• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazmayı unuttum

Ses ile karşılaşınca bu açıyı tutturayim diye pin vidasını gevşetip sıktım minik minik ama sonuç alamadım ????
biraz inceliyeyim dedim.taktığım pin 1.3 mm miş .fakat ilginç bir şekilde pinde 4 delik vardı böyle olduğu halde ses yapıyormuş bu deliklerin genişlemesi de zor aksi taktirde pin çok zayıflar biraz sıkınca çıt diye kırılır sankim .kamera ile büyüterek incelediğim de pin deliklerinde matkap çapakları ve yüzeyde kabarmalar gördüm.bunları çok ince bir zımparave hanımın pedikür makası ile elimden geldiğince temizledim..sonuç ses yok .sadece ateşleme sesi ..şu anda çok iyi. :)

Vay canına ????
Elin degmisken 1.6 da yapiver abi, evet ki sessizlik sağlanırsa denerim ben de. En kötü senin pine çökerim ????
onu da yaptım zerre ses yok pini iyice çapaktan temizledim dört delik artı tele giden deliği de iyice temizledim esas orası.,malum hava deliği önce açılıyor sonradan yan delikler deliniyor .matkap ne kadar iyi olsada metali delerken ana deliği metal sıyırması . kopmayan talaş ile kapatabiliyor.
bir de etkisi varmı bilemiyorum ama deckteki üst oring biraz sert ve kalın geldi bana tank decke çok zor oturuyor hatta tankı yukarı dogru itiyor bu nedenle hava delikleri tam hizalanmıyordu bu oringi biraz daha yumuşak farklı bir oring takarak çözdüm.tank cuk diye oturuyor delikler hiza da şimdi bunun etkisi varmıdır bilmiyorum..:)

abi aksam ben de keski ile giristim deliklere, sonra yan tarafiyla siyirdim capaklari. bi gorsen harika bir sekilde bom???? ettim ????
ruzgar sesi gitti, firtina geldi ????
ama sevindirici tarafi delikler hizali ????

zimpara bulursam bir de oyle yapayim bari☺

yalniz ka v8 bundan daha sesli ama tankin huneri cok bana gore. o nedenle vazgecmiyorum.
Alberich'in benim likitlerle uyumu kotu degil yalniz V8 kadar basarili olmadigi icin elenecek, eleniyor, eleennn ???? neyse bir de zimpara gorsun bari.

Arşiv çalışayım. ???? Steam Crave Aromamizer Classic MTL,
secimler gayet isabetli o zaman. super ????

evet SC tel takmak cok farkli geliyor. pratik lazim. el alisinca keyifle kullanirsin ama bir yigido bu yolda heba oldu :ROFLMAO: ( @MoNoT10 )

alberich o ses sebebiyle standta tozlaniyor, ben de vurum ve yorumunu begendim ama sesi illet o_O
Yaa sevsinler seni ???? hadi bende sevem ????
Sc de sarım konusu beni hiç zorlamadi aroma ve içim keyfi olarak nadide bir parça aslında ama beni zorlayan tarafı vurum kısmı oldu önceki SC yorumumda buna değinmemeye çalıştım.. Artık söylemek zorundayım bir nevi tarifini yapayım diyelim...
Vurum da birçok atomizer boğazın başlangıcını hedef alır, bazıları direk ciğerlere oturur,kimi nazikçe oturur kimi öküz gibi oturur ????????????bunu muhakkak deneyim eden tecrübe eden olmuştur
En başta da sen ???? tecrübelerini gözönüne alırsak tahmin etmek zor değil
Ancak SC deki vurum boğaz gerisini hedef alıyor ne başında ne ciğerde...
Bu da istemsiz biçimde öksürme hissiyatı veriyor insana işte tam burada benim için bitti diyeyim ????

Önemli not: Yorumlarımı dikkate alarak kimse atoya karşı kimse önyargılı olmasın lütfen ... Belki bana Özel bir durumdur bu herkeste aynı şey olacak değil elbet...

Aslında hırçın bir vurumu yok tam yerinde
Aromasina hele içim keyfine zerre lafım yok ki uzun zamandır bu kadar keyifli içimi olan ato elime geçmedi ????
Eh az çok beni de biliyorsun, yani deneyimlerimi...bu sebep olmasaydı inan o çok parçalı vs durumunu kesinlikle gozardi eder keyifli keyifli kullanırdım atoyu ????
Sc nin hikayesi bu bende
Edit: yazdıktan sonra dikkatimi çekti eklemiş olayım
Namık abi de icimini keyifli bulmuş bak ????
bu ilginc. zira deneyimlerime gore tarif ettigin bolge hissiyatlarinda hedef bolge hava akisi ve buhar niteligi ile belirleniyor.
ustten hava kanallilarda o tarif ettigin giciklanmayi hissediyorum ve bundan hic hoslanmiyorum. genel olarak aliskin oldugumuz kisim vurumu orta yutakta hissetmek.
ayrica kuru buhar verenler de daha asagida giciklanma yaratiyor.

yalniz bu sadece ato tarafindan da belirlenmiyor, kullandigin aroma/likit ve icindeki bilesenler de belirleyici bence.
mesela tarcin, koalada yada hit arttirici (bundan hic bir zaman emin olamiyorum kendim kullanmadigim icin) alt yutak bolgesinde hatta bazen cigerde rahatsizlik uyandiriyor. bu da benim icin isin bogucu tarafi. vesselam bazen tadini sevdigim bir likit bile olsa bu yuzden kullanamiyorum.

abi aksam ben de keski ile giristim deliklere, sonra yan tarafiyla siyirdim capaklari. bi gorsen harika bir sekilde bom???? ettim ????
ruzgar sesi gitti, firtina geldi ????
ama sevindirici tarafi delikler hizali ????

zimpara bulursam bir de oyle yapayim bari☺

yalniz ka v8 bundan daha sesli ama tankin huneri cok bana gore. o nedenle vazgecmiyorum.
Alberich'in benim likitlerle uyumu kotu degil yalniz V8 kadar basarili olmadigi icin elenecek, eleniyor, eleennn ???? neyse bir de zimpara gorsun bari.
Balyoz ile girişseydin.:)böyle ince aletler kullanacaksın ????

1666284441725.png1666284640331.png

Geri