• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Kanthal paylasmisti. hatirliyorum hatta pamuga garezi var bu adamin falan demistik ????
umarim olur oyle yenilikler ki olacak da
Athea Mods’tu o galiba. Ses çıkmadı ama. ????‍♂️

Fun fact: ???? Genesis’i yapan eleman benzer ve çalışan bir sistem yapmış. Kendi dediğine göre, Çin ve klon olayı (???? ) yüzünden sadece kendi arkadaş çevresine yapmış sanırım. Bayağı eski bir muhabbet; aroma hafiyeliği yaparken rastlamıştım.????️‍♂️????

Şuan elite pro elimde hocam 2 gündür deniyorum yakaladı beni oto bu 2 gündür sadece pastane denedim 0.80 ile 1 ohm arası normal bir içimi var 1.10 ile 1.30 ohm arası beni tiskinderecek kadar aroma veriyor ama çok beğendim pratik uğraştırmıyor 1 hafta sonra komutanımdan sonra bende bir görüşlerimi söylerim.
mtlde bir kaç gün içinde elimde olur.

Son düzenleme:
Selamlar yine ben ????
Kayfun Prime ile çok güzel giden bir ilişkimiz var. Eldeki bütün kullanmadığım ürünleri satıp orijinal almayı ya da YFTK Kayfun Prime ı yedeğe koyup Kayfun X almayı kafaya koydum.
Bir de klon mini v3 aldım ????
Ama bunun dilini çözemedim.
26ga teli atoya sabitleyemedim çıldırdım kenara attım ????
28 veya 30 ga mı sipariş etmem lazım?
Hangi aromalı likitler kullanmam ve teli kaç tur kaç ohm da sarmam lazım?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ????????

Selamlar yine ben ????
Kayfun Prime ile çok güzel giden bir ilişkimiz var. Eldeki bütün kullanmadığım ürünleri satıp orijinal almayı ya da YFTK Kayfun Prime ı yedeğe koyup Kayfun X almayı kafaya koydum.
Bir de klon mini v3 aldım ????
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ????????
MTL dünyasına hoşgeldiniz efenim, ne yalan söyleyeyim, kayfun gibi bir "atomizer" üreticisi ile bu dünyaya giriş yapmanız beni derinden yaraladı (atomizer tırnak içinde çünkü flamethrower üretiyorlar) ????

Not: Bizim köyde era pro diye bir hoca varmış, nefesiylen yataktan kaldıramadığı hasta yoğmış. Ölüyü diriltir diyolaağ????

26ga için teli sabitlemekte sorun olmaması lazım aslında. Klonla ilgili bir sorun olabilir belki diye düşünebildim sadece.

Sıkı kulvarına giren bir hava akışıyla, 28ga ve daha ince tellerle çalışmak belki biraz daha iyi aroma performansı sağlayabilir. 2mm çapında ve hava kanalına en fazla 1.5mm yakınlıkta bir sarım fena olmayabilir.

Hangi aroma grubu? Kişisel tercihim…Custard grubunu kullanmazdım. Sıkı kulvarına giren bir hava akışıyla (çok katlı) meyveleri de pek tercih etmezdim.

26ga için teli sabitlemekte sorun olmaması lazım aslında. Klonla ilgili bir sorun olabilir belki diye düşünebildim sadece.

Sıkı kulvarına giren bir hava akışıyla, 28ga ve daha ince tellerle çalışmak belki biraz daha iyi aroma performansı sağlayabilir. 2mm çapında ve hava kanalına en fazla 1.5mm yakınlıkta bir sarım fena olmayabilir.

Hangi aroma grubu? Kişisel tercihim…Custard grubunu kullanmazdım. Sıkı kulvarına giren bir hava akışıyla (çok katlı) meyveleri de pek tercih etmezdim.
Çok teşekkürler hocam değerli yorumunuz için:)
Mtl de çook çook yeniyim daha. Genelde meyveli likitler kullanıyorum.
Mesela şuan boss reserve içiyorum ve baydı beni.
Dl de hadi şunu da deniyem şunu da içem diye diye çok para kaybettim ????
Mtl de ise turnayı gözünden vurmuşum gibi hissettim prime ı kullanınca.
Kayfun dan yürüyeyim istedim.
Era pro fev bishop tarzı atolar benim için ileriki seviyelerde deneyeceğim atolar diye düşünüyorum.
Exp 1.4 ü de çok övüyorlar.
Tütünlü likitleri çok sevebileceğimi düşünmüyorum ama hocam

@Zırtlan Rica ederim. Prime’ın performansı, bence de, gerçekten güzel. Mini ise Prime’dan farklı bir profile sahip ve Türkiye’de seveni olan bir atomizer. Sanırım biraz daha klasik MTL sunabilmesi ve popüler olan SC grubunu iyi çalıştırması en büyük etken. Prime’da kullandığınız hava akışına benzer bir şekilde kullanmadan rafı görmesin derdim. MDTL bile denenmeli bence.

MTL, DL’ye göre çok daha uyuz bir kullanıcı kitlesine sahip bu arada. ???? DL’den sonra tuhaf gelebilir diyaloglar.

@Zırtlan Rica ederim. Prime’ın performansı, bence de, gerçekten güzel. Mini ise Prime’dan farklı bir profile sahip ve Türkiye’de seveni olan bir atomizer. Sanırım biraz daha klasik MTL sunabilmesi ve popüler olan SC grubunu iyi çalıştırması en büyük etken. Prime’da kullandığınız hava akışına benzer bir şekilde kullanmadan rafı görmesin derdim. MDTL bile denenmeli bence.

MTL, DL’ye göre çok daha uyuz bir kullanıcı kitlesine sahip bu arada. ???? DL’den sonra tuhaf gelebilir diyaloglar.
Dl yi çözmem çok kısa sürdü ama mtl de yaklaşık 2 sene boyunca araştırdım neler var hangi terimler ne işe yarıyor diye. Daha geçen hafta hazır hissettim kendimi.
Daha önce Skyline vaporgiant m5s kullandım ama verim alamadım hiç.
Prime öyle kenara atacağım bir ato değil kesinlikle. Ya da v3 miniyi beğenirsem hiç X macerasına girmem prime ve v3 mininin orijinallerini alırım öyle devam ederim ????

Geri