• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dl yi çözmem çok kısa sürdü ama mtl de yaklaşık 2 sene boyunca araştırdım neler var hangi terimler ne işe yarıyor diye. Daha geçen hafta hazır hissettim kendimi.
Daha önce Skyline vaporgiant m5s kullandım ama verim alamadım hiç.
Prime öyle kenara atacağım bir ato değil kesinlikle. Ya da v3 miniyi beğenirsem hiç X macerasına girmem prime ve v3 mininin orijinallerini alırım öyle devam ederim ????

Hocam sen çok zorlaştırmışsın işi???? Başlamadan önce teorik kısmı öğrenmeye kalkarsan 40 fırın izmir bomba yersin. Başlangıç seviyesinde sadece teli pamuğu likiti bilmek yeter, ben öyle öğrendim çok kolay oldu. Forumda satmalık bilgileri sonraki zamanlarda öğrendim ????

Hocam sen çok zorlaştırmışsın işi???? Başlamadan önce teorik kısmı öğrenmeye kalkarsan 40 fırın izmir bomba yersin. Başlangıç seviyesinde sadece teli pamuğu likiti bilmek yeter, ben öyle öğrendim çok kolay oldu. Forumda satmalık bilgileri sonraki zamanlarda öğrendim ????
Tedariksiz hacca giden yana yana taş arar hocam ????
Herşeyi tam bilerek başlamak en iyisi.

@Zırtlan Kayfun X’e hiç doğru düzgün değerlendirme için bakamadım. Farklı profillerdeki likitlerle kullan-geç şeklinde yaklaştım. Sağlıksız bir izlenim yaratmak istemem fakat Mini’yle kulvar ortaklığı var diye (sadece) tahminde bulunabilirim. X’i farklı kılan, bence, çalıştığı alanda net ve yoğun aroma vermesi derdim. Yine bir izlenim olarak, sanki alanı da genişlemiş gibi geldi bana. Likit içerisindeki AP (acetyl pyrazine) ve yanındaki (hafif) kremayı net vermesi şaşırtmıştı beni ki daha önce bahsetmiştim sanırım bundan.

@Zırtlan Kayfun X’e hiç doğru düzgün değerlendirme için bakamadım. Farklı profillerdeki likitlerle kullan-geç şeklinde yaklaştım. Sağlıksız bir izlenim yaratmak istemem fakat Mini’yle kulvar ortaklığı var diye (sadece) tahminde bulunabilirim. X’i farklı kılan, bence, çalıştığı alanda net ve yoğun aroma vermesi derdim. Yine bir izlenim olarak, sanki alanı da genişlemiş gibi geldi bana. Likit içerisindeki AP (acetyl pyrazine) ve yanındaki (hafif) kremayı net vermesi şaşırtmıştı beni ki daha önce bahsetmiştim sanırım bundan.
Hocam ben iyice sizin seviyenize gelmeden X macerasına girmeyeyim ????
@Arcturus hocam bak dediğim söze geldik yine ????

Yav hocam kayfun iks miks boş işler, en iyi ato sevdiğin atodur diye kanun var vape dünyasında. Sen bakma @Kanthal svoemesto'dan para alıyor ondan böyle detay veriyor????

Not: Fabrikanın yolladığı kayfun xleri satıp bahamalarda long island içerken görmüşler kendisini en son????

SBTV Mtl kısmı cidden iyi. Sağlam, detaylı ve net yorumlar geliyor çoğu zaman. Türkiye’deki esigaraya erişim sıkıntısına bakarak zamanı ve bütçeyi etkileyen deneme-yanılma döngüsünü kırabilecek yorumlar geliyor buradan.

Not: Fabrikanın yolladığı kayfun xleri satıp bahamalarda long island içerken görmüşler kendisini en son????

SC Island çok sevdiğim bir aromaydı zamanında. ????????

@Kanthal hocam m5s mi kronos2 mi çoğu yabancı kaynaklardaki bilgiler m5 in daha sıkı olduğunu söylüyorlar
2S ve 2S 2021 farklı. Yanlış hatırlamıyorsam 2S 2021 daha sıkı (3*0.8mm). M5 hakkında en ufak bir fikrim yok maalesef. ????‍♂️

Selamlar yine ben ????
Kayfun Prime ile çok güzel giden bir ilişkimiz var. Eldeki bütün kullanmadığım ürünleri satıp orijinal almayı ya da YFTK Kayfun Prime ı yedeğe koyup Kayfun X almayı kafaya koydum.
Bir de klon mini v3 aldım ????
Ama bunun dilini çözemedim.
26ga teli atoya sabitleyemedim çıldırdım kenara attım ????
28 veya 30 ga mı sipariş etmem lazım?
Hangi aromalı likitler kullanmam ve teli kaç tur kaç ohm da sarmam lazım?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ????????
27,28,29,30 mini v3 için daha iyi tel kalinliklari olacaktır bunların dışında bu atoda denemem olmadı maalesef, umarım keyifle kullanırsınız ????

n2fkte.jpg

Reload mtl aromada güzel, üstten hava kanallı akıtmada olmaz on numara ato

Mea culpa meyveli likitle kullanıyorum diskler elime ulaşmadı daha onlarda gelsin ... dvarwa göre vurumlu .. tribeca yorumunu sevmedim ama meyveli likitlerle devam

Minor yorum yok ))

Geri