzına yakın birisinin deneyimlerini yakalayabildiysen onun fikrine değer vermek en güzeli
Az evvel pamugu yeniledim de hani sabah ilk cuarayi yakarsin da bir vurur ya iste onu yasatiyor dedim seni icat edene helal olsun ???? ???? (y)

11 mg tobacco nut 70 pg -30 vg

alberich ses konusunda

benzer hava sistemli tum atolarda bu sorunu yasadim neredeyse. bu sistemde hava 3 farki noktadan gecis yapiyor.
Dis giristen pin deligine sonra da o delikten gecerek bobine. bence burada en kritik nokta disaridan gelen havanin pin deliklerine girisi. bu noktada pin deliklerinin acisi bile turbulans yaratiyor. sesin kaynagi cogu zaman burasi oluyor.

zaten 0.8 ve 1 mm sesli degil sanirim (denemedim) ama 1.3 ve ozellikle 1.6 fena. ufaklarda karsilikli 2 buyuk delik oldugu icin sanirim FT kullanicisi boyle bir yola basvurmus. delik buyutme operasyonu denenebilir ama sonuc tatminkar olur mi kuskularim var.

mesela ERA (alt pin kullanilirsa aynisi. hatta Alberich Era'in uvey kardesi gibi.) ile ilk zamanlarimda yanlar kapali 1.2 alt vida ile kullaniyordum ama ses yapiyordu. ne zaman ki yukarida bahsettigim meseleyi farkedip vidadaki deliklerin giris acisini dis girise dogru konumlandirdim ,o zaman ses kesildi.

Geri