Arcturus
Community
o demin yazdığın eğer @Prof.Komurcu için ise o sıkıntı benim zaten????demin yazdığımın aynısı sende de yaşanıyor. 15 oring takılı cam bol geliyor. deck üstündeki oringi 16 yap.
o demin yazdığın eğer @Prof.Komurcu için ise o sıkıntı benim zaten????demin yazdığımın aynısı sende de yaşanıyor. 15 oring takılı cam bol geliyor. deck üstündeki oringi 16 yap.
o demin yazdığın eğer @Prof.Komurcu için ise o sıkıntı benim zaten????
Ekli dosyayı görüntüle 61607
Fiyatı tahminimden biraz fazla olacak sanırım.
Ooo forum ici fraksiyonlar artiyor ????????teşkilatmısınız olum sizzz ????????
olum sözü latifedir. aman yanlış anlaşılmasın. ????
Değişik Bell seçenekleri var denmişti. Tank doluyken değiştirilebiliyormuş galiba; hatta Bell olmadan da kullanılabiliyormuş(??!). FeV’den yüksek bir hit gibi bir şeyler de denmiş.
Bunların ne kadarı doğru merak ettim iyice. Bir ay sonra çıkacak sanırım. Bekleyelim.
bir çok yorumda pazarlama stratejisi kapsamında özellikle yapılıyor
Az evvel pamugu yeniledim de hani sabah ilk cuarayi yakarsin da bir vurur ya iste onu yasatiyor dedim seni icat edene helal olsun ???? ????hit ve sıcaklık kavramları tamamen kişisel şeyler işte.
örneğin 200 derece kimisine sıcak kimisine soğuk gelir.
yada 9 mg nik kimine az gelirken bazısına çok gelir
bir çok yorumda pazarlama stratejisi kapsamında özellikle yapılıyor
o yüzden eğerki kendi içim tarzına yakın birisinin deneyimlerini yakalayabildiysen onun fikrine değer vermek en güzeli
hallettim abi, çöp olan 1 o ring, zedelenen 2 o ring, geçirilmiş sayısız sinir krizi, dökülen 250-300 saç teli sonucunda mutlu sona ulaştım????bir bilgi vereyim.
bizde oring ölçüleri iç çap olarak veriliyor, çinde dış çap olarak
örneğin 15 dediğimiz oring 18*15*1,5
sipariş geçerseniz buna dikkat edin.
ben yandım siz yanmayın ????
Vape sektörünün klasik hastalığı, yeni çıkan atomizer hit odaklıysa fevkiller, aroma odaklıysa guskiller ilan ediliyor????FeV’den yüksek bir hit gibi bir şeyler de denmiş.
E normal ama şimdi. Yıllarca Kayfun-killer yapmaya çalıştılar olmadı. Çaresizlik işte…???? ????Vape sektörünün klasik hastalığı, yeni çıkan atomizer hit odaklıysa fevkiller, aroma odaklıysa guskiller ilan ediliyor????
hallettim abi, çöp olan 1 o ring, zedelenen 2 o ring, geçirilmiş sayısız sinir krizi, dökülen 250-300 saç teli sonucunda mutlu sona ulaştım????
Ölü doğmuş zaten, öldürmeye ne gerek var????Yıllarca Kayfun-killer yapmaya çalıştılar olmadı.
ahşap kutunun ıvır zivirlarini deniyorum şu an.major yorumlamaya hazir hale geliyorsun, birkac asama kaldi bana gore. sonrasinda konusuruz yine ????
alberich ses konusunda